bilmiyorum ki bide internetten araştırsanbenim gazımı kesebileceğim bişey lazım. Bilmıyorum. napcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ki bide internetten araştırsanbenim gazımı kesebileceğim bişey lazım. Bilmıyorum. napcaz
kaldı kaldı da bakalım ne olacak :)İnsallah c
Az kaldi desene canim
şu adet olayımda olmazsa kesilmezse aktara giderim bitkisel kullanırım.bilmiyorum ki bide internetten araştırsan
İnsallah bende sende isteywn herkeze nasip olsunkaldı kaldı da bakalım ne olacak :)
amin canmİnsallah bende sende isteywn herkeze nasip olsun
Ccanim diger gunler silik oldugu icin yumurta yokmu oldu dedimBunu düşünmen icin cok erken değil mi.. yumurtlamayi gorene kadar teste devam canim
Bitkisel bir sey kesinlikle alma sakın sakın!!! Gaz için karnını sıcak tut canım suyu ılık iç. Doğal maden suyu icebilirsin hem gebelik varsa da iyi geliyor. Bu arada gebe olsaniz bile adet gününüzde adet gibi agri cekersiniz bilginiz olsun gebeyken de her ay adet gunlerine denk gelen gunlerde kasiklariniz agrir bunlar normaldir unutmayin yormayin kendiniziAselece :) gazımı kesebileceğim herhangi bir bitkisel bir şey var mı?
Yok daha erken devam et testleri yapmaya ayni saatlerde bir de sizden ricam hassas testler var bir gebenin günlüğü instagram sayfasinda satiyor kargo bedava ustelik cok da uygun fiyata ondan da alabilirsiniz kizlarCcanim diger gunler silik oldugu icin yumurta yokmu oldu dedim
anladım canım tamamdır.Bitkisel bir sey kesinlikle alma sakın sakın!!! Gaz için karnını sıcak tut canım suyu ılık iç. Doğal maden suyu icebilirsin hem gebelik varsa da iyi geliyor. Bu arada gebe olsaniz bile adet gününüzde adet gibi agri cekersiniz bilginiz olsun gebeyken de her ay adet gunlerine denk gelen gunlerde kasiklariniz agrir bunlar normaldir unutmayin yormayin kendinizi
Yumurtlamayi goren herkes yumurtlama günü ve olmasi gereken adet gününü yazabilir mi?
canım benimde eşim yaptı sağolsun hakkını yemeyim dayanamadım bende camlarım silinebilicek bi cam değil 7 8 aydır hiç silinmedi düşün bende perdeyi kirletmesin diye sadece o pimapenlerin şöyle bi tozunu alıyım dedim uzandım biraz o yüzden zorladım diye düşünüyorum uzanmayında demişti 2 camdan sonrasını bıraktım zaten başkada bişey yapmadım :) ama dikkat etmem lazımdı yinede
Canım bende yeni yeni araştırıp öğrenmeye çalışıyorum ama yumurtlama dönemin geçti mi ? Sanki silikleşmeye mi başlamışBugunku testim
Test yapmadınız mıAselece sana bişey sormak istiyorum
Ben normalde yaşamıyorum böyle bişey ama beraberlik bittikten hemen sonra yanma ve acı oldu bende sonrasında pembe bir kaç damla leke oldu acaba birliktelikle mi alakalı enfeksiuon falan mı bilemedim
Dün akşam da çom ayakta kaldığım için mi bilmiyorum sağ kalçama bi ağrı girdi bi kaç dk üzerine basamdım ayağımın
Göğüslerime de dokununca acı oluyor
Sence durumum nedir ?
Bata 7 var pembe bir iki damlayı dün gmrdüm
Bugün yumurtlamamın ardından tam 10 gün geçti
Bende bu ay ilk yapiyoum bilemedim 9 gun biraz daha koyu ama silik cikiyor simdi anlamadim bendeCanım bende yeni yeni araştırıp öğrenmeye çalışıyorum ama yumurtlama dönemin geçti mi ? Sanki silikleşmeye mi başlamış
İşte sanki silik çıkmış bana da öyle geldiBende bu ay ilk yapiyoum bilemedim 9 gun biraz daha koyu ama silik cikiyor simdi anlamadim bende
canım benimde eşim yaptı sağolsun hakkını yemeyim dayanamadım bende camlarım silinebilicek bi cam değil 7 8 aydır hiç silinmedi düşün bende perdeyi kirletmesin diye sadece o pimapenlerin şöyle bi tozunu alıyım dedim uzandım biraz o yüzden zorladım diye düşünüyorum uzanmayında demişti 2 camdan sonrasını bıraktım zaten başkada bişey yapmadım :) ama dikkat etmem lazımdı yinede