- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Hani genelde hiç beklemediğin anda olurmuş ya belkide senin böyle bir şey olurİnşallah yaa gerçekten şaşkınım sizin desteğiniz çok önemli hemen size attım umarım güzel bit tesadüf olur herşey kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani genelde hiç beklemediğin anda olurmuş ya belkide senin böyle bir şey olurİnşallah yaa gerçekten şaşkınım sizin desteğiniz çok önemli hemen size attım umarım güzel bit tesadüf olur herşey kısmet
Bu mesaja tek kelimelik cevabım... AmiiiinnnHani genelde hiç beklemediğin anda olurmuş ya belkide senin böyle bir şey olur
Canım yumurtam catlamis mı dun kıpkırmzıydı bugun boyle12. Gun pik olmus yarin da yap testini.. catlamayi gorene kadar.. bugunu degerlendirin test gidisatina gore plan yapalim olur mu
İNs cnm insİnanlmz heyecanli bi okdr tedirgin cok sacma haldeyim esim illlaki Pazar yapalim negatf cikarsa uzulceksin diyoValla biz de meraklı meraklı bekliyoruz burda Hayırlı haber alırız İnşAllah
Akintin cok varsa yumurtan catladigi icin boyle cikmis olabilit. Yarin test yap daha silik çıkarsa zaten yumurtlama olmus demektir. Sen akintilara gore degerlendir bu ay.. gelecek ay yumurtlama testini duzenli yaparsin insallah hamile olursan da gerek kalmazAy kuzummm Allah’ın takdiri valla bu bile şükretmeye yeter olsun olmasın allahım en azından umutsuz bırakmıyor çok mutlu oldum. Testlerim dolu yeni almıştım dr oyle deyince ara vermiştim yarın yapayım o zmaan tekrar test herşey nasip ya valla ne diyim hepimiz için hayırlısı Aselece de yorumlasın bakayım çok merak ediyorum ❤
Carlamis canim. Dun bugun yarin ertesi gun degerlendirilecek hayirli olsunCanım yumurtam catlamis mı dun kıpkırmzıydı bugun boyle
İnş canım ya sence en yüksek ihtimal bu mu? Yani yumurtlama dün fikan olduğu için bugun böyle çıkmıştır çünkü benim de aklıma ilk o geldi.. bu arada testten bağımsız dün ve bu sabahı ilişki olmuştu Kısmet artık dr oyle deyince devam etmedim çok pişmanım ama işte herşey Allah’ın takdiriAkintin cok varsa yumurtan catladigi icin boyle cikmis olabilit. Yarin test yap daha silik çıkarsa zaten yumurtlama olmus demektir. Sen akintilara gore degerlendir bu ay.. gelecek ay yumurtlama testini duzenli yaparsin insallah hamile olursan da gerek kalmaz
Saglik olsun canim hakkinda hayirlisi olsun dedigim gibi akintilara bakarak degrrlendir bir kac gun sonrasi Allah büyükİnş canım ya sence en yüksek ihtimal bu mu? Yani yumurtlama dün fikan olduğu için bugun böyle çıkmıştır çünkü benim de aklıma ilk o geldi.. bu arada testten bağımsız dün ve bu sabahı ilişki olmuştu Kısmet artık dr oyle deyince devam etmedim çok pişmanım ama işte herşey Allah’ın takdiri
Canim aksam test yap bakalım ona gore bugunu yarini ertesi gunu degerlendirirsin..Aselece canım bugünkü testin bu tekrar akşam test yapayım mı
Tamam canım 8 9 arası uygun herhalde değil mi test içinCanim aksam test yap bakalım ona gore bugunu yarini ertesi gunu degerlendirirsin..
Dun degerlendırdık ama bugun ailemin yanındayız sehır dısı na geldik yarın degerlendır sek olur mu acabaCarlamis canim. Dun bugun yarin ertesi gun degerlendirilecek hayirli olsun
Uygun canimTamam canım 8 9 arası uygun herhalde değil mi test için
Canim aksakliklar elbette olur takip eden gunu degerlendirirsinizDun degerlendırdık ama bugun ailemin yanındayız sehır dısı na geldik yarın degerlendır sek olur mu acaba
Sagol canim benım Allah razı olsun senden ınsallah sayende gebe kalırımCanim aksakliklar elbette olur takip eden gunu degerlendirirsiniz
Canım tam olarak kaç gün geçmiş oluyor bugünle?İNs cnm insİnanlmz heyecanli bi okdr tedirgin cok sacma haldeyim esim illlaki Pazar yapalim negatf cikarsa uzulceksin diyo
14.gun normalde olmsi gerekiyo bugun 16.gun cnmCanım tam olarak kaç gün geçmiş oluyor bugünle?
yani 2 gun gecikmis adetin dmi. buarada test yap artik canm ☺ neyi bekliyorsn.oyle yada boyle ogreneceksn canm .insalah guzel haberlerini aliriz14.gun normalde olmsi gerekiyo bugun 16.gun cnm
Hadi hayırlısı bakalım14.gun normalde olmsi gerekiyo bugun 16.gun cnm