Ovitrelle kullanıp yumurtası çatlamayanlar ! Bu konuda yalnız mıyım??

Mi-Ok Yun

Manyak Üye 🤫
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
6.972
20.230
37
Merhaba öncelikle tüm gebe kalmaya çalışıp annelik duygusu tatmayı kalpten isteyen arkadaşlar... Hepinize kendimle birlikte dua ediyorum inşallah bir gün bizde anne olacağız... Amin.
Gelelim benim hikayeme ilk olarak pcos hemde ne pcosum ki 2 yada 3 ayda bir adet olup bir sürü incisi bulunan bir kadınım. Doğal olarak bebek sahibi olmak istedim ve başladık tedaviye öncelikle inofolic kullanıyorum düzenli şase ile başladım ilk doktorum önermişti yararı olur mantığında sonra hapa geçtim ikinci doktorum hap öneririm dedi.. Birinin dediğini diğeri tutmaz zaten... Neyse
Klomen tedavisine başladım takip edildi 1 yumurta görüldü 25 mm kadar takip etti kendiliğinden çatlar bu artık gün aşırı ilişki dedi. Sonuç 2 adet geçici kist... Yumurta 1 iken nasıl 2 kistim oldu açıklayamıyorum.
Sonra doktorum değişti. Bu sefer klomen + ovitrelle uyguladık yine tek yumurta 17 mm iken iğneyi vurdu artı progestan kullan 15 gün dedi ama sonuç yine hüsran.. 1 yumurta ve 2 kist bu benim kaderim galiba sonradan yumurta çıkıyor süpriz bana ...
Sonuç olarak iğne bile çatlatmıyor bu yumurtayı !!! Benim gibi olup anne olan var mı acaba aranızda??? Yada bu yumuşlar hiç çatlayacak mı ben çatlamadan
Çok uzun oldu zamanınızı aldım lütfen hakkınızı helal edin ...

Son düzenleme:
Canım allah şifa versin ama catlat mak için saracoğlu 'nin soğan ve havuç dan oluşan bir kuru var uygula derim ben de o iğneden oldum 2 kere ama çatladı mi diye baktirmadim hic

Benim iğneyle yumurta büyütülüp çatlatma iğnesi olduktan sonra aşılama oldu. Bende de pko var.

Çatlamış sanırım senin yumuşlar :) Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin. İnşallah.

Canım allah şifa versin ama catlat mak için saracoğlu 'nin soğan ve havuç dan oluşan bir kuru var uygula derim ben de o iğneden oldum 2 kere ama çatladı mi diye baktirmadim hic

Soğan kürünü daha önce denedim ama faydası olduğunu düşünmüyorum yani sanırım bana yaramadı :KK43: Yinede çok teşekkür ederim

Soğan sadece catlatmaya yaramıyor canım arkasından havuç kuru de yapıyorsun o çatlatıyor

Teşekkür ederim yarın Hsg çektireceğim bu ay klomen kullanmayacağıma göre soğan arkasından havuç - incir deneyeceğim. İnşallah Allahın izniyle bunlar yarar. Sayenizde araştırdım hep kimyasala gidiyordum soğandan birşey çıkmayınca bakalım hepsini yaparsam neler olacak :KK66:

Teşekkür ederim yarın Hsg çektireceğim bu ay klomen kullanmayacağıma göre soğan arkasından havuç - incir deneyeceğim. İnşallah Allahın izniyle bunlar yarar. Sayenizde araştırdım hep kimyasala gidiyordum soğandan birşey çıkmayınca bakalım hepsini yaparsam neler olacak :KK66:
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım Rabbim şifa versin

Merhaba ben bu ay klomen catlatma iğnesi ile yumurtam çatlamadı 4 yumurtadan 1 tanesi kiste dönüşmüş bu ay doğum kontrol hapı verdi doktorum bende herşey normal rahim filmi amh hormon hepsine bakıldı. Benim de sorunum yumurtalarım gelişiyor ama catlamiyor bilen biri fikir versin ne yapmam lazim bilemiyorum

X