- 8 Aralık 2013
- 532
- 504
- 34
ewet pik olmaya cok yakin. muhtemelen yarin daha koyu olur gibiBenim testimide değerlendirir misiniz kızlar.14.günüm ve sol kasığımda şiddetli bir ağrı var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet pik olmaya cok yakin. muhtemelen yarin daha koyu olur gibiBenim testimide değerlendirir misiniz kızlar.14.günüm ve sol kasığımda şiddetli bir ağrı var.
senin testin pik olmus canmBekleyince boyle oldu asırı kırmızı
Biraz önce lh yaptım canım.Tercih senin canim. Olmasi gerekeni ben söyleyim yapip yapmamak sizin elinizde.. hakkinda hayirlisi olsun
Tamam canim pik yapmis yarin daha koyu cikabilir. Silik cikarsa T cizgisi bugunle birlikte 4 gun degerlendirmelisin. Silik cikmazsa bugunle birlikte 5 gun degerlendirmelisinYaptım canım
Devam et canim testlereBu da görsel canım
Tamam canim pik yapmis testin yarin silik cikarsa yumurtan catladi demektir. Bugunu mutlaka degerlendir. Yarin da teste gore bakalimBiraz önce lh yaptım canım.
Pik yapmış sanırım, sen ne diyorsun?
Elimde bir tane kaldı..
Onu da yarın yaparım, bi duruma bakarım.
Bunu 9da yaptım. Onu biraz daha erken yani 5 gibi falan yapayım diyorum...
Bundan once test yapmis miydin yarin da test yap. Ama bugunu mutlaka degerlendirmelisinBenim testimide değerlendirir misiniz kızlar.14.günüm ve sol kasığımda şiddetli bir ağrı var.
Tamam canımcım.Tamam canim pik yapmis testin yarin silik cikarsa yumurtan catladi demektir. Bugunu mutlaka degerlendir. Yarin da teste gore bakalim
Bugun yumurtlams mıyım yani canımse
senin testin pik olmus canm
Tamam canım valla eşim hergun dedım isyanlarda bıde adam urolog diyemiyorum hergun mumkun, hemen diyor sperm kalitesi dusuyorTamam canim pik yapmis yarin daha koyu cikabilir. Silik cikarsa T cizgisi bugunle birlikte 4 gun degerlendirmelisin. Silik cikmazsa bugunle birlikte 5 gun degerlendirmelisin
Allah yardimcimiz olsunneyse seninki ürologsa anlar halden biz napalimTamam canım valla eşim hergun dedım isyanlarda bıde adam urolog diyemiyorum hergun mumkun, hemen diyor sperm kalitesi dusuyor
Bugun pik olmus cnm ama aselece de bi bakar sagolsun hepimiz ondan destek aliyrzKızlar bana da bakar mısınız son adet tarihim 26 mayıs başlangıç 2 haziran bitiş adet biter bitmez başladım ilk defa yapıyorum bu testleri su vs ve test yapma saatlerine dikkat ediyorum
Yok iste anlamıyor sperm kalitesi dusuyor hergun olmaz diyo cok bilen kocada ıyı degil bacım mAllah yardimcimiz olsunneyse seninki ürologsa anlar halden biz napalim
Aallah razı olsun hepiniz den canımBugun pik olmus cnm ama aselece de bi bakar sagolsun hepimiz ondan destek aliyrz
12. Gun pik olmus yarin da yap testini.. catlamayi gorene kadar.. bugunu degerlendirin test gidisatina gore plan yapalim olur muKızlar bana da bakar mısınız son adet tarihim 26 mayıs başlangıç 2 haziran bitiş adet biter bitmez başladım ilk defa yapıyorum bu testleri su vs ve test yapma saatlerine dikkat ediyorum
Insallah buay melegımız gelir canım kac aydır beklıyorsunBnmkide olsa da zevke gelsem gorev gbi olmaktan ciksa diyoisimiz zor sanki biz cok mitluyuz boyleBn hala bekliorm daraldim
Tamam canım olur çok sağol12. Gun pik olmus yarin da yap testini.. catlamayi gorene kadar.. bugunu degerlendirin test gidisatina gore plan yapalim olur mu