- 6 Aralık 2018
- 99
- 41
- 38
- 34
- Konu Sahibi gizlinefes
-
İnşallahOlsun canım bu ay tekrar deneriz bu sefer olur belki :)
Sanmıyorum canım hemen hemen herkesin bu rutinde oluyor aşılaması. Bende perşembe gece iğne olup, cumarteside aşılamayı yapmıştık. Seninde aynen öyle oluyorBende bugun oldum insallah hayirlisi kizlar ben igneden once agri oldu fakat cuma gunu asilamam olucam sizcede gec kalirmiyiz?
Peki sizde alindimi? Yani pozitivmi sonuc ve ya catladigini hiss etdinizmi?Sanmıyorum canım hemen hemen herkesin bu rutinde oluyor aşılaması. Bende perşembe gece iğne olup, cumarteside aşılamayı yapmıştık. Seninde aynen öyle oluyor
Daha 8-9 gün daha beklicem sonucu öğrenmek için.bende aşılamaya gittiğimde çatlamış mı diye kontrol ettirmek istedim, ultrasonla bakıldığında doktor gayet iyi görüyorm dedi. Cuma günü kramp şeklinde ağrılarm olmuştu, doktor bunlar çatlamanın işaretleri demişti.Peki sizde alindimi? Yani pozitivmi sonuc ve ya catladigini hiss etdinizmi?
Demekki ben cok gec kalmisim anladigim kadarla asilama yapilan tarihtemi catladi yumurtalarin bende artik 24 saat kecmisdirDaha 8-9 gün daha beklicem sonucu öğrenmek için.bende aşılamaya gittiğimde çatlamış mı diye kontrol ettirmek istedim, ultrasonla bakıldığında doktor gayet iyi görüyorm dedi. Cuma günü kramp şeklinde ağrılarm olmuştu, doktor bunlar çatlamanın işaretleri demişti.
Hayır ya işte iğne vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapıldı. 24 saat olmuş diyorsun. Stres yapma sakin ol biraz canım. Vurduğun anda çatlamıyor ki yumurtalarDemekki ben cok gec kalmisim anladigim kadarla asilama yapilan tarihtemi catladi yumurtalarin bende artik 24 saat kecmisdir
Bu stres yuzunden zaten hamile kalamiyorumdur ben :) iyneden once oldu kesin catladi dedim ama bugunde ayni agriyi hiss etdim artik hayirlisi ya allah hayirlisi neyse onu nasib etsin ne diyelimki yarin sabah asilamami olup gunlerimi sayicam bide okudum ama hic anlamadim ignenin 14 gunumu asilamanin 14 gunumu cevaplar cikiyo test yapiliyoHayır ya işte iğne vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapıldı. 24 saat olmuş diyorsun. Stres yapma sakin ol biraz canım. Vurduğun anda çatlamıyor ki yumurtalar
Yapma kuzum böyle böyle kafayı yiyecez. Dinleme bu kadar vücudunu. Şimdi zaten iğnenin etkisi 14 gün kadar sürüyor. Ben aşılamadan çıkarken doktor dedi 14 gün sonra yap tahlili. Yani her iki türlü yapanda var.Bu stres yuzunden zaten hamile kalamiyorumdur ben :) iyneden once oldu kesin catladi dedim ama bugunde ayni agriyi hiss etdim artik hayirlisi ya allah hayirlisi neyse onu nasib etsin ne diyelimki yarin sabah asilamami olup gunlerimi sayicam bide okudum ama hic anlamadim ignenin 14 gunumu asilamanin 14 gunumu cevaplar cikiyo test yapiliyo
Tamam canim asilama sonrasj sendede aglatacak kadar agri oldumu? Bende idrar kisen dolmus o yuzden oldu dediler tam yarim saat yatamadim bile agridan hemen tualete gitmek istedimYapma kuzum böyle böyle kafayı yiyecez. Dinleme bu kadar vücudunu. Şimdi zaten iğnenin etkisi 14 gün kadar sürüyor. Ben aşılamadan çıkarken doktor dedi 14 gün sonra yap tahlili. Yani her iki türlü yapanda var.
Canım sen bugün mü oldun aşılama çok mu ağrılıTamam canim asilama sonrasj sendede aglatacak kadar agri oldumu? Bende idrar kisen dolmus o yuzden oldu dediler tam yarim saat yatamadim bile agridan hemen tualete gitmek istedim
Evet bugun oldum simdide yatiyorum islem sirasinda hicbisey hiss etmedim islemden oncede tualeti kullanmisdim fakat doktor bey idrar kesen dolu olsun demsdi.o agri yapti hatda iyiki oncesinde tualete girdim dedimCanım sen bugün mü oldun aşılama çok mu ağrılı
Hastanede mi yatıyorsun yoksa eve mi gönderiyorlar bende bu ay aşılama deneyebiliriz dedi doktor şimdi herşeyi merak ediyorumEvet bugun oldum simdide yatiyorum islem sirasinda hicbisey hiss etmedim islemden oncede tualeti kullanmisdim fakat doktor bey idrar kesen dolu olsun demsdi.o agri yapti hatda iyiki oncesinde tualete girdim dedim
Hastanede 25/30 dakka yatiyosun sonra eve geliyosun normal hayat yasiya bilrsin dedi ama hafif agri var siskinlij o yuzden ben hatmayi tercih etdim ilk uc gun dikkatli davranmamiz lazim fazla yorma kendinj gerisi allahin takdiriHastanede mi yatıyorsun yoksa eve mi gönderiyorlar bende bu ay aşılama deneyebiliriz dedi doktor şimdi herşeyi merak ediyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallahHastanede 25/30 dakka yatiyosun sonra eve geliyosun normal hayat yasiya bilrsin dedi ama hafif agri var siskinlij o yuzden ben hatmayi tercih etdim ilk uc gun dikkatli davranmamiz lazim fazla yorma kendinj gerisi allahin takdiri
Yapılan anda değilde eve gelince ağrım oldu da o kadar çok değildi yada bana çok gelmedi kasıklarım ağrıyordu doğrusunu istersen. Banada idrara çok sıkışık gel demişti doktorum bende baya sıkışık gittim de 25 dakika zor dayandım tuvalete gitmek için.Tamam canim asilama sonrasj sendede aglatacak kadar agri oldumu? Bende idrar kisen dolmus o yuzden oldu dediler tam yarim saat yatamadim bile agridan hemen tualete gitmek istedim
Ay aynen heralda idrar kesenin dolu olmasi islemi kolaylastiriyo hadi bakalim bende bi sorun yox aslinda kocamdada gayet iyi durum bende rahim iceriye dogru tek sebeb acaba iceriye akmiyomu dedikde asilama yaptik insallah tutar sen ne zaman yaptrmisdin sonu ne oldu canim?Yapılan anda değilde eve gelince ağrım oldu da o kadar çok değildi yada bana çok gelmedi kasıklarım ağrıyordu doğrusunu istersen. Banada idrara çok sıkışık gel demişti doktorum bende baya sıkışık gittim de 25 dakika zor dayandım tuvalete gitmek için.
Bizde ds hiç.bir sorun yok. Benim tam bir sene öncesinde nir düşüğüm var. Geçen cumartesi yaptırdım ben sonuç için bekliyorum. Bakalım artıkAy aynen heralda idrar kesenin dolu olmasi islemi kolaylastiriyo hadi bakalim bende bi sorun yox aslinda kocamdada gayet iyi durum bende rahim iceriye dogru tek sebeb acaba iceriye akmiyomu dedikde asilama yaptik insallah tutar sen ne zaman yaptrmisdin sonu ne oldu canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?