- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.761
Ayyy maşallah çok güzel artmış canım benimKizlaaaar sonuc geldi
Sonuc 88
Oh hamdolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy maşallah çok güzel artmış canım benimKizlaaaar sonuc geldi
Sonuc 88
Oh hamdolsun
Ya demi Oyle stres olmusum ki kardesim olmasa oturup aglardimCok güzel artmış
Aynı performansı bekliyorum ilk hamiş bendim bak ayağımı sürttüm sizde hamişler olarak dua zinciri oluşturun bizim içinSen kaybolma kiz,magnise düştük şuan sirada sen varsın
Ayyyyyy mükemmelKizlaaaar sonuc geldi
Sonuc 88
Oh hamdolsun
AllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKizlaaaar sonuc geldi
Sonuc 88
Oh hamdolsun
Aşk olsun sıra sen de duamizda hepiniz varsınızAynı performansı bekliyorum ilk hamiş bendim bak ayağımı sürttüm sizde hamişler olarak dua zinciri oluşturun bizim için
ay hadi çok şükür canım çok güzel artmış çok sevindimKizlaaaar sonuc geldi
Sonuc 88
Oh hamdolsun
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Az daha yazmasaydin kalpten gidiyordum
Aşk olsun sıra sen de duamizda hepiniz varsınız
Sevinçten ağlayabilirsin sadece artıkYa demi Oyle stres olmusum ki kardesim olmasa oturup aglardim
Yaa maşallah maşallah Magniiii hadi gözün aydın canım benim inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum inan.Kizlaaaar sonuc geldi
Sonuc 88
Oh hamdolsun
Heyecanlı anniş ya sağlıkla ilerlesin inşallah Bizim için de dualarını eksik etme canımmmKizlaaaar sonuc geldi
Sonuc 88
Oh hamdolsun
Hep hep dualarimdasiniz insallah teker teker duyalim haberleriniziAynı performansı bekliyorum ilk hamiş bendim bak ayağımı sürttüm sizde hamişler olarak dua zinciri oluşturun bizim için
Dur Allah korusun daha dogum varAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Az daha yazmasaydin kalpten gidiyordum
Aşk olsun sıra sen de duamizda hepiniz varsınız
Allah razi olsun Biraz rahatladim inanabilirim artikay hadi çok şükür canım çok güzel artmış çok sevindim
Hamdolsun insallah en en kisa zaman da sizden haber bekliyorumSevinçten ağlayabilirsin sadece artık
Cok’sukur kurabiyem artik hamilemiyimYaa maşallah maşallah Magniiii hadi gözün aydın canım benim inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum inan.
Valla oldum heycandan Varya hepinize teker teker sarilmak istiyorum Allah hepinizden razi olsun iyiki tanidim sizleriHeyecanlı anniş ya sağlıkla ilerlesin inşallah Bizim için de dualarını eksik etme canımmm
Maşallah subhanallah darısı bize inşallahKizlaaaar sonuc geldi
Sonuc 88
Oh hamdolsun
İnsanlar canım bizlerde alırız inşallah bu güzel müjdeyiHep hep dualarimdasiniz insallah teker teker duyalim haberlerinizi
Dur Allah korusun daha dogum var
Allah razi olsun Biraz rahatladim inanabilirim artik
Hamdolsun insallah en en kisa zaman da sizden haber bekliyorum
Cok’sukur kurabiyem artik hamilemiyim
İnşallah ya bizde sevinirmiyiz be böyle gorurmuyuz bu günleriİnsanlar canım bizlerde alırız inşallah bu güzel müjdeyi
Tabi ki Allahım bizlerede nasip edecek hayırlısıyla Rabbim kolaylaştırsın inşallah böyle dua edelim birbirimizeİnşallah ya bizde sevinirmiyiz be böyle gorurmuyuz bu günleri
Sürekli ediyorum canm hepinize bu sabah ezana kadar kuran okudum dua ettim bide dayanamadim ağladım Rabbım inşallah cuma gününün hürmetine kedinin köpeğin hurmetine bizede tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı yavrularTabi ki Allahım bizlerede nasip edecek hayırlısıyla Rabbim kolaylaştırsın inşallah böyle dua edelim birbirimize
Maşallah subhanallah darısı bize inşallah
Ayagimi surukliyorum insallah bu ay guzel haberler alacaksinizİnsanlar canım bizlerde alırız inşallah bu güzel müjdeyi
4 senenin içinde ilk baslardadami korunmasız olmuştuAyagimi surukliyorum insallah bu ay guzel haberler alacaksiniz
Allah’in izniyle insallah sag salim kucagima almak nasip olsun insallah bilemem ama bu bile bana buyuk mucize 4 sene sonunda sukur rabbime
Ben size umut olurum insallah
Hepinize ayri ayri dua etcem olacak
Allah razı olsun canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımAyagimi surukliyorum insallah bu ay guzel haberler alacaksiniz
Allah’in izniyle insallah sag salim kucagima almak nasip olsun insallah bilemem ama bu bile bana buyuk mucize 4 sene sonunda sukur rabbime
Ben size umut olurum insallah
Hepinize ayri ayri dua etcem olacak