Yok diye deneyim dedim sabırsızlanınca böyle oluoGebelik testiyle yapin lütfen ovu testini bosa harcamayin hamilemiyim diye. Ovu testi sadece yumurtlama belirler canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok diye deneyim dedim sabırsızlanınca böyle oluoGebelik testiyle yapin lütfen ovu testini bosa harcamayin hamilemiyim diye. Ovu testi sadece yumurtlama belirler canim
Gebelik testiyle yapin lütfen ovu testini bosa harcamayin hamilemiyim diye. Ovu testi sadece yumurtlama belirler
Kac gun kalmiş adetine kiYok diye deneyim dedim sabırsızlanınca böyle oluo
Yok canım adet oldum renginden dolayı yaptım birşey çıkmaz bundan dediğin gibi fazla damlattim galbaKac gun kalmiş adetine ki
Himm gecmiş olsun canimYok canım adet oldum renginden dolayı yaptım birşey çıkmaz bundan dediğin gibi fazla damlattim galba
sağol canimHimm gecmiş olsun canim
Dün yaptım silik çıktı canım ama benim 1 haftadan beri çıkıyor biliyorsun . Kanda 3 tü. Gebeliği geçtim artık acaba kistmi oluştu bendeGebelik testi yapar misin rica etsem
Bir gebelik testi yap yine de bakalimDün yaptım silik çıktı canım ama benim 1 haftadan beri çıkıyor biliyorsun . Kanda 3 tü. Gebeliği geçtim artık acaba kistmi oluştu bende
Ustune bir su dok testin oyle cek fotoDün daha belirgin di çıplak gözle gözüküyor da burda çok az gözüküyor.4 gün önceki gibi net değil o baya bi gözüküyordu. Bence gebelikten değil.
Öyle daha mı belirgin oluyor birde öyle deneyeyimUstune bir su dok testin oyle cek foto
Kuzum ovu testi yapma artik harcama testlerini. Sende piki cok net görmüştük zaten. Ve tam da 14. Gun gördük tam adet ortasi yani. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olman gerekiyor. Sen 12. Gün gebelik testi yapabilirsin. Dualarim seninle Rabbim yüzünü güldürsünAselece canım akşam 6 6 30 gibi yaptım sıvı alımına dikkat ettim
Döngümde
21.günüm
Piki 14.günümde gördüm 15 de çatladı 16 da silikleşmeye başlamıştı
Evet kuzum iyice silinirse zaten gebe degilsindir. Gebelik testindeki ikinciyi cizgiyi su hicbir sekilde silemez.Öyle daha mı belirgin oluyor birde öyle deneyeyim
Kuzum ovu testi yapma artik harcama testlerini. Sende piki cok net görmüştük zaten. Ve tam da 14. Gun gördük tam adet ortasi yani. Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olman gerekiyor. Sen 12. Gün gebelik testi yapabilirsin. Dualarim seninle Rabbim yüzünü güldürsün
Yapmış olduğum teste bir su dökeyim bakalım ne olacak yapınca atarımEvet kuzum iyice silinirse zaten gebe degilsindir. Gebelik testindeki ikinciyi cizgiyi su hicbir sekilde silemez.
Amin canım benim dilde duan gönülde de muradın olur inş. Kim dar da ise kim Allahı çağırıyorsa kim şifa bekliyorsa bu gece duaları kabul olur inşallahŞuan sol kasığımda iğne batması gibi batmalar oluyor Allahım bu gece hürmetine hayra çıkasın ❤❤❤
Tamam canim yapmana gerek yok. Pike yakin degil zaten.Sağol canım ben yapmıyordum zaten yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu bugün bide dün belim çok ağrıyordu bugünde adet ağrısı gibi ağrım oldu hafif, dedim acaba tekrar mı yumurtluyorum sende ovü yap diyincw yapıverdim
Duaların için Allah razı olsunn ❤