Benim iğneyle yumurta büyütülüp çatlatma iğnesi olduktan sonra aşılama oldu. Bende de pko var.Sanırım yalnızım... :'(
Benim iğneyle yumurta büyütülüp çatlatma iğnesi olduktan sonra aşılama oldu. Bende de pko var.
Canım allah şifa versin ama catlat mak için saracoğlu 'nin soğan ve havuç dan oluşan bir kuru var uygula derim ben de o iğneden oldum 2 kere ama çatladı mi diye baktirmadim hic
Aminn canım. Bana aşılamayla kısmet oldu. Sana da bebişin bi şekilde gelecek tedavini hiç bırakma canım.Çatlamış sanırım senin yumuşlar :) Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. İnşallah.
Soğan sadece catlatmaya yaramıyor canım arkasından havuç kuru de yapıyorsun o çatlatıyorSoğan kürünü daha önce denedim ama faydası olduğunu düşünmüyorum yani sanırım bana yaramadıYinede çok teşekkür ederim
Soğan sadece catlatmaya yaramıyor canım arkasından havuç kuru de yapıyorsun o çatlatıyor
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım Rabbim şifa versinTeşekkür ederim yarın Hsg çektireceğim bu ay klomen kullanmayacağıma göre soğan arkasından havuç - incir deneyeceğim. İnşallah Allahın izniyle bunlar yarar. Sayenizde araştırdım hep kimyasala gidiyordum soğandan birşey çıkmayınca bakalım hepsini yaparsam neler olacak