• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVİTRELLE VAR ELİMDE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Hanımlar merhaba doktorum bana epey iğne yüklü bir reçete verdi içinde ovitrelle çatlatma iğnesi de vardı hepsini kullandık fakat babam 2tane fazla almış ihtiyacı olan varsa uyguna vereceğim buzdolabında saklıyorum 3 gün oldu

Hanımlar merhaba doktorum bana epey iğne yüklü bir reçete verdi içinde ovitrelle çatlatma iğnesi de vardı hepsini kullandık fakat babam 2tane fazla almış ihtiyacı olan varsa uyguna vereceğim buzdolabında saklıyorum 3 gün oldu

Merhaba,
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X