Hayır canım bazen görmüyor olmak yumurtlama olmadığı anlamına gelmiyormuş ben de kendimde test etmiş oldum o akıntıyı görmeyince ovulasyon olmuyor sanıyordum ama görmediğim ay gebe kaldım sorun etme kendine.Merhaba,
Benim bazen yumurtladığım çok net anlaşılıyor, bacagıma vuran kasık agrılarım, akıntım vs.. Ama bazı aylar da dümdüz geçiyor hiç bu belirtiler olmuyor. Acaba bu her ay yumurtlamadığım, bazı aylar yumurtladığım anlamına mı geliyor? Bu ay çocuk düşünmeye başladık da , ovulasyon testi takibine başlasam mı diye düşünüyorum.
Not: Amma yumurtlama kelimesini kullanmışım tavuk gibi hissettim kendimi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Akıntısı Takibi
- Konu Sahibi yeya
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- akıntı gebelik ovulasyon yumurtlama yumurtlama belirtileri
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Umutsuz olun ki gerçekleşince mutlu olun ben de ümit etmediğim ay yakaladım mutluluğu :)Bende konu sahibi gibiyim hiç uzayan akıntı yakalayamıyorum ama bazen öyle bir ıslaklık oluyorki sanki altıma yapmısım gibi yumurtlama dönemlerinde bu sekilde oluyo genelde sulu akışkan bir akıntı bu ay ekstra olarak meme ucu hassasiyeti yaşadım daha önce olmamıştı bugun hassasiyetim bitti elimden geldiğince değerlendirmeye çalıştım bu sabah ayaktayken rahim içine doğru bişey sokuluyormuş gibi değişik bi ağrı hissettim ara ara da kasıklarımda ağrı oluyor daha önce ovulasyon testi yaptım ama tutmadı yine umutsuzum ama bakalım nasıl olacak :)
Size tavsiyem yumurtlama günü sabah deneyinMerhaba, ben her ay o uzayan şeffaf akıntıyı görüyorum. Tam da o günden 14 gün sonra adetim geliyor son birkaç aydır takip ettim. Benim kullandığım bir program var telefonda onda dün yumurtladığımı gösteriyor ama akıntı olmadı. Bugün doktora gittim bebek düşündüğümüz için muayene oldum. Yumurtlamamışım cidden sol yumurtalıkta duruyormuş yumurta ama malesef değerlendiremeyeceğiz gelecek ay denemelere başlıycaz biz de inşallah. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
- 158
İnşallah bende sizin gibi olurum beklemediğim vakit alırım haberini :)Umutsuz olun ki gerçekleşince mutlu olun ben de ümit etmediğim ay yakaladım mutluluğu :)
- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
Hayır canım bazen görmüyor olmak yumurtlama olmadığı anlamına gelmiyormuş ben de kendimde test etmiş oldum o akıntıyı görmeyince ovulasyon olmuyor sanıyordum ama görmediğim ay gebe kaldım sorun etme kendine.
Tesekkurler !
Inşallah. Ama gerçekten gene kalınca da bitmiyor insanin stresi. Aman birşey olmasın diye korkuyor insan. Hele bu forumlarda çok kötü şeyler okuyorum. Boş gebelik geçirenler olmuş dış gebelik kimyasal gebelik yaşayanlar olmuş ben de onlardan biri olurum diye ödüm kopuyor. Kaç hafta sonra durduk yere düşük yapanlar kalbi duranlar bile var. Insan hep endişe içinde yaşıyor. Fazla da okumamak lazım galiba bu forumlarıİnşallah bende sizin gibi olurum beklemediğim vakit alırım haberini :)
- 30 Haziran 2018
- 211
- 275
- 23
Canım çok haklısın insan okudukça kendini korkutuyor. Ben de daha 4 aydır deniyorum ama okuya okuya sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissetmeye basladimInşallah. Ama gerçekten gene kalınca da bitmiyor insanin stresi. Aman birşey olmasın diye korkuyor insan. Hele bu forumlarda çok kötü şeyler okuyorum. Boş gebelik geçirenler olmuş dış gebelik kimyasal gebelik yaşayanlar olmuş ben de onlardan biri olurum diye ödüm kopuyor. Kaç hafta sonra durduk yere düşük yapanlar kalbi duranlar bile var. Insan hep endişe içinde yaşıyor. Fazla da okumamak lazım galiba bu forumları
Öyle düşünme olumsuzu çekme kendine. Fırsat bulursanız yumurtlama gününe yakın ufak çaplı bir tatile çıkın 1-2 günlük. Kafa rahat iken inan oluyor. Sırf ona odaklanınca olmuyor psikoloji çok farklı bir olaymışCanım çok haklısın insan okudukça kendini korkutuyor. Ben de daha 4 aydır deniyorum ama okuya okuya sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi hissetmeye basladim
- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Kizlar merhaba
Dun ve bugun bat gunumdu ama gelen giden yok. Bir hafta oncesinde de akintim basladi adet olacagim diye dusundum ama olmadim hala. Arada uzayan akinti su gibi akinti da oldu gebelik testi yaptim dun negatif cikti. Bu neydi simdi hicbir sey anlamadim? Sizce ikinci defa yumurtlamis olabilir miyim? Ya da yeni mi yumurtladim cunku ovulasyon zamanlarimda bile boyle akintim olmamisti. Bu arada ovu. zamaninda kaplicadaydim o degistirmis olabilir mi duzenimi acaba?
Dun ve bugun bat gunumdu ama gelen giden yok. Bir hafta oncesinde de akintim basladi adet olacagim diye dusundum ama olmadim hala. Arada uzayan akinti su gibi akinti da oldu gebelik testi yaptim dun negatif cikti. Bu neydi simdi hicbir sey anlamadim? Sizce ikinci defa yumurtlamis olabilir miyim? Ya da yeni mi yumurtladim cunku ovulasyon zamanlarimda bile boyle akintim olmamisti. Bu arada ovu. zamaninda kaplicadaydim o degistirmis olabilir mi duzenimi acaba?
- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
- 83
İki defa yumurtlama olmazKizlar merhaba
- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Bana da tuhaf geliyor ama burada iki defa yumurtlayani cok okudum.İki defa yumurtlama olmaz
- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
- 83
Bana da tuhaf geliyor ama burada iki defa yumurtlayani cok okudum.
Öyle birşey olabilir mi? Bunlar hep heyecandan. Kadın bir kere yumurtlar. O dediğiniz durum milyonda bir. Maşallah hepsi de bu forumda
En koyu kırmızı olduğu zaman çatlıyormuş galiba ama sen yine de 2 gün öncesinden başla denemeyeçiçek koyduğum testi yapmadan önce acayip kasık ağrısıyla uyandım çamaşırım inanılmaz ıslaktı hemen testi yaptım saat 10a geliyordu silik çıktı yani çatladığını doğrulamış oldum vücut sinyal veriyomuş demekki
Her ihtimale karşı deneme yapsaydınız keşke. Ama testin negatif çıkması gebelik yok anlamına gelmeyebiliyormuş. Geç döllenme olduysa hemen çıkmıyormuş. Bir-kac gün sonra kan testi yaptırın yine gelmezseKizlar merhaba
- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
yok tatlım koyu olduğu zaman çatlama 24 saat içinde olacak yani akşamına çatlamış oldu benimki sabah ağrıyla uyanınca testi tekrarlayınca anladım çatladığını çünkü o ağrı beni uykumda uyandırdı anladım çatladığını onun 3 gün öncesinden başlamıştık bide çatladığı gün yaptık o günlerden beri bel ağrım göğüs hassasiyetim var dur bakalım 1 hafta kaldı adete :)En koyu kırmızı olduğu zaman çatlıyormuş galiba ama sen yine de 2 gün öncesinden başla denemeye
- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Denedik o gunlerde ama bakalim kismet eger gercekten o zaman ovulasyon olduysa en erken 14 gun sonra idrarda ogrenirim. Neyse bakalim beklemeye devamHer ihtimale karşı deneme yapsaydınız keşke. Ama testin negatif çıkması gebelik yok anlamına gelmeyebiliyormuş. Geç döllenme olduysa hemen çıkmıyormuş. Bir-kac gün sonra kan testi yaptırın yine gelmezse
- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 113
- 33
Burda gercekten o kadar ekstrem şeyler okudum ki şaşiriyor insan her seferinde aslinda burayi okumak bana hic iyi gelmiyor surekli hastalik hastasi olmus gibi hissediyorum kendimi ama yine de bagimlilik yapan madde gibi birakamiyorum bu siteyi. Maşallah internette arattiğim her konu da burada cikiyor tuhaf bir yerÖyle birşey olabilir mi? Bunlar hep heyecandan. Kadın bir kere yumurtlar. O dediğiniz durum milyonda bir. Maşallah hepsi de bu forumda
Eğer çarşambayı değerlendirdiysen gebelik olmuş olabilir bu yüzden kasık ağrın olabilir dikkat et. Değerlendirmediysen adet yaklaşınca da şancı ağrı yapıyor zaten adet ile gebelik belirtileri bire bir aynıGunaydin herkese :)
Benim sanirim bu ay yumurtlama gunum gecikti. Cars bekliyordum aslinda ama cumartesiden beridir kasik agrilari yasiyorum. Bu ay gecsin ben de ovu testlerine baslayacagim artik.