• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelli ile hamile kalanlar:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam bende dün oldum çatlatma iğnemi adı ovitrelleydi öncesinde günde 2 şer tane klomen kullandım inşallah 1 senelik evliyim inşallah bu ay hamile kalırım

Slm kızlar bende yarin sabah olucam çatlama ignemi 4 yildirbekliyorum bebişimi insallah kismet bu aya olsun Heyecanlı bekleyisinize Ortak olmak istedim. Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin
ben de 4.5 yıldır bekliyorum. 15 in de iğneni oldum bekliyorum. Hep pozitif ve umutluydum ama ne hikmetse bugün bir umutsuzluk çöktü içime. :( duana amin canım hepimiz için.

Selam bende dün oldum çatlatma iğnemi adı ovitrelleydi öncesinde günde 2 şer tane klomen kullandım inşallah 1 senelik evliyim inşallah bu ay hamile kalırım
hoşgeldin canım. Hadi inşallah :)

Bende yarın olacağım .. iğne fobim var acıyormu çok
kol arkasında vuruluyor hiç acımadı merak etmeyin. :)

ben de 4.5 yıldır bekliyorum. 15 in de iğneni oldum bekliyorum. Hep pozitif ve umutluydum ama ne hikmetse bugün bir umutsuzluk çöktü içime. :KK43: duana amin canım hepimiz için.

hoşgeldin canım. Hadi inşallah :)

kol arkasında vuruluyor hiç acımadı merak etmeyin. :)

hiç acımadı :KK49:

bir gelişme varmı sizde ? test yaptınız mı hiç bat tarihiniz neydi ?

Bende 1 martta vuruldum iğneyi beklemediğim. :dua::KK17:

Selam arkadaşlar. En güncel ovitrelle yazıları burda okudum. Bende 18 mart 'ta sabah 10 da ignemi oldum. 30 mart 'ta kan tahlili yaptır dedi doktor

Selam arkadaşlar. En güncel ovitrelle yazıları burda okudum. Bende 18 mart 'ta sabah 10 da ignemi oldum. 30 mart 'ta kan tahlili yaptır dedi doktor
Hakkınızda hayırlısı olsun.. doktorun dediği tarihten önce yaptırmayın iğne hormon salgıladığı için yanıltıyor ☺️

Merhaba sonuç ne acaba hamilelik var mı ben bugün 2.deneme için yine iğne oldum öncekinde 18 mm di bu ay 23 mm olmus yumurtam inşallah bu ay sonuç alırım, 🙏 doktorum 36 saat sonra ilişki dedi ancak başka forumlarda 12 24 saat sonraki ilişkiyle hamile kalanlar var biz bu sefer 12. Saati de değerlendirdik inşallah hayırlısıyla bu ay kavuşırım meleğime 🙏🙏🙏

Hanımlar iyi bayramlar..ben çatlatma iğnesi ve Klomen kullandım ve 14 15 16günlerde idrar testi pozitif çıktı 17.gün gidip kan verdim ve 149.13çıktı sizce nasıl sonuç??yükselir mi sizce

Hanımlar iyi bayramlar..ben çatlatma iğnesi ve Klomen kullandım ve 14 15 16günlerde idrar testi pozitif çıktı 17.gün gidip kan verdim ve 149.13çıktı sizce nasıl sonuç??yükselir mi sizce
Sonuç pozitif hayırlı olsun yükselişi takip et düzenli yükseliş devam ederse sağlıklı gebeliktir😊

Back