- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.661
Aaaaa hamile misin hayırlı olsun. Tekrar kan verdin mi?Kuzum bugun 12. Gun test yaptim kan verdim beta 20 cikti cok erken daha az ama insallah yukselir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa hamile misin hayırlı olsun. Tekrar kan verdin mi?Kuzum bugun 12. Gun test yaptim kan verdim beta 20 cikti cok erken daha az ama insallah yukselir
Aslında 4 klomen banada gereksizdi bakalım bu femara da olmadı gibi ilk seferde. 13. Gün yaptım test negatif çıktı.Doktor değiştirdiğimde sordum sıkıntı olmaz dedi canım ama ben 2 kesse fazla klomen denemiyorum dedi yeni doktorum
Kuzum ya insallah bu sefer olur ama klomeni niye hic degistirmedi aceba femeraya felan gecmedi bir ilac calismiyor sa degistirmek iyisi degilmiGönül olmamak ister canım ama elden ne gelir bu kez aşılamay yaptırıcam zaten kısmetse iğneli tedavi ve aşılama 7 kezdir klomen yeter artık.. İlk doktor günde bir doz veriyordu bu doktorum günde 2 doz verdi 4 yumurtayla yola çıktım ama 3 ü büyümedi bu kez iğneli tedavi olucak doktor daha önce iğneli de olabilir demişti.. Aslında ilaçlara göre bünyemde sorun yok yumurtam hep olması gerektiği gibi gelişti ama aşılama yapılacaksa iğneli deiitedavi olsun diyorum daha etkiliymiş
Allah razi olsun Evet bugun gene kan vercem beta yukseldiyse Evet yaniAaaaa hamile misin hayırlı olsun. Tekrar kan verdin mi?
Aynen 4 kez ugrasmasi cidden garip olmuyorsa ilac degistirmeli hakkini bosuna yiyor sadeceAslında 4 klomen banada gereksizdi bakalım bu femara da olmadı gibi ilk seferde. 13. Gün yaptım test negatif çıktı.
Bende bir dahakinr aşılama düşünebilirim
Hayirli cumalar askom nasilsinHayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarinizi kabul etsin,duamdasiniz
Ay hic iyi değilim uykusuzum,uykusuzum diye oturdum ağladım sinirlerim bozuk uykusuzluk neyse hadi 9dan beri bim geziyorum alabildiklerim agiz mendili muslin örtü sinirim daha da bozuldu bide ona ağladımKuzum ya insallah bu sefer olur ama klomeni niye hic degistirmedi aceba femeraya felan gecmedi bir ilac calismiyor sa degistirmek iyisi degilmi
Allah razi olsun Evet bugun gene kan vercem beta yukseldiyse Evet yani
Aynen 4 kez ugrasmasi cidden garip olmuyorsa ilac degistirmeli hakkini bosuna yiyor sadece
Hayirli cumalar askom nasilsin
Ahhahaha kiyamam gecmi kaldin istediklerini almaya hunharca kapisiyorlar urunleri oglen sonunda uyu bari Ayy bende tam ayni saatte olsun diye 10u bekliyorum yarim saate giderim insallah guzel cikarAy hic iyi değilim uykusuzum,uykusuzum diye oturdum ağladım sinirlerim bozuk uykusuzluk neyse hadi 9dan beri bim geziyorum alabildiklerim agiz mendili muslin örtü sinirim daha da bozuldu bide ona ağladım
Heyecanla sonucunu bekliyorum
Yurt dışında mısın? Burada saat 11 çünküAhhahaha kiyamam gecmi kaldin istediklerini almaya hunharca kapisiyorlar urunleri oglen sonunda uyu bari Ayy bende tam ayni saatte olsun diye 10u bekliyorum yarim saate giderim insallah guzel cikar
Sence ayni saattemi yaptirsam bir saat once yaptirsam olurmuAy hic iyi değilim uykusuzum,uykusuzum diye oturdum ağladım sinirlerim bozuk uykusuzluk neyse hadi 9dan beri bim geziyorum alabildiklerim agiz mendili muslin örtü sinirim daha da bozuldu bide ona ağladım
Heyecanla sonucunu bekliyorum
Evet yurtdisindayimsaatleri hep karistiriyorum o yuzden ya birde arada iki saat oldu beynim yaniyorYurt dışında mısın? Burada saat 11 çünkü
1 saat çok etkilemez git ver hadiiiEvet yurtdisindayimsaatleri hep karistiriyorum o yuzden ya birde arada iki saat oldu beynim yaniyor
Tamamdir o zaman Off dua edin bana iki kat artmis olsun1 saat çok etkilemez git ver hadiii
İnşallahhhhTamamdir o zaman Off dua edin bana iki kat artmis olsun
Korku heyecan hepsi bir aradaİnşallahhhh
Tatlı telaşlarKorku heyecan hepsi bir arada
Insallah sonunda guzel biterTatlı telaşlar
Kiz gec kalmadim 8:45di onundeydim bimin sirayla girildiginden gitti önümde hepsiAhhahaha kiyamam gecmi kaldin istediklerini almaya hunharca kapisiyorlar urunleri oglen sonunda uyu bari Ayy bende tam ayni saatte olsun diye 10u bekliyorum yarim saate giderim insallah guzel cikar
Yumurtam hep oluştu Orda sorun yok canım. zaten doktor hep tek yumurta istedi adet oldum bu AradaKuzum ya insallah bu sefer olur ama klomeni niye hic degistirmedi aceba femeraya felan gecmedi bir ilac calismiyor sa degistirmek iyisi degilmi
Allah razi olsun Evet bugun gene kan vercem beta yukseldiyse Evet yani
Aynen 4 kez ugrasmasi cidden garip olmuyorsa ilac degistirmeli hakkini bosuna yiyor sadece
Hayirli cumalar askom nasilsin
garibanin yuzu gulermiKiz gec kalmadim 8:45di onundeydim bimin sirayla girildiginden gitti önümde hepsi
Kuzum valla ben kan verirken asla saatli gitmedim
Yaa Of bu son adetin olsun insallah kuzum yaYumurtanın hep oluştu
Yumurtam hep oluştu Orda sorun yok canım. zaten doktor hep tek yumurta istedi adet oldum bu Arada
Hadi hadi saat 10 oldugaribanin yuzu gulermi
Off gideydim bir kan vereydim
Kalpten gitcem
Yaa Of bu son adetin olsun insallah kuzum ya
Yaa kiyamam hala sira bekliyorum bugun de felaket kalabalik sansimizaHadi hadi saat 10 oldu
Biz burada saat 2 ye kadar beklicez bizi de düşün