Amiin canım hepimizin inşallahamin canım allah seninkini de bağışlasın rabbim seninde golüne versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin canım hepimizin inşallahamin canım allah seninkini de bağışlasın rabbim seninde golüne versin
valla ben evlendiğim de 17 yasin daydim ilk hemen oldu anlamadım 7 yıl ara verdim 2 ciyi biraz uğraştık aynı böyle tedavi gördüm benim lh. değerim biraz yüksek şimdide 3 olsun diye uğraşıyorum allah nasib ederse rabbim sana da versinKizlar masallah cocuklar buyumus bile Allah bagislasn neguzel bi duygu rabbim 2ciyide nasip etsin bizlerede ilki nasip etsin ins kizlar ilk cocugunuzda mesakatli oldumu nasil hamile kaldiniz isteyince hemen olmuyorms onu anladm
Sanada testere dişli aslan pençesi yazdım canımvalla ben evlendiğim de 17 yasin daydim ilk hemen oldu anlamadım 7 yıl ara verdim 2 ciyi biraz uğraştık aynı böyle tedavi gördüm benim lh. değerim biraz yüksek şimdide 3 olsun diye uğraşıyorum allah nasib ederse rabbim sana da versin
ne için o canım faydası nedirSanada testere dişli aslan pençesi yazdım canım![]()
![]()
Evet yas ilerleyince dogurganlikta azaliyor ben daha ılki yapamadan sansimi azalttim bole bnmde lh yuksek pko var bnde adetlerimde duzensiz yumurtalar gelisip catlamiyor doktor oyuzden takviye lazm diye klomen arti catlama yapti devam edecegiz bi sure daha napalim sonucu esim esime heycan yapip silik testi gostermstm ama hic belirtin yok bnce yine olmadi gibi geliyor demsti bugun benden once internetten sonuca bakms o haber verdi sonucu daha cok moralim bozuldu insallah bigun supriz yapmak.nasip olr oyle ogrenmesini isterimvalla ben evlendiğim de 17 yasin daydim ilk hemen oldu anlamadım 7 yıl ara verdim 2 ciyi biraz uğraştık aynı böyle tedavi gördüm benim lh. değerim biraz yüksek şimdide 3 olsun diye uğraşıyorum allah nasib ederse rabbim sana da versin
benim herşeyim normal bir lh yüksek unun için adet olamıyorumSanada testere dişli aslan pençesi yazdım canım![]()
![]()
Cnm incir kurunu cok önerdi kuzenim o ole hamile kaldi oda lh yukseltiyor diye bikac kere yaptm vazgectm ztn yuksk ona iyi geldyse bana gelmz diyr devam etmedm civanpercevini ve dedgn btkiyi duydm klomen kullanirken yan etkisi olrmu ki bal.corek otu tarcin cok soyluyorlar onun yan etkisi yokmsHayırlısı kuzum ya ağlama öylee..Benimde hiç umudum yok gibi ne biliyim çokmu hevesimiz kırıldı ne adetin düzensizse testere dişli aslan pençesi iç netten bak saraçoğlunun tarifine eminim iyi gelir.Ben idrar testine güvenmeyi 1 senedir bıraktım her ay kan tahlili yaptırırım ama ne faydaa göbiş boş olduktan sonra
inşallah canım allah dua larını kabul etsin allah kimsenin kucağını boş bırak masn senin kini deEvet yas ilerleyince dogurganlikta azaliyor ben daha ılki yapamadan sansimi azalttim bole bnmde lh yuksek pko var bnde adetlerimde duzensiz yumurtalar gelisip catlamiyor doktor oyuzden takviye lazm diye klomen arti catlama yapti devam edecegiz bi sure daha napalim sonucu esim esime heycan yapip silik testi gostermstm ama hic belirtin yok bnce yine olmadi gibi geliyor demsti bugun benden once internetten sonuca bakms o haber verdi sonucu daha cok moralim bozuldu insallah bigun supriz yapmak.nasip olr oyle ogrenmesini isterim
Hoşbuldum canım inşallah rabbim bilir hayırlısı ve en önemlisi sağlıklıHoşgeldin aramıza inşallah senin aşılamanda güzel bi sonuç alırız canım
Yinede bu konuyu dra bi sor canım istersen zararı olurmu bilmiyorumCnm incir kurunu cok önerdi kuzenim o ole hamile kaldi oda lh yukseltiyor diye bikac kere yaptm vazgectm ztn yuksk ona iyi geldyse bana gelmz diyr devam etmedm civanpercevini ve dedgn btkiyi duydm klomen kullanirken yan etkisi olrmu ki bal.corek otu tarcin cok soyluyorlar onun yan etkisi yokms
canım senin lh. kaç acabaCnm incir kurunu cok önerdi kuzenim o ole hamile kaldi oda lh yukseltiyor diye bikac kere yaptm vazgectm ztn yuksk ona iyi geldyse bana gelmz diyr devam etmedm civanpercevini ve dedgn btkiyi duydm klomen kullanirken yan etkisi olrmu ki bal.corek otu tarcin cok soyluyorlar onun yan etkisi yokms
InsallahGünaydın kızlaarr göbişlerde bebiş dolu günler diliyorumm![]()
günaydın canımGünaydın kızlaarr göbişlerde bebiş dolu günler diliyorumm![]()
anladım canım benim FSH. 7 LH 8. 70 senin yüksek mis canımGünydın kizlar
Cnm bnm lh degerim 31.2 fsh 6.2 haziranda en son bakıldı degerim yuksekti
smdi gttgm doktor daha testler isteyecek suan bakmadk rahim filmi isteyecek daha![]()
Baya yuksekti ki ben bunu internetten arastirip buldum o sira devlette yaptrp sonucu gostermstm doktor bana normal.sonuclar dedi gonderdi ve rahimde yaram vardi onu dondurmustu degerlerle pek ilgilenmedi zaten yani birdahada gtmedm cnm bu doktor vajinal ultrasondan bakinca ona yönelik yunurtalari gelistrmeye karar verdi bakalim ilerleyen zmanlarda nolacakanladım canım benim FSH. 7 LH 8. 70 senin yüksek mis canım