- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
Hic belli olmaz canim. Allah verince ikiyi de veriyor üçü de.. hayirlisini isteGeçen hafta perşembe akşamı silinmeye başlamıştı. Tam bir hafta oluyor. Aman bi tanesi tutmadı şimdiye kadar ıki tanesi hiç zannetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic belli olmaz canim. Allah verince ikiyi de veriyor üçü de.. hayirlisini isteGeçen hafta perşembe akşamı silinmeye başlamıştı. Tam bir hafta oluyor. Aman bi tanesi tutmadı şimdiye kadar ıki tanesi hiç zannetmiyorum
Belki gebelik akintisidir bilemezsin.. zorlamak istemem sen bilirsin canimYa esimde bugun diyoki gecen ay 18.gunde ogrendik silikti cizgi simdi daha 1gun gecti negatf cikcak uzulceksin diyoarada kaldim ve hep adet oldum saniyorum wc ye gdiorm bisey yok
Stres adet geciktirir.. normalde 14. Gun adet günüdürAselece bisey sormak istiyorum mrk icindeym yayumurta catladiktan sonra 14.gun kesin adet olurmu yoksa strese bagli olarak adet gecikmesi olabilirmi
O zaman yumurtanın çatladığı günden saymaya başlıyoruz ve 14. gün adet günü oluyor öyle mi?Stres adet geciktirir.. normalde 14. Gun adet günüdür
Soruyu yanlis sordum sanirim soyle yani stresten dolayi 14.gun olayi degisirmiStres adet geciktirir.. normalde 14. Gun adet günüdür
Evet canim. GörünürO zaman yumurtanın çatladığı günden saymaya başlıyoruz ve 14. gün adet günü oluyor öyle mi?
Peki adetten bir veya iki gün önce gebelik testinde görünür mü?
Canım bugun ki test le dunkı arasında farkı anlamadım catlamis mı yumurta bı bakabilirsin usttekı dunun testı alttaki az once yaptım bırde tekli attım bugunuBir test yap merakla bekliyorum burda
Degisir canim =) stres malesef ki vucut dengesini bozuyor. Zaten gebe olsan dahi stresli isen cocuga geciyor dogumun da bir o kadar zor oluyor. Dogum sonrasi cocugun hic durmuyor stres başlı başına bir sorun zatenSoruyu yanlis sordum sanirim soyle yani stresten dolayi 14.gun olayi degisirmi
Tekrar bir test yapar misin canimCanım bugun ki test le dunkı arasında farkı anlamadım catlamis mı yumurta bı bakabilirsin usttekı dunun testı alttaki az once yaptım bırde tekli attım bugunu
Tekrar bir test yapar misin canim
Yaptım canımTekrar bir test yapar misin canim
Bekleyince boyle oldu asırı kırmızıTekrar bir test yapar misin canim
Bu ovulasyon mu canimBenim testimide değerlendirir misiniz kızlar.14.günüm ve sol kasığımda şiddetli bir ağrı var.
Evet evet canım.ben 2 aydır yumurtlamaya başladım sanırım.aylarca böyle çıkmadı.B
Bu ovulasyon mu canim
Masallah ozmanaselece daha iyi bilir ama pikk degil sanirim henüz pik e yakın gbi gordum benEvet evet canım.ben 2 aydır yumurtlamaya başladım sanırım.aylarca böyle çıkmadı.
Yaa.geçen ayda böyle olmuştuMasallah ozmanaselece daha iyi bilir ama pikk degil sanirim henüz pik e yakın gbi gordum ben
Ama illaki 14.gunde goreceksin piki diye bisey ykki kuzum bn ilk ovulasyon da 19.yumurtlamistm bakma ona sonraki ay 10.gun ve o ay kimyasal gebelik yasadim bu ay 12.gun ve suan 15.gun gecti ne durumdaymYaa.geçen ayda böyle olmuştu
Bence yakındır senin de ama henüz pik değil gibi pikte kıpkırmızı çıkıyormuş Aselece baksın bir deBenim testimide değerlendirir misiniz kızlar.14.günüm ve sol kasığımda şiddetli bir ağrı var.