- 5 Ekim 2020
- 2.782
- 3.989
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.181
Yenisi gelecek az kaldı ❤❤Ilk testimi buldum Ayy ben cok korkuyorum Eki Görüntüle 2981121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yenisi gelecek az kaldı ❤❤Ilk testimi buldum Ayy ben cok korkuyorum Eki Görüntüle 2981121
Şartları varmış sanırım bide ben de hafif vajinismus var aşılama da yapamam beni uyusturup ancaTatlim devlettede yapiliyor aşılama ben 1 defa yaptirdim cok basit hic birsey yok onda aslinda tutmadi gerci ama tup bebegide yapiyor ama onun icin bir fikrim bilgim yok
Allah bir daha sağlıklı bir şekilde görmeyi nasip eder inşallah kuzucum benimIlk testimi buldum Ayy ben cok korkuyorum Eki Görüntüle 2981121
Yaa insallah son adet olur senin icin saglikli bir sekilde hamile kalirsinKızlar bende adet oldum bugün yine sil baştan devam
Ay bu benimde korkumYa kızlar benim korkum aslında ne biliyomusunuz aşılama veya tüp bebeğe kalmaktan çok ama çok korkuyorum çünkü maddi durum yok o şekilde çocuk sahibi olmakta parayla malesef çok şükür bende eşimde Bi sıkıntı yok bendeki çatlama sorunu ilaçlarla duzelebilecek bisi sabırla beklicem tek korkum onlar yoksa beklemek sıkıntı değil bende Rabbım hepimize hayırlısını sagliklisini nasip etsin inşallah
Ah insallah hepimize ilk sen yarin guzel haberi verYenisi gelecek az kaldı ❤❤
Valla ben 1 sene cocuk olmayinca gittim direk aşılama yaptilar hic sart falan soylemediler hee onun icin bisey diyemem o zamanŞartları varmış sanırım bide ben de hafif vajinismus var aşılama da yapamam beni uyusturup anca
Kafani baska seylere ver zaten fistikDusunmemek icin oyun indirdim gece iki olmus hala oyun oynuyordum esim
Almis silmis o derece Ay valla korkuyorum
Ay cok sukur bilirim o bulantilari cok zordur az kaldi sana da carsamba gidecekmisin
Benim de ara ara bulantilarim var ama olamaz ya cok erken psikolojik kesin
Ayy insallah guzel sonuclarla gel keseyi gormek icin erken mi acebaKafani baska seylere ver zaten fistik
Aynen gidecegiz sabahtan,bakalim ne olacak.
Yarin da yapmicak misin test
Erken diye biliyorum kese için yolk mu ne oluyor ya ilk ona bakcakti galibaAyy insallah guzel sonuclarla gel keseyi gormek icin erken mi aceba
Yapsammi erken mi sence
Allah allah Bende dedim 1 sene diye ilaç iğne deniyorValla ben 1 sene cocuk olmayinca gittim direk aşılama yaptilar hic sart falan soylemediler hee onun icin bisey diyemem o zaman
Evet yolk gorunse oda super Ay insallah gor gel bebisiErken diye biliyorum kese için yolk mu ne oluyor ya ilk ona bakcakti galiba
Ay bilemedim yapma kuzum ya,senin içinden ne geliyor
Bence alttaki baya koyuArkadaşlar herkese iyi akşamlar çatlatma iğnesinin 9. Gününden itibaren test yapmaya başladım üç tane test paylaşıcam albi marka en üstte ki 11.gün sabah ortadaki yine 11. Gün akşam alttaki 12. Gün sabah 5 dk pek bişey göremedim ama sonradan böyle oluyor kuruma çizgisi büyük ihtimal ama bugün yani 12. Gün çizgi kuruma olsada daha pembe olmuş anlam veremedim bu akşam kan versem varsa çıkarıç mı acaba
Sadece sen yazıyorsun zaten canım Allah razı olsun görmesekte duymasakta birbirimizi o kadar çokj iyi geliyor ki anlatamam ama saatler sonra öyle oldu o da yine albi malesef eczanede çalışıyorum test alamıyorumEvet yolk gorunse oda super Ay insallah gor gel bebisi
Ben cok korkuyorum ya yapamiycam sanirim bir kez yapim varsa yaparim
Bence alttaki baya koyu
Senin bu ucuz testlerle imtihanin nolacakSadece sen yazıyorsun zaten canım Allah razı olsun görmesekte duymasakta birbirimizi o kadar çokj iyi geliyor ki anlatamam ama saatler sonra öyle oldu o da yine albi malesef eczanede çalışıyorum test alamıyorum
Sorma valla ama bitirdim abileri 1 tane kaldı sadece Sabah 5 buçukta idrara sıkışık olduğum için yaptım canım ama bişey göremedim akşam gelince gördüm bu pembe çizgiyi ama diğerlerine göre de baya belirgin yani.. Geçmi algılıyor anlamadım kiSenin bu ucuz testlerle imtihanin nolacak
Ay Kuzum benim insallah sonu iyi olur ne olacak kendim kadar cok istiyorum sizin testler de pozitif olsun kac dakikada gordun Peki ikinci cizgi
Yaptin mi yapmadin mi kiz naptin anlamadimEvet yolk gorunse oda super Ay insallah gor gel bebisi
Ben cok korkuyorum ya yapamiycam sanirim bir kez yapim varsa yaparim
Bence alttaki baya koyu
Off seninki de daha heyecanli Yarin bir daha yap sabah ilk saatle sonra dakikasina bak birSorma valla ama bitirdim abileri 1 tane kaldı sadece Sabah 5 buçukta idrara sıkışık olduğum için yaptım canım ama bişey göremedim akşam gelince gördüm bu pembe çizgiyi ama diğerlerine göre de baya belirgin yani.. Geçmi algılıyor anlamadım ki
Yapamadim 10. Gundu soz 3 gune yaparim eger cift gordum Bir tane dahaYaptin mi yapmadin mi kiz naptin anlamadim
Evet y’a bende ariyorum onubgm21 canısı sen nerelerdesin???
Zaman geçmiyordu iyice geçmezYapamadim 10. Gundu soz 3 gune yaparim eger cift gordum Bir tane daha
Evet y’a bende ariyorum onu
Büyük ihtimal hamilesin ☺ inşallah güzel haberler alırsın. Belirti yaşadın mı hiç?Arkadaşlar herkese iyi akşamlar çatlatma iğnesinin 9. Gününden itibaren test yapmaya başladım üç tane test paylaşıcam albi marka en üstte ki 11.gün sabah ortadaki yine 11. Gün akşam alttaki 12. Gün sabah 5 dk pek bişey göremedim ama sonradan böyle oluyor kuruma çizgisi büyük ihtimal ama bugün yani 12. Gün çizgi kuruma olsada daha pembe olmuş anlam veremedim bu akşam kan versem varsa çıkarıç mı acaba