• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Akıntısı Takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denedik o gunlerde ama bakalim kismet eger gercekten o zaman ovulasyon olduysa en erken 14 gun sonra idrarda ogrenirim. Neyse bakalim beklemeye devam :KK51:
yok tatlım koyu olduğu zaman çatlama 24 saat içinde olacak yani akşamına çatlamış oldu benimki sabah ağrıyla uyanınca testi tekrarlayınca anladım çatladığını çünkü o ağrı beni uykumda uyandırdı anladım çatladığını onun 3 gün öncesinden başlamıştık bide çatladığı gün yaptık o günlerden beri bel ağrım göğüs hassasiyetim var dur bakalım 1 hafta kaldı adete :)
Hadi hayırlısı kızlar

Eğer çarşambayı değerlendirdiysen gebelik olmuş olabilir bu yüzden kasık ağrın olabilir dikkat et. Değerlendirmediysen adet yaklaşınca da şancı ağrı yapıyor zaten adet ile gebelik belirtileri bire bir aynı

Değerlendirdik canım ama hemen üç beş güne başlar mı kasık agrısı? Ben kısa sürede hemen belirti çıkacagına ihtmal vermediğim için bugünkü kasık batmalarını yumurtlamaya yoruyorum bilemedim...

Değerlendirdik canım ama hemen üç beş güne başlar mı kasık agrısı? Ben kısa sürede hemen belirti çıkacagına ihtmal vermediğim için bugünkü kasık batmalarını yumurtlamaya yoruyorum bilemedim...
Çıkabilir bence herkeste farklı oluyor kimi hiç belirti yaşamıyor kimi daha ilk zamanlarda kusmaya başlıyor öyle öğreniyor gebe olduğunu. Kesin vardır diyemem ama o da bir belirti olabilir bence. Dikkat et yine de ağır falan kaldırma ilişkiye de bir süre girme ne olur ne olmaz :))

Çıkabilir bence herkeste farklı oluyor kimi hiç belirti yaşamıyor kimi daha ilk zamanlarda kusmaya başlıyor öyle öğreniyor gebe olduğunu. Kesin vardır diyemem ama o da bir belirti olabilir bence. Dikkat et yine de ağır falan kaldırma ilişkiye de bir süre girme ne olur ne olmaz :))

Tamam canim dikkat edeyim madem cok sagol :))

Benim kasık ağrılarım 4 gündür devam ediyor. Yumurtlama akıntım da var. Ne yumurtladım belli değil :D Bu hafta da durmaz ve devam ederse, haftaya kan vericem zaten BAT 15 agustos.

Benim kasık ağrılarım 4 gündür devam ediyor. Yumurtlama akıntım da var. Ne yumurtladım belli değil :KK70: Bu hafta da durmaz ve devam ederse, haftaya kan vericem zaten BAT 15 agustos.
Benimde 14yada 15 agustos bat benimde gündüz kasıklarım çok ağrıyodu kramplar giriyodu ama bi akıntım yok kuruyum şu aralar grçen hafta vardı akıntım hatta yumurtladım dedim kesin meme ucu ağrım bile vardı o da gitti beklemedeyim artık :)

Benimde 14yada 15 agustos bat benimde gündüz kasıklarım çok ağrıyodu kramplar giriyodu ama bi akıntım yok kuruyum şu aralar grçen hafta vardı akıntım hatta yumurtladım dedim kesin meme ucu ağrım bile vardı o da gitti beklemedeyim artık :)

O zaman sen yumurtlamışsın geçen hafta :) O zaman senin belirtiler hamileliğe yorulabilir bence.

Benim de takvime göre yumurtlama günüm geçen hafta Çarş idi ama hiçbir belirtim yoktu Cumartesi başladı kasık agrılarım yumurtluyorum diye düşündüm ama hala geçmedi ve bugün akıntı da oldu yumurta akı şeklinde. Çatlayamadı bir :D

O zaman sen yumurtlamışsın geçen hafta :) O zaman senin belirtiler hamileliğe yorulabilir bence.

Benim de takvime göre yumurtlama günüm geçen hafta Çarş idi ama hiçbir belirtim yoktu Cumartesi başladı kasık agrılarım yumurtluyorum diye düşündüm ama hala geçmedi ve bugün akıntı da oldu yumurta akı şeklinde. Çatlayamadı bir :KK70:
İşte bende geçen hafta salı günüydü o araları değerlendirdik daha da denemedik salı gününden sonra kasık batmalarım vardı istemedim bilmiyorum olacagı varsa olur ama şuan kuruyum akıntı olması gerekmezmi hamileler de olurmuşya sürekli ayy valla düşünmekte istemiyorum ama yinede ister istemez aklımın bi köşesinde hep :) siz kaç günde bit adet oluyosunuz

İşte bende geçen hafta salı günüydü o araları değerlendirdik daha da denemedik salı gününden sonra kasık batmalarım vardı istemedim bilmiyorum olacagı varsa olur ama şuan kuruyum akıntı olması gerekmezmi hamileler de olurmuşya sürekli ayy valla düşünmekte istemiyorum ama yinede ister istemez aklımın bi köşesinde hep :) siz kaç günde bit adet oluyosunuz

Kuru olmak hamile değilsin demek değil bence ya ki akıntının direk hamilelik belirtisi olduğunu yeni duydum :)

Benim net bir günüm yok Ocak ayından itibaren her ayın 14-15-16'sinde oluyorum. Takvime göre bu ay 15 Agustos görünüyor. Notlarımı aldım eğer tahminim doğru olur da bugün yumurtladıysam 21 Ağustosta adet olmam lazım. Bakalım bugünü değerlendirebiliriz de.

Ama bence sen haftaya bir test yap :D Dayanabilirsen bekle ve haftaya hemen br test yap çok merak ettim :)

Kuru olmak hamile değilsin demek değil bence ya ki akıntının direk hamilelik belirtisi olduğunu yeni duydum :)

Benim net bir günüm yok Ocak ayından itibaren her ayın 14-15-16'sinde oluyorum. Takvime göre bu ay 15 Agustos görünüyor. Notlarımı aldım eğer tahminim doğru olur da bugün yumurtladıysam 21 Ağustosta adet olmam lazım. Bakalım bugünü değerlendirebiliriz de.

Ama bence sen haftaya bir test yap :KK70: Dayanabilirsen bekle ve haftaya hemen br test yap çok merak ettim :)
Bende normalde 32 günde falan olurum ama grçrn ay mevsiö değişikliğimi sıcaklıkmı nedir baya aksadı şimdi eğer bu ay 18.günde ovulasyon oldu yumurtladım gibi hissettim yogun akıntı ve memeucu hassasiyeti gibi şeyler yaşadım ve değerlendirdim şimdi eski takvimine göre yine agustos 14-15 arası olmam lazım çünkü yumurtlama tarihime göre eski dönemlerimdeki gibi yumurtlama oldu düzenli zamanlarımda ki gibi bilmiyorum haftaya kadar beklicem bakalım beklenen adet tarihim geçtiğinde yapıcam testi inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız :halay::emir_bebek:

Bende normalde 32 günde falan olurum ama grçrn ay mevsiö değişikliğimi sıcaklıkmı nedir baya aksadı şimdi eğer bu ay 18.günde ovulasyon oldu yumurtladım gibi hissettim yogun akıntı ve memeucu hassasiyeti gibi şeyler yaşadım ve değerlendirdim şimdi eski takvimine göre yine agustos 14-15 arası olmam lazım çünkü yumurtlama tarihime göre eski dönemlerimdeki gibi yumurtlama oldu düzenli zamanlarımda ki gibi bilmiyorum haftaya kadar beklicem bakalım beklenen adet tarihim geçtiğinde yapıcam testi inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız :halay::emir_bebek:

Insallah canim. Benim ilk denemem oldugu icin cok umutlu degilim anlamaya ogrenmeye calisiyorum daha cok, takibini yapiyorum yumurtlama dönemiydi belirtilerdi vs.

Insallah canim. Benim ilk denemem oldugu icin cok umutlu degilim anlamaya ogrenmeye calisiyorum daha cok, takibini yapiyorum yumurtlama dönemiydi belirtilerdi vs.
Canım ben denemeye başlayalı baya olfu ama herkeste belirti vs çok farklı oldugu için kesin birşey söyleyemiyor kimse rn sağlıklısı yumurtlama için ovulasyon testi ile denemek ya da dr.da yumurta takibi yaptırmak daha çok başındaymışsın sen gün aşırı ilişki öneririm ben sana inşallah olur :)

Canım arkadaşım da 32 günde 1 adet oluyordu adetinin bittiği gün gebe kaldı sende adet bittiği günden başlayacağı güne kadar degerlendir 2 günde 1 olacak şekilde çünkü ne zaman yumurtlayacağın belli olmayabilir

Evet aslında doğru olabilir bilemiyorum ne zaman yumurtladığımı ben ondan kafama göre deniyorum ovulasyon testi ile denemiştim ama yine olmadı bakalım kısmet çokta olsun diye diretmiyorum artık :)

Back