Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O27102013y

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
30
2
6
Arkadaşlar merhaba ben ayın 4 ünde ovitrelle vuruldum doktor bana ilaçlar verdi peşine çocuk tutunsun diye kullanıyorum bugün 8. Günüm ağrılarım anca anca kesiliyor çok ağrım olmuştu akşama doğru yine kötü oluyorum kaçıncı günde test yaptırmam gerekiyor bide ilk iğnem bu 2 seneyi geçti çocuk olmadı hiç bir problemimiz de yok allaha şükürler olsun sağlıklıyız hamile kalanlar varmı ovitrella ile lütfen bilgi verirmisiniz.

Bende ilk gebeligimde ovitrellayla hamile kaldim allah ol dedimi olur icini ferah tut 1.5 yil olmuyordu simdi 2.gebeligi dusunuyorum ovitrella oldum bakalim

Bende ilk gebeligimde ovitrellayla hamile kaldim allah ol dedimi olur icini ferah tut 1.5 yil olmuyordu simdi 2.gebeligi dusunuyorum ovitrella oldum bakalim

Kızlar banada yardımcı olurmusunuz 31 ocakta iğneyi vuruldum 3 gün snra lekelenme başladı doktoru aradm yumurta çatlıyodur normal dedi bugün 6.gün hala peçeteye sildiğimde leke geliyor çamaşırada değiyor biraz bu normal mi ilk defa iğne vuruldum

Bende 31 ocakta iğne oldum ama sendeki lekelenemm olmadı canım. Bazen çatlarken hafif kanama oluyormuş benımde ara ara belim ağrıyor karnımda sağ tafata batmaşar oluyor du onlar azaltı bel agrım var ınsaşşalah tutar ikimizinde rabbım nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…