Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya hepinizden Allah razı olsun kardes gbisiniz kimse daha bilmiyo siz biliyosunuz aselece senden de Allah razi olsun cok ugrastn dinledin ins guzel sonclar alirimdarisi hemen arkamdan size insnamaza baslamistm hep dualarimda olcaksiniz kizlaryaa canmm cok sewindm kac g
ya canm cok sewindm inan . kac gundur aklimdaydn ne olacak acaba diye . ama belliydi hamile oldgun belirtilerinden .Allah tamamina erdirsn insalah. saglikla buyusun bebisin
Teşekkür ederim canm bnmdarisi hemen size olsun ins hep dualarimda olcaksnzTebrik ederimmmmm Rabbim hayırlı evlat kılsın sağlıkla kucağına nasip etsin inşAllah değildir canım üzülme hemen acile koş
Rabbim hemen size nasip etsin cok sagolunCanımmmm Harika yaa baya da belirgin çıkmış Allaaaah doğru acile koş hayırlı olsun çoook çook sevindim inş sağlıklı bir gebelik olsun canım benim ❤
Allah seni had bakalım kan ver de Emin’im değerin yüksek çıkacak ve sağlıklı bir gebelik placak canım çok sevindim darısı başımızaBide yolda tutamadim 3kez wc ye gttimbide buyuk 2bardak cay ictm
Canım kan filan ver de heyecanını üzerinden atınca anlat bize neler yaptın valla Benim kafa karışıyor takip etmeme rağmen biz de nasiplenelimRabbim hemen size nasip etsin cok sagolun
Ümidini boşa çıkarmadım bak Demiştim sana olacak diye . Ve oldu şimdi inş ilk keseyi sonrada bebiş görmen dileğiyle canım. Bence bu kırmızılıkta ve 4 gün gecikmeyle kimyasal daha olmaz. İçini ferah tut. Güzel günler yakındaKizlarrrrrrrr cift cizginolur kimyasal olmasin dua edin
Ayyy bitanem agzin bal yesin yaa ins olmaz tek korkum bu simdideaksam ustu kan vericem ins guzel sonclar alirim Allah hepinizden razi olsun cok destek oldunuz sabah ilk idrarla yapamadim tatilden döndük 3kez wc ye gttimbu 4.idrarda cikanÜmidini boşa çıkarmadım bak ❤ Demiştim sana olacak diye . Ve oldu şimdi inş ilk keseyi sonrada bebiş görmen dileğiyle canım. Bence bu kırmızılıkta ve 4 gün gecikmeyle kimyasal daha olmaz. İçini ferah tut. Güzel günler yakında ☺
Canım normalde adet döngün nedir? Normal adet döngün mü dört gün geçti yoksa ovulasyondan 14 gün sonra regl gelirmiş o mu dört gün geçtiDarisi size olsun ins
Allahimmm ennn kisa zamanda nasip etsin ins size de her namazda dualarimda olcaksiniz kizlar bu gruptan ovulasyon yapmasam bile cikamamAllah seni had bakalım kan ver de Emin’im değerin yüksek çıkacak ve sağlıklı bir gebelik placak canım çok sevindim darısı başımıza ❤
Bn pko goruntusu vardi adetlerim duzenli degildi adetlerim ama ovulasyon yapin vazgecmeyin resmen onun sayesinde oldu bnm yumurta catladiktan 18.gunum bugunCanım normalde adet döngün nedir? Normal adet döngün mü dört gün geçti yoksa ovulasyondan 14 gün sonra regl gelirmiş o mu dört gün geçti
Darısı başımıza olsun eşine söyledin miiiiBn pko goruntusu vardi adetlerim duzenli degildi adetlerim ama ovulasyon yapin vazgecmeyin resmen onun sayesinde oldu bnm yumurta catladiktan 18.gunum bugun
Esim evdeydi cnm tatilden geldik valizleri bosaltiyoduk ogrendiDarısı başımıza olsun eşine söyledin miiii
Esim evdeydi cnm tatilden geldik valizleri bosaltiyoduk ogrendi
[/QUOTE
Bende ilk yaptığımda ilk idrarla öğrenmemiştim. Ve ilk idrar olmamasına rağmen koyu çıkmış canım içini ferah tut kan testini aldıktan sonra rahatlaya bilirsinAyyy bitanem agzin bal yesin yaa ins olmaz tek korkum bu simdideaksam ustu kan vericem ins guzel sonclar alirim Allah hepinizden razi olsun cok destek oldunuz sabah ilk idrarla yapamadim tatilden döndük 3kez wc ye gttimbu 4.idrarda cikan
Katılıyorum. Övü candır ya. 2 senemi boşuna harcamışım.Bn pko goruntusu vardi adetlerim duzenli degildi adetlerim ama ovulasyon yapin vazgecmeyin resmen onun sayesinde oldu bnm yumurta catladiktan 18.gunum bugun
AY hadi senin bebegine kardes gelsinBende ilk yaptığımda ilk idrarla öğrenmemiştim. Ve ilk idrar olmamasına rağmen koyu çıkmış canım içini ferah tut kan testini aldıktan sonra rahatlaya bilirsin
Bn bikac aydir istyodum ama esim istemiyodu sonra oda istedi olmadi 5ay kadar falan stres oldum ovulasyon hayat kurtarrrabbim isteyen herkese nasip etsinKatılıyorum. Övü candır ya. 2 senemi boşuna harcamışım.
Esim 7saat araba kullandi uyuttum onu 1saat uyucak gdicez hastaneye kizlar ins guzel sonclar gelirBende ilk yaptığımda ilk idrarla öğrenmemiştim. Ve ilk idrar olmamasına rağmen koyu çıkmış canım içini ferah tut kan testini aldıktan sonra rahatlaya bilirsin