- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.039
- 26
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.721
Çıkmadı mı canım halaAyy dayanamiycam acmiyorlar nerde kaldi bu mail
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmadı mı canım halaAyy dayanamiycam acmiyorlar nerde kaldi bu mail
Cikmadi cok yogundu o yuzdenmi aceba Ay kotu bisey yoktur insallahÇıkmadı mı canım hala
Yoktur yoktur stres yapma çıkar birazdan inşallahCikmadi cok yogundu o yuzdenmi aceba Ay kotu bisey yoktur insallah
Off insallah cikar inanirmisin butun korkularimla kafayi siyircam yeminleYoktur yoktur stres yapma çıkar birazdan inşallah
İnanırım çok stresli bir süreç ama kalbini bozma güzel çıkacak sonuç Allah'ın izniyleOff insallah cikar inanirmisin butun korkularimla kafayi siyircam yeminle
Insallah hic bu kadar olmazdi bekledikce stres katlaniyor keske daha erken gitseydimİnanırım çok stresli bir süreç ama kalbini bozma güzel çıkacak sonuç Allah'ın izniyle
Aradın mi peki sormak içinInsallah hic bu kadar olmazdi bekledikce stres katlaniyor keske daha erken gitseydim
Aradim acmiyorlar simdi oraya gidiyorum direk sorcam dayanamadimAradın mi peki sormak için
Sorun bakalım inşallah çıkmıştırAradim acmiyorlar simdi oraya gidiyorum direk sorcam dayanamadim
Simdi aradim dedi sonuc yeni cikti 15-20 dakikaya elinizde olur dedim bana soyleyin guvenlik acisindan soylemedi Of olcem insallah guzel cikarSorun bakalım inşallah çıkmıştır
Sanki sonucu sen almicaksin neyin güvenliğiSimdi aradim dedi sonuc yeni cikti 15-20 dakikaya elinizde olur dedim bana soyleyin guvenlik acisindan soylemedi Of olcem insallah guzel cikar
Hey Allah'ım neyse hemen geçsin dakikalarSimdi aradim dedi sonuc yeni cikti 15-20 dakikaya elinizde olur dedim bana soyleyin guvenlik acisindan soylemedi Of olcem insallah guzel cikar
Yarım saat oldu gelmedi mi mail bizim bu çektiklerimizSimdi aradim dedi sonuc yeni cikti 15-20 dakikaya elinizde olur dedim bana soyleyin guvenlik acisindan soylemedi Of olcem insallah guzel cikar
Aynen sacmalik alt tarafi bir sayi soyleyecekler anami aglattilarSanki sonucu sen almicaksin neyin güvenliği
Neyse a daha bekleyelim
Off gecmiyor ne bekledik ya vallaHey Allah'ım neyse hemen geçsin dakikalar
Simdi dogurcam artikYarım saat oldu gelmedi mi mail bizim bu çektiklerimiz
Hahahahah ben de dogurcam dur sinirlerim bozuldu ayolAynen sacmalik alt tarafi bir sayi soyleyecekler anami aglattilar
Off gecmiyor ne bekledik ya valla
Simdi dogurcam artik
Valla benimde 20 dakika dedi 30 oldu yok varya keske gideydim almaya Of az daha gelmezse donuste ugrayimHahahahah ben de dogurcam dur sinirlerim bozuldu ayol
Kız sayfayı yenileye yenileye bir hal oldum biyandan çalışıyorum biyandan buraya bakıyorum ne açıklamadılar halaAynen sacmalik alt tarafi bir sayi soyleyecekler anami aglattilar
Simdi dogurcam artik
Hahah ay bende yumurtlıcamHahahahah ben de dogurcam dur sinirlerim bozuldu ayol
Kız dur geç olsun güç olmasınAynen sacmalik alt tarafi bir sayi soyleyecekler anami aglattilar
Simdi dogurcam artik
Ayy ne kadar tatlisin ya iyiki varsiniz yalniz kalsam olurdum tek basimaKız sayfayı yenileye yenileye bir hal oldum biyandan çalışıyorum biyandan buraya bakıyorum ne açıklamadılar hala
Dur simdi olmaz kocan yanindaysa yumurtlaHahah ay bende yumurtlıcam