- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim. Tamam belirtiler var sende 3.4 gun sonra gebelik testi yapar misin persembe yada cuma yani10-11 nisan piki gördük.12 nisan silikleşti. 28 nisanda adet olmam gerek. Aselece
ama ağrım batmam vs yok suan sadece gaz var amaaaaMerhaba canim. Tamam belirtiler var sende 3.4 gun sonra gebelik testi yapar misin persembe yada cuma yani
Klomen kullaniyorsan baska bir sey yemene icmene gerek yok canim. Hic bir ilac kullanmiyorsan incir tuketmen lazim ama oyle asiri degil.. mesela benim onerim incirden bir kac tane yediysen yanina bir kac tane ceviz yemelisin. Ama iyi gelmedigini dusunuyorsan tüketmeAyni zamanda klomende incir kürüde kullaniyordum. Cok fazla yumurta oldu ama birbirlerini baskiladilar hicbiri büyümedi.
aynen aynen bendede öyle valla :)ama bende ki gaz gitmek bilmiyor ilk defa günlerce sürdüüü yaaaa hala devam ediyorrr anlamadım baya baya üşüttüm galiba
Agrinin olmamasi iyi degil mi birak olmasin ki adet belirtisi kesilsin hamile belirtisi baslasin. Benim bir haftadan once adet agrilarim baslardi. Hamile oldugum ay hic agrim olmadi.ama ağrım batmam vs yok suan sadece gaz var amaaaa
15. gün çatlamıştı bat 28 nisan 28 günde bir oluyorumYumurtlamayi goren herkes yumurtlama günü ve olmasi gereken adet gününü yazabilir mi?
Gaz şişkinliği olur kızlar sadece yapmaniz gereken agir is yapmayin kendinizi yormayin.aynen aynen bendede öyle valla :)
dün sadece karın ağrısı oldu genelde adetten 3 gün once ole bi agrı girer ve adet olacagımı anlarım bakalm hftasonuna kadar neler olacak :)Agrinin olmamasi iyi degil mi birak olmasin ki adet belirtisi kesilsin hamile belirtisi baslasin. Benim bir haftadan once adet agrilarim baslardi. Hamile oldugum ay hic agrim olmadi.
29 nisan olacak canim bat in catlamaya gore. Sende cumartesi yada pazar gebelik testi yap olur mu sonuclari mutlaka buraya bekliyorum15. gün çatlamıştı bat 28 nisan 28 günde bir oluyorum
senin adet tarihin ne zaman canmaynen aynen bendede öyle valla :)
geçen ay ilk kez 2 gün atlamıştı olabilir canım elimde erken gebelik testi var cuma günü yaparım belki tabikide sonucu paylaşırım :)29 nisan olacak canim bat in catlamaya gore. Sende cumartesi yada pazar gebelik testi yap olur mu sonuclari mutlaka buraya bekliyorum
28 nisan ama 29 olabilirmiş çatlayamaya göre canım aynı seninkiyle sanırımsenin adet tarihin ne zaman canm
hadiinsallah canım :) peki senin ne zamandr gaz problemin var.28 nisan ama 29 olabilirmiş çatlayamaya göre canım aynı seninkiyle sanırım
hadiinsallah canım :) peki senin ne zamandr gaz problemin var.
pko var canım bende maelesef ama adet oluorm bir şekilde uzun sürmüyor. Bu ay piki gördüm zaten. Bu arada keçiboynuzu yiyorum. Gz sancım 1 hafta oldu rahat ama ole bole değil ilk defa bu kadar kötü oldum. Şuan göğüslerimde sert ama şuan gaz ole bi sıkıstrıoki otrdugum yerde daralıormmmhemen hemen 5 6 gündür var canım ama kasık ağrım hissedilirdi 3 4 gün gaz sancısıyla birlikte sürdü dün geçti ,
bugünde hafif sağ gögüsüm ağrır gibi, şiş zaten 3 4 gündür senin belirtilerin neler sende pko varmıydı canım
bende 2 sene önce bi doktor var demişti evlendikten sonra mantar için gittiğimde yumurtalıkların biraz tembel dedi ama insülin direncim var düzenli regl oluyorum bende,pko var canım bende maelesef ama adet oluorm bir şekilde uzun sürmüyor. Bu ay piki gördüm zaten. Bu arada keçiboynuzu yiyorum. Gz sancım 1 hafta oldu rahat ama ole bole değil ilk defa bu kadar kötü oldum. Şuan göğüslerimde sert ama şuan gaz ole bi sıkıstrıoki otrdugum yerde daralıormmm
Ahhhh keşkeeee ya hiç ihtimal vermiyorum biliomsnbende 2 sene önce bi doktor var demişti evlendikten sonra mantar için gittiğimde yumurtalıkların biraz tembel dedi ama insülin direncim var düzenli regl oluyorum bende,
gaz evet öyle ya sıkıştırıyo insanı fena hayır olsun inşallah canım belirtidir bizim için