- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.601
o durumu anlamamıştır erkekler bizim kadar etkilenmiyor bu durumdan üzme kendinihic hayal ettigim gibi olmadi ayi
askerlik arkadasîni tebrik Eder gibi
bir tokalasmamiz eksikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o durumu anlamamıştır erkekler bizim kadar etkilenmiyor bu durumdan üzme kendinihic hayal ettigim gibi olmadi ayi
askerlik arkadasîni tebrik Eder gibi
bir tokalasmamiz eksikti
Ben de saf gibi oldum oda garip oldu bunye alisamadicidden erkekler okuzo durumu anlamamıştır erkekler bizim kadar etkilenmiyor bu durumdan üzme kendini
Benim de tertemizdi sabahEvet kızlar son testimi yaptım bir umut ama yine tertemiz bir negatif 14. Gün
önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkBenim de tertemizdi sabah
Ayy cok tesekkur ederim asla vazgecme bu benim 4. Ovitrelle denemem insallah en kisa zaman da guzel haberini alalimayyyy o kadar sevindim ki ilk denemede burayı okuduğumda çok umutsuzlanmıştım simdi sanki bir akrabammışsın gibi sevindim içini ferah tut inşallah olur dua edeceğim sana Magnifiaque
Kuzum insallah tez zaman da o pozitifi gorurusun ya valla cok uzulme ama sen uzulmeEvet kızlar son testimi yaptım bir umut ama yine tertemiz bir negatif 14. Gün
Sanki ben burda cift cizgi goruyorumBenim de tertemizdi sabah
10 dk gectikten sonra baktigimda soyle bi cizgi gordum kurumadir diye ustune su damlattim ama gitmedi de bu test benimle kafa buluyoKuzum insallah tez zaman da o pozitifi gorurusun ya valla cok uzulme ama sen uzulme
Yok çıplak gözle göremedim kuzum tertemizdi adeti beklicem gelmezse test yapcam inşallah yeniden Sana da hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsinnnAyy cok tesekkur ederim asla vazgecme bu benim 4. Ovitrelle denemem insallah en kisa zaman da guzel haberini alalim
Kuzum insallah tez zaman da o pozitifi gorurusun ya valla cok uzulme ama sen uzulme
Sanki ben burda cift cizgi goruyorum
Magnisim genelik testi yaptin mi bidahaAyy cok tesekkur ederim asla vazgecme bu benim 4. Ovitrelle denemem insallah en kisa zaman da guzel haberini alalim
Kuzum insallah tez zaman da o pozitifi gorurusun ya valla cok uzulme ama sen uzulme
Sanki ben burda cift cizgi goruyorum
Ben görüyorum,ilkinde göremedim bunda görüyorum10 dk gectikten sonra baktigimda soyle bi cizgi gordum kurumadir diye ustune su damlattim ama gitmedi de bu test benimle kafa buluyo
Ayy ben goruyorum10 dk gectikten sonra baktigimda soyle bi cizgi gordum kurumadir diye ustune su damlattim ama gitmedi de bu test benimle kafa buluyo
Allah razi olsun en kisa zaman da guzel haberlerini alalim seninde insallah Allah Allah testler de garip insallah o bekledigin adet hic gelmez kuzum yaYok çıplak gözle göremedim kuzum tertemizdi adeti beklicem gelmezse test yapcam inşallah yeniden Sana da hayırlı olsun bebeğin sağlıkla gelsinnn
Kuzum son testimi de dayanamayip yaptim o dijitaldi bak atimMagnisim genelik testi yaptin mi bidaha
Ben görüyorum,ilkinde göremedim bunda görüyorum
Hani bakimmmmAyy ben goruyorum
Allah razi olsun en kisa zaman da guzel haberlerini alalim seninde insallah Allah Allah testler de garip insallah o bekledigin adet hic gelmez kuzum ya
Kuzum son testimi de dayanamayip yaptim o dijitaldi bak atim
Enaaaaa,teste bak ne akıllı ayyyy gözyaşım pıt,burnum sızladı offff
Bende bugün aldım canım bnde pcos var adetlerm hüç düzenli değil.. arastrdım bnde burda okum pholicaps + balık yağı + redifol folik asit + çörekotunu sızdrdım bu ay bunları kullanocam inşallah olumlu sonuç alırım. Rabbim tüm istiyenlere Nasip etsinBi kutuda iki kutuda da hamile kalan var bakalım denemekten zarar gelmez ben çocuk için elimden geleni yapımda gerisi Allaha kalmış önemli olan bizim elimizden geleni yapmamız şifa Rabbimden
Elimdeki son testti dun gece yapip yattim icim rahat etti bayiliyorum bu testlere deEnaaaaa,teste bak ne akıllı ayyyy gözyaşım pıt,burnum sızladı offff
Yerim onu ben
Ayy ben goruyorum
Ciplak gozle daha net görünüyor ama bakalım kuruma falan da olabilir ümitli degilim o yuzden daha 6 gun var regl gunume 2 3 gun sonra tekrarlarim testiBen görüyorum,ilkinde göremedim bunda görüyorum
Değeriniz 20 çıkmış sanırım dün görmüştüm siz yarında kan verin pazartesiye kadar beklemek işkence ayrıca idrar gebelik testi ile koyulaşma takip edebilirsiniz inşallah sağlıkla ilerler darısı tüm isteyenlereKizlar Bisey sorabilirmiyim
Doktor sey yazmis pazartesi test yapin
Cunki beta cok az
Testi erken yaptiginiz icin pazartesi kontrol edip konusalim
Ay moralim bozuldu kotumu simdi
Pozitifi görünce biz asla dayanamiyoruz yarini kan vermek için unutma kuzum,bizleri de bilgilendirElimdeki son testti dun gece yapip yattim icim rahat etti bayiliyorum bu testlere de
Ayy benimde sorma cok minnak teyzesi
Kizzz bize zaten heyecan lazim 6 gün erken yapip bizi de heyecanlandiriyorsunCiplak gozle daha net görünüyor ama bakalım kuruma falan da olabilir ümitli degilim o yuzden daha 6 gun var regl gunume 2 3 gun sonra tekrarlarim testi
Ne bilim igneden 14 fun gecti olsa cikar diye dusunuyorum ama bakalim ya nasipKizzz bize zaten heyecan lazim 6 gün erken yapip bizi de heyecanlandiriyorsun