- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 31
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.561
Sağol canım benim bak Allah sana güzel kalbinin karşılığını verecek inşallahInsallah butun kalbimle istiyorum insallah olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim bak Allah sana güzel kalbinin karşılığını verecek inşallahInsallah butun kalbimle istiyorum insallah olacak
2 tane canımKızlar bişey sorucam femera kullananlar günde kaç tane içtiniz ?
Bizi de arada bilgilendir kuzum,hayirlisiyla inşallahOvülasyon test açılışını yapmış bulunmaktayım inşallah bu ay sağlıklı gebelik olur Eki Görüntüle 2982470
5 gün, günde 1 tane.Kızlar bişey sorucam femera kullananlar günde kaç tane içtiniz ?
Insallah ya artar da rahat ederim pazartesi simdi rdvumuz mu var bizimİnşallah kuzumm,valla ben bugün doktora gidicem diye gece uyuyamadim zaten gece uykudan wcye koşuyorum
Cumaya ne kaldi hoppp persembe oldu sayalım
Ayy insallah senin guzel kalbine de nasip edecek rabbim ben cok’inaniyorumSağol canım benim bak Allah sana güzel kalbinin karşılığını verecek inşallah
Hadi insallah guzel haberlerini ver bizeOvülasyon test açılışını yapmış bulunmaktayım inşallah bu ay sağlıklı gebelik olur Eki Görüntüle 2982470
Hayirlisiyla inşallah kuzumInsallah ya artar da rahat ederim pazartesi simdi rdvumuz mu var bizim
Ayy insallah senin guzel kalbine de nasip edecek rabbim ben cok’inaniyorum
Hadi insallah guzel haberlerini ver bize
Haberdar et hep
Bende diyorum nerde bu kizAnaaa kız bana kaç gündür bildirim gelmiyoo bende kimse yazmıyo sanıyorum. Bugün bi yazıyim dedim kimler ne yaptı ne var ne yok diye 37. Sayfada kalmışım ben 105 sayfa olmuş
Cidden hamileyim demi ben var yani ?Hayirlisiyla inşallah kuzum
Kız kim hamile aayyyy benü çatlatmayın söyleyin hemen neler oldu tüm mesajları okuyamadım mutlutablo senin hamiş mesajlarını gördüm kuzum tebrik ederim çok sevindim rabbim güzel günlerini göstersin inşallah Magnifiaque sende mi hamilesinn?Bende diyorum nerde bu kiz
Cidden hamileyim demi ben var yani ?
Kuzum bugun 12. Gun test yaptim kan verdim beta 20 cikti cok erken daha az ama insallah yukselirKız kim hamile aayyyy benü çatlatmayın söyleyin hemen neler oldu tüm mesajları okuyamadım mutlutablo senin hamiş mesajlarını gördüm kuzum tebrik ederim çok sevindim rabbim güzel günlerini göstersin inşallah Magnifiaque sende mi hamilesinn?
Ya merveeeeeee yemin ederim gözlerim doldu resmen o kadar sevindim ki inanamıyorum Rabbim sana şükürler olsun seni de dualarımdan çıkardım bak artık sağlıkla kucağına alsın dularıma ekliyorum kuzum benim yaa o kadar duyguluyum ki anlatamıyorum şu anKuzum bugun 12. Gun test yaptim kan verdim beta 20 cikti cok erken daha az ama insallah yukselir
Kuzum cok tesekkur ederim Allah razi olsun insallah bu ay sende bu pozitifi gorursun hamile kalirsin sizde benim dualarimdasiniz cok bekledim hamdolsun insallah da devam eder hayirlisiYa merveeeeeee yemin ederim gözlerim doldu resmen o kadar sevindim ki inanamıyorum Rabbim sana şükürler olsun seni de dualarımdan çıkardım bak artık sağlıkla kucağına alsın dularıma ekliyorum kuzum benim yaa o kadar duyguluyum ki anlatamıyorum şu an
Sakın negatif düşünme. Herşey çok güzel ilerleyecek. 12 15 betayla öğrenen var bilmiyo musun? 20 çok güzel. Sakın moralini bozma bak.Kuzum cok tesekkur ederim Allah razi olsun insallah bu ay sende bu pozitifi gorursun hamile kalirsin sizde benim dualarimdasiniz cok bekledim hamdolsun insallah da devam eder hayirlisi
Hsgden sonra leke felan oluyormu aceba insallah adet olmazsin hamile kalirsinSakın negatif düşünme. Herşey çok güzel ilerleyecek. 12 15 betayla öğrenen var bilmiyo musun? 20 çok güzel. Sakın moralini bozma bak.
Benim başka bahara kaldı gibi görünüyor. Hsg den sonra doktor bekleyelim bu ay demişti bana ilaç falan kullanmadım. Zaten sadece yumurtlama günümü değerlendirmiştik sonra ikimizde grip olduk daha yeni kendimize geldik. Bugün çok az bi leke geldi dedim tamam adet oldum. Saat 15.00 gibi falan gördüm lekeyi bu saat oldu devamı yok. Adetime de 2 gün var aslında erken olucam galiba. Artık önümüzdeki ay a kaldı kısmetse
Bilgilendiririm canım genelde 11. Gün pik oluyor bende bakalım değerlendirmeler başlasınBizi de arada bilgilendir kuzum,hayirlisiyla inşallah
5 gün, günde 1 tane.
Dozu doktorunuz ayarlıyor
Tamam canım benimInsallah ya artar da rahat ederim pazartesi simdi rdvumuz mu var bizim
Ayy insallah senin guzel kalbine de nasip edecek rabbim ben cok’inaniyorum
Hadi insallah guzel haberlerini ver bize
Haberdar et hep
Hadi bakalim beline kuvvet gerdegz giren damatlar gibiTamam canım benim
Var var, alışması zor oluyor ama cidden varBende diyorum nerde bu kiz
Cidden hamileyim demi ben var yani ?
Sagol canim benim darısı sana seni de ocak ayinda beklesek miKız kim hamile aayyyy benü çatlatmayın söyleyin hemen neler oldu tüm mesajları okuyamadım mutlutablo senin hamiş mesajlarını gördüm kuzum tebrik ederim çok sevindim rabbim güzel günlerini göstersin inşallah Magnifiaque sende mi hamilesinn?
Ayyy, inşallah güzel olur her şey canısıBilgilendiririm canım genelde 11. Gün pik oluyor bende bakalım değerlendirmeler başlasın
Doktor öyle konuşmak zorunda kuzum. Seni her türlü sonuca hazırlamak için öyle demiştir. Kız beta 5den yüksek olunca gebelik var demek biz bunu burda kaç kişiye anlattık ay merve sakin ol stres yapma bunlar hep mutluluktanHsgden sonra leke felan oluyormu aceba insallah adet olmazsin hamile kalirsin
Guzel haberlerini alalim seninde
Ilk basta mutluydum Ama doktor konusunca birae sok gecirdim sanirim sonra hepiniz oyle diyorsaniz oyledir ya biraz oluruna birakalim nasip olmayacaksa zaten olmuyor demi hayirlisi