bendeee dünkü temizlikten sonraAhhhh keşkeeee ya hiç ihtimal vermiyorum biliomsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendeee dünkü temizlikten sonraAhhhh keşkeeee ya hiç ihtimal vermiyorum biliomsn
Hiç hamile kaldınızmıbendeee dünkü temizlikten sonra
hayır 8 aylık evliyimHiç hamile kaldınızmı
Bakalm bı sefer listelerde hamile olarak duyururuz kendimizihayır 8 aylık evliyim
Bakalm bı sefer listelerde hamile olarak duyururuz kendimizi
Malesef canm 6 yıl oldu.Hayırlısıyla inşallah canım :) sen daha önce kaldın mı peki
anladım canımMalesef canm 6 yıl oldu.
Ayyu lavobadan cıkamıorm ya bayılcam vallaanladım canım
Seninki baya şiddetli canım :) benim akşama doğru başlıyoAyyu lavobadan cıkamıorm ya bayılcam valla
Ya adet mi oluorm ne oluosam olaym yaaaa bide sanki rahmimde bişey varnıs gibi hissediormSeninki baya şiddetli canım :) benim akşama doğru başlıyo
inşallah vardır canım :)Ya adet mi oluorm ne oluosam olaym yaaaa bide sanki rahmimde bişey varnıs gibi hissediorm
akşam ovü testi yapayım :) bakalım koyuluk ne cıkacak :)inşallah vardır canım :)
bende yapıcam koyuluk çıkarmı ki daha var ama ne zaman çıkmaya başlıyomuş gebe kalanlarda biliyomusunakşam ovü testi yapayım :) bakalım koyuluk ne cıkacak :)
bilmıorm ki denesene canım evdeysen bende akşma ypıcam.bende yapıcam koyuluk çıkarmı ki daha var ama ne zaman çıkmaya başlıyomuş gebe kalanlarda biliyomusun
çalışıyorum bende akşam yapıcam canımbilmıorm ki denesene canım evdeysen bende akşma ypıcam.
tamam akşam yapalım bakalım :)çalışıyorum bende akşam yapıcam canım
evet akşam yapalım :)tamam akşam yapalım bakalım :)
benim gazımı kesebileceğim bişey lazım. Bilmıyorum. napcazevet akşam yapalım :)
İnsallah cInciri 2 3 sefer denedim canim hep 10 15 tane yumurtam olup kiste dönüştüler sanirim bana yaramiyor
Az kaldi desene canim10-11 nisan piki gördük.12 nisan silikleşti. 28 nisanda adet olmam gerek. Aselece