- 13 Mart 2019
- 12.846
- 41.397
Olacak kizlar sabir ve cabamizla olacak guvenin inanin dua edin
İnşallah inşallah inan bizlere böyle umut verdiğin için çok sevap kazanıyorsun Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacak kizlar sabir ve cabamizla olacak guvenin inanin dua edin
Döllenmenin tek belirti verdigi sey üstüne görme yani lekelenme oluyor canim. Diger belirtiler normal say adete kadar bakalim sabirla sizle birlikte bende bekliyorumİnşallah canımm ya bugün bacaklarım ağrudı baya şimdide belim kopuyor ağır bişey falanda kaldırmadım niye bu kadar çok ağrıdı bilmem afedersin kuyruk sokumuna doğru iniyor ağrım
Eğer döllenme olduysa bu kadar erken belirti olabilir mi sence
Allah hepimizden razi olsun kuzum insanlari sevmek cok farkli bir duygu Rabbim gönlümüzden sevgiyi yuregimizden duayi eksik etmesinİnşallah inşallah inan bizlere böyle umut verdiğin için çok sevap kazanıyorsun Allah razı olsun
Döllenmenin tek belirti verdigi sey üstüne görme yani lekelenme oluyor canim. Diger belirtiler normal say adete kadar bakalim sabirla sizle birlikte bende bekliyorum
Allah hepimizden razi olsun kuzum insanlari sevmek cok farkli bir duygu Rabbim gönlümüzden sevgiyi yuregimizden duayi eksik etmesin
[/QUOT
Amiinn inşallah ❤
Hayirli kandiller canim benim. Elinde test varsa iki gun test yap bugun ve yarinAselece berat kandilin mübarek olsun canım ❤
Benim bugün yumurtlama akıntısı gibi çok açık sarı akıntım oldu acaba yeniden yumurtlama olabilir mi
Iyiyim canim hayirli kandiller sen nasilsinAselece canım nasılsın ?
Hayırlı kandiller canım iyi ne olsun devamm iş güç :)Iyiyim canim hayirli kandiller sen nasilsin
Hayirli kandiller canim benim. Elinde test varsa iki gun test yap bugun ve yarin
Bugun bol bol dua edin.. Rabbim dualarimizi kabul eder insallahHayırlı kandiller canım iyi ne olsun devamm iş güç :)
Mrb canim fazla damlatigin icin olabilir bnmde ilk basta oyleydi iki damla koydugumda dagilmadi artik ama tabi teste bi sorun varsa bilemiyorumEki Görüntüle 2260318 merhaba yardımcı olur musunuz bozuk mu test ne anlama geliyor acaba böyle çıkan var mi
hmm tmm canimMrb canim fazla damlatigin icin olabilir bnmde ilk basta oyleydi iki damla koydugumda dagilmadi artik ama tabi teste bi sorun varsa bilemiyorum
İlk defa mi yapiyosunhmm tmm canim
Yok canım ilkkez değil gebelik testim olmadığı icin bunla bakmak istedim normalde adet zamanın oldum ama farklı oldum gittikçe kahvelesti üstüne görme mi acaba diye yaptım böyle ciktiİlk defa mi yapiyosun
Gebelik testi yapar misin rica etsemBügün bi övü deniyim dedim böyle çıktı yine
Gebelik testiyle yapin lütfen ovu testini bosa harcamayin hamilemiyim diye. Ovu testi sadece yumurtlama belirler canimYok canım ilkkez değil gebelik testim olmadığı icin bunla bakmak istedim normalde adet zamanın oldum ama farklı oldum gittikçe kahvelesti üstüne görme mi acaba diye yaptım böyle cikti