:) çekiceğin var gibi görünüyor senin bu gazdangaz diye diye gene başladı :) birden bastırıyorrr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) çekiceğin var gibi görünüyor senin bu gazdangaz diye diye gene başladı :) birden bastırıyorrr.
bide bende son zamanlarda uykudan kalkınca hemen kendime gelemiyorum gözümü açamaz sersem gibi oluyorum sende oluyomu bugaz diye diye gene başladı :) birden bastırıyorrr.
ay aynısı bende de var yaşıyor yaşamıor gibi bişeym ya bence havadan havadan havamızı alcaz sanki :)bide bende son zamanlarda uykudan kalkınca hemen kendime gelemiyorum gözümü açamaz sersem gibi oluyorum sende oluyomu bu
Erken gebelik testlerine guvenmiyorum.ama elinde varsa once onu kullan ama bir daha bosuna ona para verme. Cogu yanlis.sonuc veriyor. Sen persembe sabah ilk idrarla yap canim testini canimCanım cumaya kadar bekliyim mi yoksa çarşamba günü mü yapayım ? Bide bi erken gebelik testim var bide normal var sence hangisiyle yapayım ?
ehehhe :) hayırlısı kuzum yaa :)ay aynısı bende de var yaşıyor yaşamıor gibi bişeym ya bence havadan havadan havamızı alcaz sanki :)
:)ehehhe :) hayırlısı kuzum yaa :)
Erken gebelik testlerine guvenmiyorum.ama elinde varsa once onu kullan ama bir daha bosuna ona para verme. Cogu yanlis.sonuc veriyor. Sen persembe sabah ilk idrarla yap canim testini canim
Canım testi ne zaman yapacaksnehehhe :) hayırlısı kuzum yaa :)
Erken gebelik testlerine guvenmiyorum.ama elinde varsa once onu kullan ama bir daha bosuna ona para verme. Cogu yanlis.sonuc veriyor. Sen persembe sabah ilk idrarla yap canim testini canim
Kuzum ucuzlar inan daha iyi. Diger erken gebelik testleri para tuzağı bosverin. Bende esimi her eczaneye gonderdiimde hep erken gebelik testi veriyorlardi eczacilar erkekleri bu konuda kullaniyolar kizlar esinize mumkunse kabini verin pahalidan almasın. Ben deli oluyordum en sonunda internetten toplu siparis etmistimGecen yil bende prodictor erken gebelik testinde bariz 2.cizgiyi görüp koşa koşa hastaneye kan testine gittim negatif cikti. Test baya pahaliydi birde özele gidip hem muayene ücreti hemde kan testi ücreti verdim.Hayatimda hic bukadar hayal kirikligina ugramamistim.
Kuzum ucuzlar inan daha iyi. Diger erken gebelik testleri para tuzağı bosverin. Bende esimi her eczaneye gonderdiimde hep erken gebelik testi veriyorlardi eczacilar erkekleri bu konuda kullaniyolar kizlar esinize mumkunse kabini verin pahalidan almasın. Ben deli oluyordum en sonunda internetten toplu siparis etmistim
2 saat oldu şuan biraz daha bekliyim yapıcam yeni eve geldim canım sen ne zaman yapıcaksınCanım testi ne zaman yapacaksn
Üsteki dün alttaki bugünCanım testi ne zaman yapacaksn
İyi diyelim iyi olsun adet oldum sanırım kimyasal dedikleri oldu beta sonradan 3 çıktı öle hayırlısı artık ne diyeyim bu ovulasyon testi yapcam bnde nasıl bilmiyorum regl bittikten snra 11 yasa 14 ünde diyolarda bu ay neredeyse bir hafta geçikti ne zmn yapsam doğru olur acabaCanım nasılsın herşey yolunda mı ?
Canım silik ama cok. Da değiş bende işten geldim yemek yedim derken yapamadm yarn evdeym yarın yaparm artıkÜsteki dün alttaki bugün
Anladım canımCanım silik ama cok. Da değiş bende işten geldim yemek yedim derken yapamadm yarn evdeym yarın yaparm artık
Bakalm bende durumlar nasıl olacakAnladım canım
Ah sende mi sağlık olsun canısı inşallah diğer aya güzel haberler veririz canım ben adetten 5 gün sonra yapmaya başlıyorum ama senin elinde çok varsa adet bitiminden de başlayabilirsin. Yumurtanın ne zaman çatlayacağı belli olmuyor.İyi diyelim iyi olsun adet oldum sanırım kimyasal dedikleri oldu beta sonradan 3 çıktı öle hayırlısı artık ne diyeyim bu ovulasyon testi yapcam bnde nasıl bilmiyorum regl bittikten snra 11 yasa 14 ünde diyolarda bu ay neredeyse bir hafta geçikti ne zmn yapsam doğru olur acaba
Bakalım canım en iyisi beklemekBakalm bende durumlar nasıl olacak