- 18 Aralık 2018
- 158
- 91
- 48
- 27
- Konu Sahibi gizlinefes
Amin inşallahCanim bende bu cuma yaptirdim bakalim hayirlisiyla olur insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahCanim bende bu cuma yaptirdim bakalim hayirlisiyla olur insallah :)
Amin canım herkez dilediğinr kavuşsun en kısa zamanda inşallahSlm kızlar bende yarin sabah olucam çatlama ignemi 4 yildirbekliyorum bebişimi insallah kismet bu aya olsun Heyecanlı bekleyisinize Ortak olmak istedim. Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin
Bende yarın olacağım .. iğne fobim var acıyormu çokSelam bende dün oldum çatlatma iğnemi adı ovitrelleydi öncesinde günde 2 şer tane klomen kullandım inşallah 1 senelik evliyim inşallah bu ay hamile kalırım
ben de 4.5 yıldır bekliyorum. 15 in de iğneni oldum bekliyorum. Hep pozitif ve umutluydum ama ne hikmetse bugün bir umutsuzluk çöktü içime. duana amin canım hepimiz için.Slm kızlar bende yarin sabah olucam çatlama ignemi 4 yildirbekliyorum bebişimi insallah kismet bu aya olsun Heyecanlı bekleyisinize Ortak olmak istedim. Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin
hoşgeldin canım. Hadi inşallah :)Selam bende dün oldum çatlatma iğnemi adı ovitrelleydi öncesinde günde 2 şer tane klomen kullandım inşallah 1 senelik evliyim inşallah bu ay hamile kalırım
kol arkasında vuruluyor hiç acımadı merak etmeyin. :)Bende yarın olacağım .. iğne fobim var acıyormu çok
ben de 4.5 yıldır bekliyorum. 15 in de iğneni oldum bekliyorum. Hep pozitif ve umutluydum ama ne hikmetse bugün bir umutsuzluk çöktü içime. duana amin canım hepimiz için.
hoşgeldin canım. Hadi inşallah :)
kol arkasında vuruluyor hiç acımadı merak etmeyin. :)
Hayır hiç acı hissetmedim sadece vuruldıçuktan sonra hafif agrım oldu hatta cafede vurdum iğneyi ve gezmeye devam ettim :)Bende yarın olacağım .. iğne fobim var acıyormu çok
Ben hala beklemedeyim ama dün çok aşırı kasık agrım oldu bugün de belim ağrıyorNe var ne yok kızlar???
bir gelişme varmı sizde ? test yaptınız mı hiç bat tarihiniz neydi ?Selam bende dün oldum çatlatma iğnemi adı ovitrelleydi öncesinde günde 2 şer tane klomen kullandım inşallah 1 senelik evliyim inşallah bu ay hamile kalırım
Asıl regl günüm dündü olmayınca ümitlendirip sabah test yaptım negatif öğleden sonra da regl oldum malesefbir gelişme varmı sizde ? test yaptınız mı hiç bat tarihiniz neydi ?
bir dahaki aya nasipmiş üzülmeyin. . benimde 11i bat günü.. bakalım ne olcak.Asıl regl günüm dündü olmayınca ümitlendirip sabah test yaptım negatif öğleden sonra da regl oldum malesef
İnşallah siz olumlu sonuc alırsınız bizede umut olursunuzbir dahaki aya nasipmiş üzülmeyin. . benimde 11i bat günü.. bakalım ne olcak.
Hakkınızda hayırlısı olsun.. doktorun dediği tarihten önce yaptırmayın iğne hormon salgıladığı için yanıltıyorSelam arkadaşlar. En güncel ovitrelle yazıları burda okudum. Bende 18 mart 'ta sabah 10 da ignemi oldum. 30 mart 'ta kan tahlili yaptır dedi doktor
Merhaba sonuç ne acaba hamilelik var mı ben bugün 2.deneme için yine iğne oldum öncekinde 18 mm di bu ay 23 mm olmus yumurtam inşallah bu ay sonuç alırım, doktorum 36 saat sonra ilişki dedi ancak başka forumlarda 12 24 saat sonraki ilişkiyle hamile kalanlar var biz bu sefer 12. Saati de değerlendirdik inşallah hayırlısıyla bu ay kavuşırım meleğimeSelam arkadaşlar. En güncel ovitrelle yazıları burda okudum. Bende 18 mart 'ta sabah 10 da ignemi oldum. 30 mart 'ta kan tahlili yaptır dedi doktor
Sonuç pozitif hayırlı olsun yükselişi takip et düzenli yükseliş devam ederse sağlıklı gebeliktirHanımlar iyi bayramlar..ben çatlatma iğnesi ve Klomen kullandım ve 14 15 16günlerde idrar testi pozitif çıktı 17.gün gidip kan verdim ve 149.13çıktı sizce nasıl sonuç??yükselir mi sizce