- 28 Ocak 2021
- 2.410
- 1.491
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.481
Hepimiz birer davul zurna ayyyy cok heyecan yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegimm benim 8,7 idi kizzzzzz. Senin minnos daha yüksek ayyyyy nasil mutlu oldum Allah'ımSonuc iyimi azmi Ayy dilerim rabbime burdaki butun arkadaslarim da tez zaman da nasip olsun
Ayy dogrumu baktim aceba dur birdaha bakim
Ayyy Rabbim sağlıkla artmasını nasip etsin canım benim çok şükür bin şükür güzel anneKizlar Kizlar sonuc 20
Hepimiz birer davul zurna ayyyy cok heyecan yaptim
Ayy cok tesekkur ederim Insallah bende varya yanimda annemler var belli etmemeye calisiyorum yoksa oturup aglardim ne cok bekledim ben bu Ani hamdolsunBebegimm benim 8,7 idi kizzzzzz. Senin minnos daha yüksek ayyyyy nasil mutlu oldum Allah'ım
Kuzum cok cok tesekkur ederim rabbim en kisa zaman da arkamdan gelmeni Nasip etsin insallah nolacak bilemem simdi ama rabbim hepimizin anne olmasini nasip etsin iyiki varsinizAyyy Rabbim sağlıkla artmasını nasip etsin canım benim çok şükür bin şükür güzel anne
Ayy deme deme 2-3 kan daha ver sonra söyle çok şükür bin şükür sabır cok guzel bir şey Allah'ım saglikla artışları görmeyi nasip etAyy cok tesekkur ederim Insallah bende varya yanimda annemler var belli etmemeye calisiyorum yoksa oturup aglardim ne cok bekledim ben bu Ani hamdolsun
Kuzum cok cok tesekkur ederim rabbim en kisa zaman da arkamdan gelmeni Nasip etsin insallah nolacak bilemem simdi ama rabbim hepimizin anne olmasini nasip etsin iyiki varsiniz
Amin amin inşallah Sizde iyi ki varsınız şimdi güzelce artması için dua edeceğiz artacak inşallah sonra yolk , kese , kalp atışını duyacaksın inşallahAyy cok tesekkur ederim Insallah bende varya yanimda annemler var belli etmemeye calisiyorum yoksa oturup aglardim ne cok bekledim ben bu Ani hamdolsun
Kuzum cok cok tesekkur ederim rabbim en kisa zaman da arkamdan gelmeni Nasip etsin insallah nolacak bilemem simdi ama rabbim hepimizin anne olmasini nasip etsin iyiki varsiniz
Amin insallah iki gun sonra bir kan verim sonra inanirim simdi inanmam biraz gucAyy deme deme 2-3 kan daha ver sonra söyle çok şükür bin şükür sabır cok guzel bir şey Allah'ım saglikla artışları görmeyi nasip et
Ayy insallah normalde dusuk yapmasam bu haftalar da dogum yapacaktim ama dusuk yapmistim ustune tam bu tarihe hamileyim suan inanamiyorum nasil bir mucize boyle bundan sonra dualarim hep sizlereAmin amin inşallah Sizde iyi ki varsınız şimdi güzelce artması için dua edeceğiz artacak inşallah sonra yolk , kese , kalp atışını duyacaksın inşallah
Hadi hayirli ugurlu olsun kuzuuuumm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yoo hicte az degil sonucta daha adet gunun bile gelmedi (kac gunun var?)Kizlar Kizlar sonuc 20
Allah razi olsun kuzum bu surecte benimle ugrastiniz insallah sende adet olmazsin haklisin adetime 5 gun vardi dahaHadi hayirli ugurlu olsun kuzuuuumm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yoo hicte az degil sonucta daha adet gunun bile gelmedi (kac gunun var?)
ay çook sevindim canım benimmm sağlıkla kat kat artsın inşallahKizlar Kizlar sonuc 20
Rabbim herşeyi öyle güzel ayarlıyor ki . Yarana merhem gönderdi RabbimAyy insallah normalde dusuk yapmasam bu haftalar da dogum yapacaktim ama dusuk yapmistim ustune tam bu tarihe hamileyim suan inanamiyorum nasil bir mucize boyle bundan sonra dualarim hep sizlere
Kız nasıl 5 gün var iğnenin 12. Günü değilmi adetine 2-3 gün varAllah razi olsun kuzum bu surecte benimle ugrastiniz insallah sende adet olmazsin haklisin adetime 5 gun vardi daha
Cuma iki katı olsun canısı çok dikkat et kendineAmin insallah iki gun sonra bir kan verim sonra inanirim simdi inanmam biraz guc
Ayyy çok sevindim yaa saglikla al kucagina inşallah darısı isteyen herkesin başına. Ben daha gidip sonuclarimi almadim insallah ben de senin gibi sevinirim bugunKizlar Kizlar sonuc 20
Insallah kuzuum y’a bende soktayim valla doktor bir yazsin ferahliycamay çook sevindim canım benimmm sağlıkla kat kat artsın inşallah
Oyle gercekten rabbim herseyin en guzelini nasip etsin insallahRabbim herşeyi öyle güzel ayarlıyor ki . Yarana merhem gönderdi Rabbim
Gecen ay 7. Sinde 14. Gunumdu ama 10unda adet oldum amaKız nasıl 5 gün var iğnenin 12. Günü değilmi adetine 2-3 gün var
Insallah cuma da guzel birsey olursa rahatlarim birazCuma iki katı olsun canısı çok dikkat et kendine
insallah guzel sonuclarla gelirsin rabbim sana da bir mucize nasip etsin heycanla bekliyorum sevincimiz katlansinAyyy çok sevindim yaa saglikla al kucagina inşallah darısı isteyen herkesin başına. Ben daha gidip sonuclarimi almadim insallah ben de senin gibi sevinirim bugun
Perim sonuc cikti kan verdim 12. Gun bugun 20 ciktiMagnifiaque ’m kaçıncı günün ne durumdasın
Ayyy ben seni takip ediyodum yaaaKizlar Kizlar sonuc 20
Hadi gözün aydın canım daha çok başıdır testte hemen çıkmış helal olsun Sağlıkla devam eder inşallahKizlar Kizlar sonuc 20
Anladım kuzu normalde iğne gününe 14 ekleniyor ya aman boşver değerin benimkine göre gayet güzel çıkmış canım senin adet gününe daha var inşallah bebeşin tutunur sağlıkla gelsin inşallahInsallah kuzuum y’a bende soktayim valla doktor bir yazsin ferahliycam
Oyle gercekten rabbim herseyin en guzelini nasip etsin insallah
Gecen ay 7. Sinde 14. Gunumdu ama 10unda adet oldum ama
Insallah cuma da guzel birsey olursa rahatlarim biraz
insallah guzel sonuclarla gelirsin rabbim sana da bir mucize nasip etsin heycanla bekliyorum sevincimiz katlansin
Perim sonuc cikti kan verdim 12. Gun bugun 20 cikti