- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.621
Ayy maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah
Ama dedigin gibi kurutma cizgisi olsa su dokunce giderdi demi ? Ay insallah o adet hic gelmezCiplak gozle daha net görünüyor ama bakalım kuruma falan da olabilir ümitli degilim o yuzden daha 6 gun var regl gunume 2 3 gun sonra tekrarlarim testi
Evet cidden bekleyemem pazartesi cok uzun insallah yarin cikacagim kan vermek icin birde test almaya caliscam Allah razi olsun insallah bir yarin olsaDeğeriniz 20 çıkmış sanırım dün görmüştüm siz yarında kan verin pazartesiye kadar beklemek işkence ayrıca idrar gebelik testi ile koyulaşma takip edebilirsiniz inşallah sağlıkla ilerler darısı tüm isteyenlere
bugun vermedigime pisman oldum kan insallah haber ederim Yarin bir gelsin dua et banaPozitifi görünce biz asla dayanamiyoruz yarini kan vermek için unutma kuzum,bizleri de bilgilendir
Kizzz bize zaten heyecan lazim 6 gün erken yapip bizi de heyecanlandiriyorsun
Insallah en kisa zaman da sana nasip olsunAyy maşallah
Amin canım benimAma dedigin gibi kurutma cizgisi olsa su dokunce giderdi demi ? Ay insallah o adet hic gelmez
Evet cidden bekleyemem pazartesi cok uzun insallah yarin cikacagim kan vermek icin birde test almaya caliscam Allah razi olsun insallah bir yarin olsa
bugun vermedigime pisman oldum kan insallah haber ederim Yarin bir gelsin dua et bana
Insallah en kisa zaman da sana nasip olsun
En kaliteli en guzel yumoslarin tutunsun gerisi gelsinAmin canım benim
İnşallah canım benim seninde sağlıkla ilerlesin inşallah ben bu günlerde ovülasyon ile çift çizgi takip ediyorum ovülasyonda eziyet ya ne zaman test yapmak için sıvı alımını kessem susuzluktan ölecekmişim gibi oluyorEn kaliteli en guzel yumoslarin tutunsun gerisi gelsin
Ay ben cok imreniyordum o ovulasyon testlerine normalde yumurtlama goremezdim ya tedavi surecindeyken girip cikip yapardim hajjajajİnşallah canım benim seninde sağlıkla ilerlesin inşallah ben bu günlerde ovülasyon ile çift çizgi takip ediyorum ovülasyonda eziyet ya ne zaman test yapmak için sıvı alımını kessem susuzluktan ölecekmişim gibi oluyor
Benimde dün geldi başladım kullanmaya yanlız 3 ay kullanılması öneriliyor çoğu kişi 1ci 2ci ayda etsin görüyormus bakalım hakkımızda hayirlusiBende bugün aldım canım bnde pcos var adetlerm hüç düzenli değil.. arastrdım bnde burda okum pholicaps + balık yağı + redifol folik asit + çörekotunu sızdrdım bu ay bunları kullanocam inşallah olumlu sonuç alırım. Rabbim tüm istiyenlere Nasip etsin
Benim çok oynamıyor tahminime göre 11-12 Aralık gibi çatlarAy ben cok imreniyordum o ovulasyon testlerine normalde yumurtlama goremezdim ya tedavi surecindeyken girip cikip yapardim hajjajaj
Sussuzlugu cok hissederdim
Yaa insallah Kuzum rabbim hepimize yardim etsin Ne zaman catliyacak aceba seninki heyecanli
Ayy hadi insallah bu defa tutunsunlar sanaBenim çok oynamıyor tahminime göre 11-12 Aralık gibi çatlar
inşallah hayırlısı olsun canımBenimde dün geldi başladım kullanmaya yanlız 3 ay kullanılması öneriliyor çoğu kişi 1ci 2ci ayda etsin görüyormus bakalım hakkımızda hayirlusi
Evet kızlar son testimi yaptım bir umut ama yine tertemiz bir negatif 14. Gün
Kalbimiz temiz bizimEvet kızlar son testimi yaptım bir umut ama yine tertemiz bir negatif 14. Gün
Of valla kalbimizin beyazlıgı testlerimize yansıyoKalbimiz temiz bizim
Geç dollenmedir belkiNe bilim igneden 14 fun gecti olsa cikar diye dusunuyorum ama bakalim ya nasip
Yarin vermen daha iyi kuzum,yarin olsun bakalimAma dedigin gibi kurutma cizgisi olsa su dokunce giderdi demi ? Ay insallah o adet hic gelmez
Evet cidden bekleyemem pazartesi cok uzun insallah yarin cikacagim kan vermek icin birde test almaya caliscam Allah razi olsun insallah bir yarin olsa
bugun vermedigime pisman oldum kan insallah haber ederim Yarin bir gelsin dua et bana
Insallah en kisa zaman da sana nasip olsun
Ağzın bal yesin ballllGeç dollenmedir belki
Insallah guzel cikar y’a hayirlisiGeç dollenmedir belki
Yarin vermen daha iyi kuzum,yarin olsun bakalim
Ayy hadi insallah iki yumurta harika sansi arttiriyor sonucta guzel haberlerle gel bizeKızlar bende bugün doktora gittim adetimin 3. Günüydü 2 tane yumurtam varmış doktor bugünden itibaren femera başladı bakalım hayırlısı
Sen naptin test yaptin mi MerveAyy hadi insallah iki yumurta harika sansi arttiriyor sonucta guzel haberlerle gel bize
Kuzum ben test yaptim sonuc 20 cikti yarin kan vercem tekrar iki kati olduysa Tamam bu isSen naptin test yaptin mi Merve