• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar masallah cocuklar buyumus bile Allah bagislasn neguzel bi duygu rabbim 2ciyide nasip etsin bizlerede ilki nasip etsin ins kizlar ilk cocugunuzda mesakatli oldumu nasil hamile kaldiniz isteyince hemen olmuyorms onu anladm
valla ben evlendiğim de 17 yasin daydim ilk hemen oldu anlamadım 7 yıl ara verdim 2 ciyi biraz uğraştık aynı böyle tedavi gördüm benim lh. değerim biraz yüksek şimdide 3 olsun diye uğraşıyorum allah nasib ederse rabbim sana da versin

valla ben evlendiğim de 17 yasin daydim ilk hemen oldu anlamadım 7 yıl ara verdim 2 ciyi biraz uğraştık aynı böyle tedavi gördüm benim lh. değerim biraz yüksek şimdide 3 olsun diye uğraşıyorum allah nasib ederse rabbim sana da versin
Sanada testere dişli aslan pençesi yazdım canım:21: :KK39:

Evet yas ilerleyince dogurganlikta azaliyor ben daha ılki yapamadan sansimi azalttim bole bnmde lh yuksek pko var bnde adetlerimde duzensiz yumurtalar gelisip catlamiyor doktor oyuzden takviye lazm diye klomen arti catlama yapti devam edecegiz bi sure daha napalim sonucu esim esime heycan yapip silik testi gostermstm ama hic belirtin yok bnce yine olmadi gibi geliyor demsti bugun benden once internetten sonuca bakms o haber verdi sonucu daha cok moralim bozuldu insallah bigun supriz yapmak.nasip olr oyle ogrenmesini isterim

Hayırlısı kuzum ya ağlama öylee..Benimde hiç umudum yok gibi ne biliyim çokmu hevesimiz kırıldı ne adetin düzensizse testere dişli aslan pençesi iç netten bak saraçoğlunun tarifine eminim iyi gelir.Ben idrar testine güvenmeyi 1 senedir bıraktım her ay kan tahlili yaptırırım ama ne faydaa göbiş boş olduktan sonra
Cnm incir kurunu cok önerdi kuzenim o ole hamile kaldi oda lh yukseltiyor diye bikac kere yaptm vazgectm ztn yuksk ona iyi geldyse bana gelmz diyr devam etmedm civanpercevini ve dedgn btkiyi duydm klomen kullanirken yan etkisi olrmu ki bal.corek otu tarcin cok soyluyorlar onun yan etkisi yokms

Evet yas ilerleyince dogurganlikta azaliyor ben daha ılki yapamadan sansimi azalttim bole bnmde lh yuksek pko var bnde adetlerimde duzensiz yumurtalar gelisip catlamiyor doktor oyuzden takviye lazm diye klomen arti catlama yapti devam edecegiz bi sure daha napalim sonucu esim esime heycan yapip silik testi gostermstm ama hic belirtin yok bnce yine olmadi gibi geliyor demsti bugun benden once internetten sonuca bakms o haber verdi sonucu daha cok moralim bozuldu insallah bigun supriz yapmak.nasip olr oyle ogrenmesini isterim
inşallah canım allah dua larını kabul etsin allah kimsenin kucağını boş bırak masn senin kini de

Kızlar faydaları
Doğada adeta kadınlar için yetişen bu bitkinin, kadının rahmine çok önemli yararları bulunmaktadır. Özellikle erken yaşta beklenmedik bir şekilde menopoza girme riski bulunan kadınlara tavsiye edilmektedir. Adet düzensizliği olan kadınlara, kadınlık hormonlarının düzenlenmesinde, rahimdeki miyomların sebep olduğu kanamaların kontrol altına alınmasında oldukça etkili bir bitkidir.

FSH hormonu yüksekliğinde kadınlara tavsiye edilir. Kadınların erken yaşlarında adet kanamasının 3. gününde yapılan tetkiklerde FSH hormonunda yükselme olursa, erken menopoz riski meydana gelebilir. Bu kadınlarda paniğe ve endişeye neden olur. Hormonal dengesizlikle birlikte adet düzensizlikleri gelişmeye başlar. Bu durumu yaşayan kadınlara testere dişli aslan pençesi kürü tavsiye edilir.

Ayrıca kadınların adet döneminde aşırı kan kayıplarına, adetlerin gereğinden uzun sürmesine engel olan bir bitkidir.

Birde ben bu ay havuza cok girdm 14 subatta termale gttik doktor 3gunu degerlendrn diyince sehir disana gttk guzel vakit gecti ama sicak suya grmedm ilik.suya cok girdm havuzda vakit gecrdm doktor havuzda sakinca yoķ demisti ama belkide dollenme olmadi yada yumurtalik catlamadi iste adetim gelsin muayeneye gidicem

Cnm incir kurunu cok önerdi kuzenim o ole hamile kaldi oda lh yukseltiyor diye bikac kere yaptm vazgectm ztn yuksk ona iyi geldyse bana gelmz diyr devam etmedm civanpercevini ve dedgn btkiyi duydm klomen kullanirken yan etkisi olrmu ki bal.corek otu tarcin cok soyluyorlar onun yan etkisi yokms
Yinede bu konuyu dra bi sor canım istersen zararı olurmu bilmiyorum

benim 2. klomen ilk ay işe yaramadı 2. ay inciler kürü le denedim yumurta çok güzel gelişti 20 mm olmuş tu ertesi gün iğne oldum sora iğneden 3 gün sonra gittim doktor yumurtan çatlamış dedi yani incir sayesinde

canım
canım senin lh. kaç acaba

Günydın kizlar :KK54:
Cnm bnm lh degerim 31.2 fsh 6.2 haziranda en son bakıldı degerim yuksekti
smdi gttgm doktor daha testler isteyecek suan bakmadk rahim filmi isteyecek daha:sinirli:

anladım canım benim FSH. 7 LH 8. 70 senin yüksek mis canım
Baya yuksekti ki ben bunu internetten arastirip buldum o sira devlette yaptrp sonucu gostermstm doktor bana normal.sonuclar dedi gonderdi ve rahimde yaram vardi onu dondurmustu degerlerle pek ilgilenmedi zaten yani birdahada gtmedm cnm bu doktor vajinal ultrasondan bakinca ona yönelik yunurtalari gelistrmeye karar verdi bakalim ilerleyen zmanlarda nolacak

Back
X