- 13 Ağustos 2018
- 98
- 46
- 18
- Konu Sahibi gizlinefes
-
Bir daha yapmadım canım. doktorum 14. gün test yapılabilir dedi. 14. regli olmazsan gel dedi. Artık hiç olamayacakmışım gibi geliyor yaKaç günde iğnenin etkisi geçiyor ki bir daha yaptın mı
Hayırlısı inşallah canımBir daha yapmadım canım. doktorum 14. gün test yapılabilir dedi. 14. regli olmazsan gel dedi. Artık hiç olamayacakmışım gibi geliyor yacumartesiyi beklicem 14. günüm o zaman doluyor.
Hayırlısı inşallah canım
Stres yapma stres de kötü etkiliyormuş . Başka şeyler düşünmeye çalış zor ama yapacak başka bişey yok. Bende bu ay takmamaya çalışıyorum iğne olalı daha 3.gün ama 6 aydır deniyoruz öncesinde
Bende dayanamadım azönce test yaptım ama negatif daha 4 gün var ama olsaydı silik çıkardı yinede diye düşünüyorum bu ay da Yok anlaşılan göğüslerimde çok ağırıyor zaten kesin adet belirtisi bu kendimi yine kandırdım bu aySelam canım, en son 9. gününde yaptım silik çizgi vardı sonra kaybolmuştu. Daha sonra hiç yapmadım. Cumartesi günü 14. günüm bekliyorum. akıntım sarıya döndü ama sulu. göğsümde de dokununca sızı var bilemiyorum omayacak gibi geliyor bu ayasen naptın test yaptın mı?
Bende dayanamadım azönce test yaptım ama negatif daha 4 gün var ama olsaydı silik çıkardı yinede diye düşünüyorum bu ay da Yok anlaşılan göğüslerimde çok ağırıyor zaten kesin adet belirtisi bu kendimi yine kandırdım bu ay
Benim olmadı adet oldum bugünCanım selam var mı bi değişiklik
Canım olsun sağlık olsun zamanı değil demekki sakın üzülmeBenim olmadı adet oldum bugün
Merhaba ne zaman iğne oldun canımMerhaba , iyi akşamlar hanımlar ben de iğne vuruldum . İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırız .
7 Ocak’ta oldum canimMerhaba ne zaman iğne oldun canım
Adet tarihin ne zaman peki kaç gün kaldı canım7 Ocak’ta oldum canim
Bugün 13. Gün 11. Gün kan testi verdim negatif çıktı canim adete bir hafta var ama hayırlısı seninAdet tarihin ne zaman peki kaç gün kaldı canım
Inşaallah şubata artıkCanım olsun sağlık olsun zamanı değil demekki sakın üzülme
Benim adete 3 gün var canım hayırlısı diyelim artık hakkımızdanBugün 13. Gün 11. Gün kan testi verdim negatif çıktı canim adete bir hafta var ama hayırlısı senin
Senin az kalmış canim inşallah güzel sonuçlar alırsınBenim adete 3 gün var canım hayırlısı diyelim artık hakkımızdan
Benim adete 3 gün var canım hayırlısı diyelim artık hakkımızdan
Senin az kalmış canim inşallah güzel sonuçlar alırsın
Kızlar ben hasta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?