- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
15 16 17 degerlendirdin degil mi canim o gunleri kacirmayalim da bir lac gun daha yap tam pik olmayan zamanlarda zaten olmaz ola ki tam pik oldu o tarihi not aliriz kuzumYaparım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 16 17 degerlendirdin degil mi canim o gunleri kacirmayalim da bir lac gun daha yap tam pik olmayan zamanlarda zaten olmaz ola ki tam pik oldu o tarihi not aliriz kuzumYaparım canım
17 değerlendiremedim ama di 14 15 16 günler tamamdır yarına bakalım bide canım sağolasın15 16 17 degerlendirdin degil mi canim o gunleri kacirmayalim da bir lac gun daha yap tam pik olmayan zamanlarda zaten olmaz ola ki tam pik oldu o tarihi not aliriz kuzum
Tamam canim bakalim17 değerlendiremedim ama di 14 15 16 günler tamamdır yarına bakalım bide canım sağolasın
Allah sifa versinHayırlı sabahlar :)
benim iki gündür ara ara kalbim sancıyor ağrıyor
Rabbim hayra çevirsin :)
Allah sifa versin
Günaydın canim kram gibi mi giriyor? Sol tarafina cok yatmaHayırlı sabahlar :)
benim iki gündür ara ara kalbim sancıyor ağrıyor
Rabbim hayra çevirsin :)
Günaydın canim kram gibi mi giriyor? Sol tarafina cok yatma
Ya bende cok kramp girer kalbime ama gebelikten öncede vardı şimdi o kadar cok degil hatta bunun yüzünden doktora gidip kalp filmi cektirmisligim var eskiden şükür birsey çıkmadı simdi bebiş galiba hizli calistirdigindan az oluyor bakalim sende de hayirlisiYani onun gibi sürekli ağrımıyor arada sancı giriyor dün baya oldu öğle vakti
Ya üşüttüm yada başka bişey
Bunu gebelik belirtisinede bağlayamıyorum çünkü hiç böyle bişey duymadım
Evet canim galiba sende gec yumurtluyosun degilmiBugun birazdaha koyu dunkune gore ben ayni saatde yapiyorum13. 20
Bilmiyorumki ilk defa yaptim bugun adetim biteli iki gun oluyor bugun bakalim ne olacak ben 25 gunde adet oluyorumEvet canim galiba sende gec yumurtluyosun degilmi
Himm sandimki testin numaralari gore gidiyosun meger tarihi gore gidiyonBilmiyorumki ilk defa yaptim bugun adetim biteli iki gun oluyor bugun bakalim ne olacak ben 25 gunde adet oluyorum
Bu ay aldim tarih o bakalim denemedigim bi bu kalmisti rabbim insalah cumleyle beraber banada nasip ederHimm sandimki testin numaralari gore gidiyosun meger tarihi gore gidiyon
Testlere devam et canim daha pik degilBugun birazdaha koyu dunkune gore ben ayni saatde yapiyorum13. 20
Bende ilk defa deniyorumBu ay aldim tarih o bakalim denemedigim bi bu kalmisti rabbim insalah cumleyle beraber banada nasip eder
Insalah guzel sonuclar aliriz kac gun oldu siz yapaliBende ilk defa deniyorum
Adetimin 10 ginde basladim canim ben bu tarihe kadar devam ediyomInsalah guzel sonuclar aliriz kac gun oldu siz yapali
Ya bende cok kramp girer kalbime ama gebelikten öncede vardı şimdi o kadar cok degil hatta bunun yüzünden doktora gidip kalp filmi cektirmisligim var eskiden şükür birsey çıkmadı simdi bebiş galiba hizli calistirdigindan az oluyor bakalim sende de hayirlisi