senden de Allah razi olsn canm.burda hepimz seninle bu guzel habere sewindik mutlu olduk.bu anin tadini cikarYa hepinizden Allah razı olsunkardes gbisiniz kimse daha bilmiyo siz biliyosunuz aselece senden de Allah razi olsun cok ugrastn dinledin ins guzel sonclar alirim darisi hemen arkamdan size ins namaza baslamistm hep dualarimda olcaksiniz kizlar
Ya seviniorm iste insaniz ama gecen ay da boyle sevinmistm kursagimda kalmistisenden de Allah razi olsn canm.burda hepimz seninle bu guzel habere sewindik mutlu olduk.bu anin tadini cikar♥
yasamzsin insalah cnm icini ferah tutYa seviniorm iste insaniz ama gecen ay da boyle sevinmistm kursagimda kalmistiins ayni seyi yasamam
Aynısı olmayacak bak görürsünYa seviniorm iste insaniz ama gecen ay da boyle sevinmistm kursagimda kalmistiins ayni seyi yasamam
KuZum şöyle; ben 13. Güne kadar yaptım ama o gün dr takibim vardı yumurta için, dr baktı olgun yumurta yok dedi bende öyle deyince bıraktım testleri.Cnm 19.gunun testini goremedim bn
Hayırlı uğurlu olsun kardeş darısı bizim başımıza şu tablo resmen hayalimBn yine kana gtmeden ovulasyon yaptm bak ustteki gebelik alttaki ovulasyon
Hep dualarimda olcaksiniz rabbim herkese yaşatsın inanki bn gecen aydan okdr üzgündüm ki hala bi acaba yasiyorum oyuzden tam sevinemiorm ya kimyasal olursa diyeHayırlı uğurlu olsun kardeş darısı bizim başımıza şu tablo resmen hayalim
Canimm kan tekrar vercem ya ins bnmde bebegim bnmle olurBende ilk yaptığımda ilk idrarla öğrenmemiştim. Ve ilk idrar olmamasına rağmen koyu çıkmış canım içini ferah tut kan testini aldıktan sonra rahatlaya bilirsin
Sağlıkla ilerler inşallah hayırlısıyla kucağına almak da nasip olsunHep dualarimda olcaksiniz rabbim herkese yaşatsın inanki bn gecen aydan okdr üzgündüm ki hala bi acaba yasiyorum oyuzden tam sevinemiorm ya kimyasal olursa diye
Canım değerin güzel maş inş katlanarak artar canımCanimm kan tekrar vercem ya ins bnmde bebegim bnmle olur
Maşallah maşallah ben hissettim dedim zaten sana :)))) kimyasal falan değildir ya kötü düşünmek yok. Hadi gözün aydın canım :))Kizlarrrrrrrr cift cizginolur kimyasal olmasin dua edin
Yani bi degerlerle de kimyasal olma riski var dimiCanım değerin güzel maş inş katlanarak artar canımAmin canım benim inş tüm dualrım seninle. 2 gün sonra tekrar verirsin artışla anlaşılır zaten canımcım korkma bu sefer senşnle bebeğin inşallah