- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
Allah razi olsun ins bu defa melegim bnmle olurMaşallah maşallah ben hissettim dedim zaten sana :)))) kimyasal falan değildir ya kötü düşünmek yok. Hadi gözün aydın canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun ins bu defa melegim bnmle olurMaşallah maşallah ben hissettim dedim zaten sana :)))) kimyasal falan değildir ya kötü düşünmek yok. Hadi gözün aydın canım :))
Aminnn cnm bnm insSağlıkla ilerler inşallah hayırlısıyla kucağına almak da nasip olsun ☺
Darisi bu ay basina insMaşallah maşallah ben hissettim dedim zaten sana :)))) kimyasal falan değildir ya kötü düşünmek yok. Hadi gözün aydın canım :))
Üf hayır ya neden karamsarlığa sokuyorsun kendini. Deli olucam hayır gayet iyi güzel . Güzel düşün güzel olsun . Sen strese sokarsan kendini hormonlarını yükseltirsin. Ben öğrendiğimde 138 di. Kendine gelYani bi degerlerle de kimyasal olma riski var dimi
Tamam guzel dusunuyorum sukurler olsun istedgm seydi daha guzel sonclar alicam ins 2.kan verdiginde kac olmustu degerin cnmÜf hayır ya neden karamsarlığa sokuyorsun kendini. Deli olucam hayır gayet iyi güzel . Güzel düşün güzel olsun . Sen strese sokarsan kendini hormonlarını yükseltirsin. Ben öğrendiğimde 138 di. Kendine gel
Canım değerim çok güzelmiş bence çok güzel olacak devamı hiç stres yapma hatırlı uğurlu olsun inş En doğru sonuç için testi ne zmaan yapmak lazım ki illa adeti beklemek gerekir miTamam guzel dusunuyorum sukurler olsun istedgm seydi daha guzel sonclar alicam ins 2.kan verdiginde kac olmustu degerin cnm
Aynen canım güzel günler yakında Ben 2. kan verdiğimde10. 11 gün geçmişti sanırım canım doktorum bekleyelim biraz dedi. Oda 38 binlerdeydi canım.Tamam guzel dusunuyorum sukurler olsun istedgm seydi daha guzel sonclar alicam ins 2.kan verdiginde kac olmustu degerin cnm
İns bndende gelir guzel sonclarAynen canım güzel günler yakında Ben 2. kan verdiğimde10. 11 gün geçmişti sanırım canım doktorum bekleyelim biraz dedi. Oda 38 binlerdeydi canım.
Amin canımcım tüm kalbimle diliyorum bunu bende yarın kalp atışını duymaya gideceğim sende bana dua etİns bndende gelir guzel sonclar
Oyyy edicem mutlaka kalbine tukureyim onnda kalbi varmisAmin canımcım tüm kalbimle diliyorum bunu bende yarın kalp atışını duymaya gideceğim sende bana dua et
canm masalah degerin cok iyi . artik endiselenmeCanlar 370 cikti degerim nasil My everytng
canm sen buarada yumurtlama gunlernde cift cizgiyi gordgun gunden itibaren 4 gun boyunca hergun mu iliski olduBn yine kana gtmeden ovulasyon yaptm bak ustteki gebelik alttaki ovulasyon
oluruz tabi canm . herkes burda birbirine yardmci oluyor. aselecee saolsun o da yorumluyor testleri .hakkimzda hayirlisi olsn ins.Bende bu ay ovülasyon testi sipariş ettim yarın elimde olacak bana da yardımcı olur musunuz. Bide bu ay doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum aşırı derecede düzenli bir adet düzenim var ama acaba çatlamıyor mu diye kafama takıldı 5 aydır istiyorum bende bebek
Çok teşekkür ederim canım insan kendini çok çaresiz hissediyo burda aynı derdi paylaşınca bi nebze rahatlıyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırızoluruz tabi canm . herkes burda birbirine yardmci oluyor. aselecee saolsun o da yorumluyor testleri .hakkimzda hayirlisi olsn ins.
Evet xnm 4gun olmustucanm sen buarada yumurtlama gunlernde cift cizgiyi gordgun gunden itibaren 4 gun boyunca hergun mu iliski oldu
İns ya cok tedrginimcanm masalah degerin cok iyi . artik endiselenme
Gercekten cok Zor esim tv izliyo odaklanamiorm bnde hic biseyeBeklemek o kadar zor ki...