Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon dönemi nedir? Ovulasyon testi nasıl yapilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test dün pik olmuştu ama değerlendirme olmadı malesef bugün yine iki çizgi koyuydu ve ilişki oldu sans varmidir ki yarın test silik se eğer çatlamış olur dimi
Benim de bu ay aynı oldu. ilk koyu olan günü değerlendiremedik. Tabii ki şans var catladigi günü ve sonraki iki günümutlaka değerlendir canım

Gecen ay 18.gunde 118 çıkmıştı buay 18.gunde 370 cikti tedirginimaselece
Guzel cikmis onemli olan 2 gune bir 2 kat artmasi. Ayyyy nasil seviniyorum bu haberlere bir bilsen bugun o kadar yoruldum ki su an kus gibi hafifledim.. bir bardak cay gider bunun üstüne bugun yeni bakiyorum foruma valla

Guzel cikmis onemli olan 2 gune bir 2 kat artmasi. Ayyyy nasil seviniyorum bu haberlere bir bilsen bugun o kadar yoruldum ki su an kus gibi hafifledim.. bir bardak cay gider bunun üstüne bugun yeni bakiyorum foruma valla
Evet bnde cok mutlu oldum ama tedirginimde caniminici yagecen ayda mutlu olmustm hüsran oldu yine oyle olur diye korkuyorum 2gunu beklemeden yapsam az arts da olsa belli olurmu

Aynen öyle catlama surecinden yakalamissin bu ay boyle olsun da insallah gebelik olur.. olmazsa gelecek ay ovulasyon testini hiv birakma pik olana kadar bak gec yumurtluyorsun. Bi bakarsin gelecek ay erken yumurtlama olur adet biiminden hemen başla ve ovuya devam et olur mu canim. Ve duam insallah gerek kalmaz hamile olursun bu ay. Duzenli iliskiyi birakma

Tam anlamiyla degerlendirme yapmamissin fakat duzenli iliski yapmissin canim insallah gebelik olur.. bu testlerde pik henüz olmamis yumurtlama var da yok da diyemem.. Gebelik olur insallah ama bu ay olmazsa internetten toplu 30 lu ovulasyon testleri satiliyor onlardan alabilirsin düzenli test yapmalisin tam yumurtlamayi yakalamak icin

Buraya at test resimlerini yardimci olurum. Teste baslamadan 2 saat ince sivi alimini birakmalisin. Adet bitimi hemen baslamalisin. Kesinlikle yarida birakma test yapmayi. Her gun duzenli test yapmalisin ta ki pik olana kadar bakalim Allahin izniyle hamile listesine yazalim

Test dün pik olmuştu ama değerlendirme olmadı malesef bugün yine iki çizgi koyuydu ve ilişki oldu sans varmidir ki yarın test silik se eğer çatlamış olur dimi
Testlerin resmini buraya at yardimci olayim. Bugun koyu cizgiyse piktir.. bugun yarin ve 2 gun daha degerlendir

Evet bnde cok mutlu oldum ama tedirginimde caniminici yagecen ayda mutlu olmustm hüsran oldu yine oyle olur diye korkuyorum 2gunu beklemeden yapsam az arts da olsa belli olurmu
Korkma stres yapma stres yaparsan olmaz.. duzenli artmasi icin 2 gune bir kan vermen lazim her gun verme kan.. 2 gune bir 2 kat artiyorsa sagliklidir ki testin sonucu cok guzel masallah bosuna uzulme

Ben adetinin 10. Günü başlayıp her gün yaptım. Bazı günler 2 kere test yaptım. Bu kadar koyuluğu ilk defa o günlerde yakaladım. Umarım olur. Ama yumurtlama belirtilerini de hiç yasamadim.

Ben adetinin 10. Günü başlayıp her gün yaptım. Bazı günler 2 kere test yaptım. Bu kadar koyuluğu ilk defa o günlerde yakaladım. Umarım olur. Ama yumurtlama belirtilerini de hiç yasamadim.
Adetin kac gun suruyor? Olsun pik olana kadar devam yumurtlama icin pes etmek yok canim.. yumurtlama her ay belirti gostermez bazen gosterir bazen göstermez.. bazen kasik agrisi cekersin akinti yasarsin bel agrisi cekersin baş agrisi cekersin sicakligin yukselir.. bazen de bunlarin hic biri olmaz belirti arayıp strese girmeyin. Testler var duzenli yaparsanız yumurtlamayı yakalariz..

İnşallah canım inşallah Allah razı olsun ilgin için umarım önümüzdeki aya gerek kalmaz

Adetim çok değişken. Ortalama 30-35 gün arası sürüyor. Bazen 40i da buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…