- 8 Aralık 2013
- 532
- 504
- 34
canm iyi sabrediyosn valla. bat gecmismiydiBnmkide olsa da zevke gelsem gorev gbi olmaktan ciksa diyoisimiz zor sanki biz cok mitluyuz boyleBn hala bekliorm daraldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm iyi sabrediyosn valla. bat gecmismiydiBnmkide olsa da zevke gelsem gorev gbi olmaktan ciksa diyoisimiz zor sanki biz cok mitluyuz boyleBn hala bekliorm daraldim
Canım benim geçen ayda bu kadar oldu çizgiler daha fazla eşitlenmedi iff yaaAma illaki 14.gunde goreceksin piki diye bisey ykki kuzum bn ilk ovulasyon da 19.yumurtlamistm bakma ona sonraki ay 10.gun ve o ay kimyasal gebelik yasadim bu ay 12.gun ve suan 15.gun gecti ne durumdaym
Geçen ay da böyle oldu daha fazla eşitlenmesi canımBundan once test yapmis miydin yarin da test yap. Ama bugunu mutlaka degerlendirmelisin
EVET cnm bugun 15.guncanm iyi sabrediyosn valla. bat gecmismiydi
Canim bence tam pik olmamis ama testin varsa az daha devam et bnce yakinda pik olcak masallahBu da 13. Güne kadar yaptığım testler ama en son yaptığım bugun 20. Günün testi... keşke ne olursa olsun devam etseydim ya
Ya cidden mi KuZum 20. Günüm bugun olabilir mi oyle bir durum ben hiç umursamadım dr oyle deyince son o gün yaptım yani.. yalnız son 3 gündür sanki yumurtlama akıntısı gibi akıntım olunca bir yapayım dedim böyle çıktı şaşırdım çünkü ilk kez böyle belirgin yakaladım. Siz bilirsiniz diye hemeb size attım Akşam da yapayım mı sizce test. Bu arada dün gece ve bu sabah ilişki oldu testten bağımsızCanim bence tam pik olmamis ama testin varsa az daha devam et bnce yakinda pik olcak masallah
Masallah masallahaselece daha iyi bilir ama bnm 19.gun yumurtladigim oldu korkma belki 24 25 de yumurtlayacaksin hic belli olmaz sen varsa testin devam et bugun iliski olmus nasilsa bnce bu aksam yapma test yarin suya dikkat ederek yarin yap bnceYa cidden mi KuZum 20. Günüm bugun olabilir mi oyle bir durum ben hiç umursamadım dr oyle deyince son o gün yaptım yani.. yalnız son 3 gündür sanki yumurtlama akıntısı gibi akıntım olunca bir yapayım dedim böyle çıktı şaşırdım çünkü ilk kez böyle belirgin yakaladım. Siz bilirsiniz diye hemeb size attım Akşam da yapayım mı sizce test. Bu arada dün gece ve bu sabah ilişki oldu testten bağımsız
Senin 12 13 pik gbi aselece yanlissam duzelt canim sensin isin ehliKızlar bugünkü testim de böyle çıktı
Ay kuzummm Allah’ın takdiri valla bu bile şükretmeye yeter olsun olmasın allahım en azından umutsuz bırakmıyor çok mutlu oldum. Testlerim dolu yeni almıştım dr oyle deyince ara vermiştim yarın yapayım o zmaan tekrar test herşey nasip ya valla ne diyim hepimiz için hayırlısı Aselece de yorumlasın bakayım çok merak ediyorumMasallah masallahaselece daha iyi bilir ama bnm 19.gun yumurtladigim oldu korkma belki 24 25 de yumurtlayacaksin hic belli olmaz sen varsa testin devam et bugun iliski olmus nasilsa bnce bu aksam yapma test yarin suya dikkat ederek yarin yap bnce
Bu arada ben bugün hala adet olmadim tatildeym ya testte bulamadimkayinvalidemlerle birlikte oldugumuz icin gdemuyorum da kan vermeye ama bugun sag kasigim cok batiyo
Cuma gününün yuzu suyu hürmetine kabul olsun ins alalim meleklerimizi elimize kimsenin kucagi bos kalmasin insdua edelim birbirimize gecen ay cok uzuldm ins bu defa mutlu olurumCanım inşallah güzel haberler alırsın tüm kalbimle diliyorum ve sen istemeden gün geçmesi daha güzel en azından yaptığında net sonuçlar görürsün çok sevinirim mutlu haberler ver inşallah. ❤
Keşke devam etseydin canım. Bu ay tam pik göremesen bile sonraki ay ilaçla birlikte yap nasılsa bir zararı yok. Hem belki farkında olmadan pik günlerini yakalamışsındırBu da 13. Güne kadar yaptığım testler ama en son yaptığım bugun 20. Günün testi... keşke ne olursa olsun devam etseydim ya
Valla biz de meraklı meraklı bekliyoruz burda Hayırlı haber alırız İnşAllahBu arada ben bugün hala adet olmadim tatildeym ya testte bulamadimkayinvalidemlerle birlikte oldugumuz icin gdemuyorum da kan vermeye ama bugun sag kasigim cok batiyo
Amiiiiin amiiiin canım burda insan bir başkası için bile kendi gibi seviniyorCuma gününün yuzu suyu hürmetine kabul olsun ins alalim meleklerimizi elimize kimsenin kucagi bos kalmasin insdua edelim birbirimize gecen ay cok uzuldm ins bu defa mutlu olurum
Keşke devam etseydin canım. Bu ay tam pik göremesen bile sonraki ay ilaçla birlikte yap nasılsa bir zararı yok. Hem belki farkında olmadan pik günlerini yakalamışsındır
İnşallah yaa gerçekten şaşkınım sizin desteğiniz çok önemli hemen size attım umarım güzel bit tesadüf olur herşey kısmet