Canım Allahım şifa versin öncelikle ama bence devam etme sadexe lh hormonu için bi iğne ilaç varsa onu kullan çok şükür bi sorununuz yokmuş zaten iki prensesimizde var bu tedavilerdeki yıpranmışlıkla olacağı varsada olmuyor heralde en güzeli kendi haline bırakmak.Benim sana kesiblikle sadece önereceğim tek şey testere dişli aslan pençesi gerçekten faydasını göreceğine inanıyorum istersen videosunu izle ytbdan tarifi
Kaynamakta olan bir su bardağı klorsuz suya 4-5 gram testeredişli aslanpençesi bitkisi atılarak hafif ateşte ağzı kapalı olarak 6 dakika kaynatılır.Kaynama işlemi tamamlandıktan sonra süzülerek ılımaya bırakılır. içerisine herhangi bir tatlandırıcı atılmadan içilir.tmm canım Instagram kullanıyorsan beni ekler misin ?yada ben seni ekleyeyim orda konuşalım "aysun_demirci09"
Uygulama Şekli:
2 ay günde 2 defa sabah kahvaltısından 2 saat sonra ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içilmelidir.Her gün taze hazırlanmalıdır.
Şahsen ben eğer tutmadıysa aşılama artık hiiiç bişey yapmıycam yani içtiğim suyu bile bebek niyetine demiycem çünkü ameliyattan sonra elhamdülillah bi sıkıntımız yok bizimde bunuda zaten sırf denemek için yaptırdım olursa olur olmazsa rabbim büyük sen bu kürü yap allahın izniyle başkada bişey yapma bence