• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar femara klomem den daha mı etkili doktor bu defa femara ya geçelim dedi klomene fazla yanıt vermiyor benim yumurtalar

çok üzüldüm canım allah birdaha yaşatmasn inşallah allah tez zaman da hayırlı sağlıklı li bir evlat nasip etsin sana bende karar verdim 2 3 ay daha hamile kalmazsam çektircem iki defa sezaryen doğum yaptım benimkinin de tıkanma ihtimali varmıdir acaba

Allah razı olsun canım aminn hepimize nasip olsun. Sezeryanda da kürtajda da yapışıklık riski var tabii. İnşallah gerek kalmaz hiç bir şeye :)

Inş canım 15 güne çagırdı 10 gün sonra gitsem görünmezmiki

Değer 6 bin üzerindeyken karından USG ile duyulur kalp atışı erken gidersen vajinal yapmak zorunda kalabilir canım. Sen hesapla 2 günde bir 2 katına çıkar değer ona göre gidersin dayanamazsan :)

Değer 6 bin üzerindeyken karından USG ile duyulur kalp atışı erken gidersen vajinal yapmak zorunda kalabilir canım. Sen hesapla 2 günde bir 2 katına çıkar değer ona göre gidersin dayanamazsan :)
hadi ya bunu bildigim iyi oldu en azindan kontrol süremde gidrim doktora

kizlar rahim filmi belki etkili olr bide tikali olursa tupler korkuyorum laparoskopi hele hic yaptrmak istemiyorum insllah is oraya kadar gitmez benm gidecegim doktor hemen hemen her hastasina kesin sonuc icin laparoskopi öneriyormus bakalim

Şimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böle 10 güne 40000 lerde girerim dogrumudur yanlismi hesapladim tatlim

Şimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böle 10 güne 40000 lerde girerim dogrumudur yanlismi hesapladim tatlim

aynen canım en az %60 artış olarak hesapla tam 2 katı çıkmazsa da endişe etme yani aklında olsun :)

kizlar rahim filmi belki etkili olr bide tikali olursa tupler korkuyorum laparoskopi hele hic yaptrmak istemiyorum insllah is oraya kadar gitmez benm gidecegim doktor hemen hemen her hastasina kesin sonuc icin laparoskopi öneriyormus bakalim[/QUOTE
kizlar rahim filmi belki etkili olr bide tikali olursa tupler korkuyorum laparoskopi hele hic yaptrmak istemiyorum insllah is oraya kadar gitmez benm gidecegim doktor hemen hemen her hastasina kesin sonuc icin laparoskopi öneriyormus bakalim
canım inşallah hamileşindir gerek kalmaz canım az önce suyla karışık kahve rengi akıntı resmen boşaldı bende bu ne böyle şimdi acaba progestan mı yaptı

Şimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böle
aynen canım en az %60 artış olarak hesapla tam 2 katı çıkmazsa da endişe etme yani aklında olsun :)
Ozaman 10 gün sonraya gidim ben

Ins canim gerek kalmax

Şimdi pazar günü 1243 tü ya dun 2500 iki gun sonra 5000 iki gun sonra 10000 bole böle

Ozaman 10 gün sonraya gidim ben
inşallah sağlıkli bir şekilde duyarsın canım ya birşey soracaktım sende progestan kullanninca kahve rengi akıntı geldimi bugün adet timin 17. günü niye böyle oldu şimdi demekki tutmamış değil mi

yok s

yok kız sanmıyorum daha iğne olalı 5 gün oldu

Ben iğnenin 17. günü olarak anladım canım, zaten test yapsan iğne etkisi çıkar. Kahverengi akıntı ya döllenme ile ilgilidir yada 2. bir yum çatladıysa ondan kaynaklıdır. Sen her ihtimale bugünü değerlendir.

inşallah sağlıkli bir şekilde duyarsın canım ya birşey soracaktım sende progestan kullanninca kahve rengi akıntı geldimi bugün adet timin 17. günü niye böyle oldu şimdi demekki tutmamış değil mi
Gelmemisti canim adet oluyodum direk şimdi yine progestan verdi dr bana tutunma kanaması olabilirmi

Back