Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim yaa benim de negatif ama ben daha adet olmadım olsam bari bekliyorum sen subat tin kaçında iğne olmuştunDun adet oldum kizlar bikac gundur yazamıyorum ay basi gibi gelir diye tahmin ediyordum denekki benm yumurtalik gecen ay 14 15inde catlamis henüz doktora gtmedm klomen arti catlama iğnesine muhtemelen devam diyecek.... reglinin 5ci gunu giderim artk.Sizde ne var ne yok durumlar nedir?
derdi veren allah dermanıda verir
Canım ya üzülme ınsallah tez zamanda olur senin yaş kaçtı ve kaç yıllık evlıydinDun adet oldum kizlar bikac gundur yazamıyorum ay basi gibi gelir diye tahmin ediyordum denekki benm yumurtalik gecen ay 14 15inde catlamis henüz doktora gtmedm klomen arti catlama iğnesine muhtemelen devam diyecek.... reglinin 5ci gunu giderim artk.Sizde ne var ne yok durumlar nedir?
amin canım yaş 29. 12 yıl olduCanım ya üzülme ınsallah tez zamanda olur senin yaş kaçtı ve kaç yıllık evlıydin
amin cnm inşallah yaş 29 12 yıl olduCanım ya üzülme ınsallah tez zamanda olur senin yaş kaçtı ve kaç yıllık evlıydin
Tatlım sen de üzülme ınsallah önümüzdeki ay güzel haberler aliriz bu arada adetin 3.günü git bence 5 çok geçDun adet oldum kizlar bikac gundur yazamıyorum ay basi gibi gelir diye tahmin ediyordum denekki benm yumurtalik gecen ay 14 15inde catlamis henüz doktora gtmedm klomen arti catlama iğnesine muhtemelen devam diyecek.... reglinin 5ci gunu giderim artk.Sizde ne var ne yok durumlar nedir?
12 subatta vuruldm cnm ben igneyi muhtemelen 14 gibi catlamistr ilk iliski 14 unde oldu ins sende biran once olup devam edersncnm benim yaa benim de negatif ama ben daha adet olmadım olsam bari bekliyorum sen subat tin kaçında iğne olmuştun
Bugün ucuncu gundu yarn pazar ztn ama doktor ilactan sora yumurtaliklarn gelişp.gelmsmedgne bakio cnm takip edio yani önümüzde hafta 3 5gun arayla gidicem belki rahim filmi ister belki ilaci busefer 7gun kullanirim cunki 5inci gun biraktgmda tam gelismemisti yumurtalik 2 gun daha kullandrsaydik keske dedi 3gun sora gittim tamam buyudu diyip.igneyi ole vurduTatlım sen de üzülme ınsallah önümüzdeki ay güzel haberler aliriz bu arada adetin 3.günü git bence 5 çok geç
Insallh cnm hayirlisi.olsun 29 yaşındayım ben 2 senelik evliyimCanım ya üzülme ınsallah tez zamanda olur senin yaş kaçtı ve kaç yıllık evlıydin
sağol canım bilmiyorum artık ne zaman olurum12 subatta vuruldm cnm ben igneyi muhtemelen 14 gibi catlamistr ilk iliski 14 unde oldu ins sende biran once olup devam edersn
peki senin adet düzensizliği varmı canımBugün ucuncu gundu yarn pazar ztn ama doktor ilactan sora yumurtaliklarn gelişp.gelmsmedgne bakio cnm takip edio yani önümüzde hafta 3 5gun arayla gidicem belki rahim filmi ister belki ilaci busefer 7gun kullanirim cunki 5inci gun biraktgmda tam gelismemisti yumurtalik 2 gun daha kullandrsaydik keske dedi 3gun sora gittim tamam buyudu diyip.igneyi ole vurdu
Bende cok gec adet goruyorm 2 ayda bir gecen ay 65 gun oldu ole.gttm doktora ve doktora gttgm.gun adetm geldi bu ay igneden dolayi zmaninda geldi igne yumurtaligimi catlatms diye dusnuyormpeki senin adet düzensizliği varmı canım
ben öyle 2 ayda falan ama hala olmadım bugün 16 günü demekki benim ki çatlamamış değilmi halbuki doktor çatlamış demişti belkide yalan söyledi başından salmak içinBende cok gec adet goruyorm 2 ayda bir gecen ay 65 gun oldu ole.gttm doktora ve doktora gttgm.gun adetm geldi bu ay igneden dolayi zmaninda geldi igne yumurtaligimi catlatms diye dusnuyorm
Canim catlamistir ozman catlamasa solerdi hic zannetmiyrm yakinda gelir okadr gec olmassn artik merak etme sen stres mi yapiosn sabret bekle igneyi bu ay denicekmisin yine , ben yarn doktora.gidicem tekrarlicaz sanrm klomen arti catlama.ignesinikızlar nerdesiniz kimseden ses cıkmiyor yokmu güzel haberler?![]()
artık denemek istemiyorum sanırım testere dışlı aslan pence si ne başladım bakalım bende yarin doktora gideceğim bakalım ne diyecekCanim catlamistir ozman catlamasa solerdi hic zannetmiyrm yakinda gelir okadr gec olmassn artik merak etme sen stres mi yapiosn sabret bekle igneyi bu ay denicekmisin yine , ben yarn doktora.gidicem tekrarlicaz sanrm klomen arti catlama.ignesini