ovu. testi kullandim ve hamileyim..diyenler buyrun..

kuse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
222
65
123
Adana
Ovulasyon testi kullandim ve hamileyim diyenler lutfen bizimle tecrubelerinizi paylasir misiniz?
Bu konuda topik cok ama sadece fayda gorenler kimler, nasil fayda gorduler ve nelere dikkat ettiler , ne kadar surede sonuca ulastilar ve mucizelerine sonunda kavustular? Sadece bu konunun paylasildigi bir bolum olsun istedim.
Konunun kahramanlarini bekliyorum hanimlar...Bizlere isik olur musunuz?

Bende bu ay ilk defa kullandım koyu olduğu gün oldu sonra ertesi gün olamadı diğer gün oldu.koyu olduğu gün 12.gün dü bugün 17.gün.zaten 12.günden sonra t çizgisi hiç çıkmadı ben kacirdigimi düşünüyorum o yüzden üzgünüm.sizce kızlar bana yorumlayabilirmisiniz(((

ben reglımın 1. gununden ıtıbaren hergun ov testı yaptım ve reglımın 26. gunu pozitifi yakaladım o gune kadar 2-3 gunde 1 bırlıktelık oldu. sonkez 26. gun de oldu. bırdaha yok. ve 10 gun kadar sonra gebelık pozıtıf gordum darısı ısteyenlere. kullanmanızı tavsıye ederım

Canim hayirli olsun gebeligin.
Canim hayirli olsun gebeligin.Bizimle paylastigin icin de tesekkur ederim.sayenizde umutlarimiz artiyor

Canim kacirmamis gorunuyorsun bence tabi tecrube edinenler daha iyi bilir..

Bende test kullandığım 3.ay hamile kaldım çok şükür erken yumurtlamam oldu temmuzda. Ama ben test haricinde de ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıp 10 dk bekliyordum bi de haziranda rahim filmi çekilmiştim dha çok onun etkisi oldu diye düşünüyorum

bu ay kullanmaya başladım bende henüz koyu çizgi göremedim
bugün tekrar yapacağım inşallah önümüzdeki ay güzel haberler veririm

Bende kullandim bir süre ama galiba insan stres oluyor. Kullanmadigjm ay gebe kaldım yani bu ay. Stres baş düşman arkadaşlar. Ve sadece kritik günlerde iki kez birliktelik oldu. Akintidan anlasiliyor zaten. Ümidim pek yoktu ama ol dedi rabbim oldu galiba. Dün ogrendjm ovulasyon testim ilk pozitifi gösterdi.

Gecen yil kullandim hayatini hamileligime gore şekillendirecegim için kullanmistim.isten ayrilmistim İlkay korunmadik normalde dongum 32/34 gün yumurtlamamda 16/17 olması gerekiyordu ikinci ay kullandim.10.günden itibaren basladim.13. Gün belirgin bir koyuluk oluştu ogün ve ertesi gün ilişki oldu.simdi 4 ayluk ogludum var.ilişkiden sonra 13.günyani reglime bir hafta kala idrarda geç olarak ikinci çizgiyi görünce ovu testi yaptim.hamile ciktim.allah tümisteyenlere nasip etsin.

Bu arada cencen010 nun dediği gibi stres bas düşman mesela ben o ay olmasa ise badlayacaktim belki 1/1.5 sene ertelemek zorunda kalacaktim ama bunu hic kafama takmamistim kismet deyip calismalara devammmm.

Kizlar paylasimlariniz icin tesekkur ederim..
Deneyimleriniz gercekten cok ise yariyor tecrubesizlik yasayan bizler icin..

kızlar bende bu ay ilk defa kullandım 21.gün koyu çizgiyi yakaladım 22.günde oldu ondan sonra çizgi silikleşti bizde aynı gün ve 1 gün ara vererek sürekli denedik şuan beklemedeyim son 7 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…