- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Benim de bu ay aynı oldu. ilk koyu olan günü değerlendiremedik. Tabii ki şans var catladigi günü ve sonraki iki günümutlaka değerlendir canımTest dün pik olmuştu ama değerlendirme olmadı malesef bugün yine iki çizgi koyuydu ve ilişki oldu sans varmidir ki yarın test silik se eğer çatlamış olur dimi
Insallah canim duam hamilelik olsunAselece adet gecikmesi olabilirmi bu
Gecen ay 18.gunde 118 çıkmıştı buay 18.gunde 370 cikti tedirginimInsallah canim duam hamilelik olsun
Superrrrr hayırlı olsun cok sevindim darisi diger kızlara insallahKizlarrrrrrrr cift cizginolur kimyasal olmasin dua edin
Guzel cikmis onemli olan 2 gune bir 2 kat artmasi. Ayyyy nasil seviniyorum bu haberlere bir bilsen bugun o kadar yoruldum ki su an kus gibi hafifledim.. bir bardak cay gider bunun üstüne bugun yeni bakiyorum foruma vallaGecen ay 18.gunde 118 çıkmıştı buay 18.gunde 370 cikti tedirginimaselece
Evet bnde cok mutlu oldum ama tedirginimde caniminici yaGuzel cikmis onemli olan 2 gune bir 2 kat artmasi. Ayyyy nasil seviniyorum bu haberlere bir bilsen bugun o kadar yoruldum ki su an kus gibi hafifledim.. bir bardak cay gider bunun üstüne bugun yeni bakiyorum foruma valla
Aynen öyle catlama surecinden yakalamissin bu ay boyle olsun da insallah gebelik olur.. olmazsa gelecek ay ovulasyon testini hiv birakma pik olana kadar bak gec yumurtluyorsun. Bi bakarsin gelecek ay erken yumurtlama olur adet biiminden hemen başla ve ovuya devam et olur mu canim. Ve duam insallah gerek kalmaz hamile olursun bu ay. Duzenli iliskiyi birakmaAselece (ve kızlar sizinde tabii yorumunuz önemli) bir şey soracağım emin olmak için bugun de yaptım ovü testi atıyorum şimdi sormak istediğim şey ne zmaan gebelik testi yapmalıyım? Pek ümidim yok ama kısmet işte. Bir de 19-20-21. Günleri değerlendirdik bugun 22. Günüm 19. Gün pik olmuş da olabilir hiç pik olmamış da olabilir malesef onu bilemiyorum istetahminen çatlama sürecinden yakaladım ve bugun itibariyle artık tamamen silik çizgi yani adetten sırna yaptıklarımla aynı
İnşallah canımBenim de bu ay aynı oldu. ilk koyu olan günü değerlendiremedik. Tabii ki şans var catladigi günü ve sonraki iki günümutlaka değerlendir canım
Tam anlamiyla degerlendirme yapmamissin fakat duzenli iliski yapmissin canim insallah gebelik olur.. bu testlerde pik henüz olmamis yumurtlama var da yok da diyemem.. Gebelik olur insallah ama bu ay olmazsa internetten toplu 30 lu ovulasyon testleri satiliyor onlardan alabilirsin düzenli test yapmalisin tam yumurtlamayi yakalamak icin26. Ve 30. Günler arasındaki ovulasyon testlerim arkadaşlar. 30. Günden sonra testim bittiği için yapamadım. Bugün 34. Günüm. Zaten 30-35 gün arasında değişiyor adetlerim. Bazen 40ı da buluyor. Henüz adet olmadım. Bu testlere göre yumurtlama gercekleştimi acaba. 26-28-30. Günleri degerlendirdik. Sonra bıraktık.
Buraya at test resimlerini yardimci olurum. Teste baslamadan 2 saat ince sivi alimini birakmalisin. Adet bitimi hemen baslamalisin. Kesinlikle yarida birakma test yapmayi. Her gun duzenli test yapmalisin ta ki pik olana kadar bakalim Allahin izniyle hamile listesine yazalimBende bu ay ovülasyon testi sipariş ettim yarın elimde olacak bana da yardımcı olur musunuz. Bide bu ay doktora gidip yumurta takibi yaptırmak istiyorum aşırı derecede düzenli bir adet düzenim var ama acaba çatlamıyor mu diye kafama takıldı 5 aydır istiyorum bende bebek
Evet bnde cok mutlu oldum ama tedirginimde caniminici yagecen ayda mutlu olmustm hüsran oldu yine oyle olur diye korkuyorum 2gunu beklemeden yapsam az arts da olsa belli olurmu
Testlerin resmini buraya at yardimci olayim. Bugun koyu cizgiyse piktir.. bugun yarin ve 2 gun daha degerlendirTest dün pik olmuştu ama değerlendirme olmadı malesef bugün yine iki çizgi koyuydu ve ilişki oldu sans varmidir ki yarın test silik se eğer çatlamış olur dimi
Korkma stres yapma stres yaparsan olmaz.. duzenli artmasi icin 2 gune bir kan vermen lazim her gun verme kan.. 2 gune bir 2 kat artiyorsa sagliklidir ki testin sonucu cok guzel masallah bosuna uzulmeEvet bnde cok mutlu oldum ama tedirginimde caniminici yagecen ayda mutlu olmustm hüsran oldu yine oyle olur diye korkuyorum 2gunu beklemeden yapsam az arts da olsa belli olurmu
Aselece pikten ne kadar süre sonra adeti beklemek ve gebelik testi yapmak gerekiyor?Testlerin resmini buraya at yardimci olayim. Bugun koyu cizgiyse piktir.. bugun yarin ve 2 gun daha degerlendir
Ben adetinin 10. Günü başlayıp her gün yaptım. Bazı günler 2 kere test yaptım. Bu kadar koyuluğu ilk defa o günlerde yakaladım. Umarım olur. Ama yumurtlama belirtilerini de hiç yasamadim.Tam anlamiyla degerlendirme yapmamissin fakat duzenli iliski yapmissin canim insallah gebelik olur.. bu testlerde pik henüz olmamis yumurtlama var da yok da diyemem.. Gebelik olur insallah ama bu ay olmazsa internetten toplu 30 lu ovulasyon testleri satiliyor onlardan alabilirsin düzenli test yapmalisin tam yumurtlamayi yakalamak icin
En az 12 gun gecmesi gerekir gebelik testi yapmak icin. Adet 14. Gun gelir zatenAselece pikten ne kadar süre sonra adeti beklemek ve gebelik testi yapmak gerekiyor?
Adetin kac gun suruyor? Olsun pik olana kadar devam yumurtlama icin pes etmek yok canim.. yumurtlama her ay belirti gostermez bazen gosterir bazen göstermez.. bazen kasik agrisi cekersin akinti yasarsin bel agrisi cekersin baş agrisi cekersin sicakligin yukselir.. bazen de bunlarin hic biri olmaz belirti arayıp strese girmeyin. Testler var duzenli yaparsanız yumurtlamayı yakalariz..Ben adetinin 10. Günü başlayıp her gün yaptım. Bazı günler 2 kere test yaptım. Bu kadar koyuluğu ilk defa o günlerde yakaladım. Umarım olur. Ama yumurtlama belirtilerini de hiç yasamadim.
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun ilgin için umarım önümüzdeki aya gerek kalmazAynen öyle catlama surecinden yakalamissin bu ay boyle olsun da insallah gebelik olur.. olmazsa gelecek ay ovulasyon testini hiv birakma pik olana kadar bak gec yumurtluyorsun. Bi bakarsin gelecek ay erken yumurtlama olur adet biiminden hemen başla ve ovuya devam et olur mu canim. Ve duam insallah gerek kalmaz hamile olursun bu ay. Duzenli iliskiyi birakma
Adetim çok değişken. Ortalama 30-35 gün arası sürüyor. Bazen 40i da buluyor.Adetin kac gun suruyor? Olsun pik olana kadar devam yumurtlama icin pes etmek yok canim.. yumurtlama her ay belirti gostermez bazen gosterir bazen göstermez.. bazen kasik agrisi cekersin akinti yasarsin bel agrisi cekersin baş agrisi cekersin sicakligin yukselir.. bazen de bunlarin hic biri olmaz belirti arayıp strese girmeyin. Testler var duzenli yaparsanız yumurtlamayı yakalariz..