- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.701
- 548
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
3 gun var. Ben de guvenemiyorum. Keske aldirmasaydim.Ben de gördum ama bilemedim. Ben bu erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum iki defa pozitif gösterip negatif çıkmıştı benim. Inşallah vardır bata 10 gün mü vardı?
1 saat sonra baktim kuruma cizgisi midir diye korkuyorum. Bosuna umitlendik az once.Gördüm bende canım ya inşallah gönlündeki gibi olsun
Normal testte çıkar ki 3 gün varsa. Sabah bi normal test denesene3 gun var. Ben de guvenemiyorum. Keske aldirmasaydim.
Kuruma çizgisi gibi durmuyo ama ya sanki kuruma çizgisi daha net oluyooo çok tecrübe ettim bunu ben1 saat sonra baktim kuruma cizgisi midir diye korkuyorum. Bosuna umitlendik az once.
Ay oyle mi dersin. Hemen bi tutup geliyorum.Kuruma çizgisi gibi durmuyo ama ya sanki kuruma çizgisi daha net oluyooo çok tecrübe ettim bunu bensuya tut falan diyolar ama denedin mi
Burda çok okudum canım deneyenler varAy oyle mi dersin. Hemen bi tutup geliyorum.
Suya tuttum gitmedi rengi. Hala iki cizgi.Kuruma çizgisi gibi durmuyo ama ya sanki kuruma çizgisi daha net oluyooo çok tecrübe ettim bunu bensuya tut falan diyolar ama denedin mi
Az once normal test yaptim cikmadi. Bir de sabah deneyeyim. Cikmazsa cok uzulecegim.Normal testte çıkar ki 3 gün varsa. Sabah bi normal test denesene
Sence kuruma cizgisi midir Mervişim?Ah bebeğim. İnşallah vardır. Ama yoksa da üzülme lütfen.
Erken gebelik testinde ben de yalancı pozitifi aldım. Kuruma çizgisi bende hiç olmadı maalesef onu tanıyamıyorum. Erken gebelik testlerine gıcığım. Bi tık daha belirgin olmalıydı sanki. 12 gün geçtiyse yumurtlamadan ve gebelik varsa normalde bile çıkıyor. İnşallah ben yanılıyorumdur.Sence kuruma cizgisi midir Mervişim?
Erkenlerden ben de nefret ediyorum ama almis bulundum bir kereErken gebelik testinde ben de yalancı pozitifi aldım. Kuruma çizgisi bende hiç olmadı maalesef onu tanıyamıyorum. Erken gebelik testlerine gıcığım. Bi tık daha belirgin olmalıydı sanki. 12 gün geçtiyse yumurtlamadan ve gebelik varsa normalde bile çıkıyor. İnşallah ben yanılıyorumdur.
Bende gördüm ikinci çizgiyi benim ilk testim de böyleydi hamileyken üstelik baya Bi sonra çıkmıştı inşallah vardır ya heyecan yapıyor insanMerhaba hanimlar, adet belirtilerimden farkli belirtiler yaşadığım icin buraya bir konu açmıştım. Göğüs hassasiyeti, turuncu pembe lekelenmeler, regl agrisi gibi agrilar, kremsi akinti vs. Bat 3 gun sonra. Dayanamadim erken gebelik testi aldirdim. Markasi ovula. Pek guvenemedim ama baska yoktu. Neyse testi yaptim. 10 dakika boyunca idrar hiç ilerlemedi. Tek cizgi bile olusmadi. Bu test bozuk dedim çöpe attim. Sonra icime kurt düştü 1 saat sonra falan cikardim. Çift çizgi oluşmuş. Kuruma cizgisi diye düşünüyorum. Ama yine de sormak istedim. Başına gelen var mi bu nedir diye. Daha once saatlerce bekleyen predictor erken testte boyle bir sey cikmisti. Ama bu o kadar az beklememisti. Kaset test yaptim dayanamayip. Dümdüz negatif çıktı. Butun bunlari aksam idrariyla yaptim. Fotograf da yukleyecegim. Yorum yazar fikir bilgi verirseniz cok sevinirim.
Ben o yalancı pozitif kadar üzülmedim hiç şimdiye dek. O yüzden bak olur da regl olursan. 3 5 gün gecikmeden asla yapma bir daha.Erkenlerden ben de nefret ediyorum ama almis bulundum bir kerene hissettigimi cok iyi anlarsin. Bi sevindim bi agladim karmakarisik oldum. Ümidim de kirildi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?