- 5 Ekim 2020
- 2.782
- 3.989
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.221
Evet kuzum igne gununu saymazsam 12. Gunum bugunİğne mi olmuştun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum igne gununu saymazsam 12. Gunum bugunİğne mi olmuştun canım?
Daha var ama yaEvet kuzum igne gununu saymazsam 12. Gunum bugun
Bakalim 2 3 gun sonraya tekrar test yaparimDaha var ama ya
Dayanabiliyosan sabirliysa adet gununu bekle canim kesin sonuç çikar o zamanHayirlisi olsun canim. Bende de hiç bir belirti yok test yapmaya cesaret edemiyorum
İyim kuzum kanama bitti şükür regli gibi geçirdim çok yoğun ve ağrılı olmadı ovülasyon testlerine başlıcam yeni ay yeni umutlar sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin ?İyisin ama dimi kuzum?
Beni de ikilemde birakiyorsun kiz simdi yapsan negatif çıksa ben yaptırdım diye üzülürüm ama cikabilir mi belli olmuyor ki uf
Negatifi görmeye cesaretim yok o yüzden elim gitmedi bugünDayanabiliyosan sabirliysa adet gununu bekle canim kesin sonuç çikar o zaman
Hoşbuldum canım benim ee var mı güzel gelişmeler özet geç bakıyım ? Testlere devam ettin mi?An kiyamam ama senin ilacin etkisi hala yenimi gidiyor yani
Ayy oyle boyle degil duramiyorim bu stres korkuyla
Hosgeldin gozlerimiz seni aradi
Canım ümit vermek gibi olmasın ama bende 12. Gün yapmıştım negatifti sonra adetim bir gün geçince pozitif çıkmıştı inşallah pozitife dönerEvet kuzum igne gununu saymazsam 12. Gunum bugun
Haydi bakalim magnisle seni bekliyoruzBakalim 2 3 gun sonraya tekrar test yaparim
Ohhh şükürİyim kuzum kanama bitti şükür regli gibi geçirdim çok yoğun ve ağrılı olmadı ovülasyon testlerine başlıcam yeni ay yeni umutlar sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin ?
Insallah oyle olur bakalim fazla ümidim yok ama nasipCanım ümit vermek gibi olmasın ama bende 12. Gün yapmıştım negatifti sonra adetim bir gün geçince pozitif çıkmıştı inşallah pozitife döner
Ayy hadi inşallah güzel haberler getir bize en son betan kaç çıktı canım kese falan görünür mü acaba ? Anam hamile kalma evresi dert kan takip etmesi ayrı keseydi kalptı valla kadınların derdi bitmiyorHaydi bakalim magnisle seni bekliyoruz
Ohhh şükür
İnşallah ocak bitmeden nokta atışı olur güzellik
Şükür iyiyiz canım, yarın sabah doktoruma gidecegim heyecan dorukta
Dogrudur valla ben psikopatim hergun olsa hergun test yaparim negatif ciksa daNegatifi görmeye cesaretim yok o yüzden elim gitmedi bugün
Bende birinizin bebek haberini bekliyorum birinizin kalp sesi haberini bekliyorum benim isim daha zorHaydi bakalim magnisle seni bekliyoruz
Valla benimde yoktu ama kimyasal oldu maalesef inşallah pozitife döner sağlıklı gebelik olur canımInsallah oyle olur bakalim fazla ümidim yok ama nasip
İnşallah kuzumAyy hadi inşallah güzel haberler getir bize en son betan kaç çıktı canım kese falan görünür mü acaba ? Anam hamile kalma evresi dert kan takip etmesi ayrı keseydi kalptı valla kadınların derdi bitmiyor
Hepimiz birbirimizden bir haber bekliyoruzBende birinizin bebek haberini bekliyorum birinizin kalp sesi haberini bekliyorum benim isim daha zor
Evet ya ben inşallah hamile kalırsam 3 ay saklamayı düşünüyorum. Kimyasal geçirdiğimi bile sadece kardeşim ve eşim biliyor kimseye söylemedim güzel haberleri yaz bize ayy çok heyecanlıİnşallah kuzum
Pazar 165,7 idi. Doktorum iyi güzel yükseliş oluyor dedi
Daha biz minicigiz ablasi yolk gozukcek sanırım yarın,doktoruma göre kese ama bakalım
Hic sorma canım ya kese düzgün mu kalp atışı var mi derken ilk 3 ay bundan onemliymis simdi daha iyi anladım
Hepimiz birbirimizden bir haber bekliyoruz
Erken gebelik testi yaptım negatif cıktıDayanabiliyosan sabirliysa adet gununu bekle canim kesin sonuç çikar o zaman
Ben de öyle diyordum aileler dışında sizler biliyorsunuz aman sağlıklı olsunda kimse bilmese de olurEvet ya ben inşallah hamile kalırsam 3 ay saklamayı düşünüyorum. Kimyasal geçirdiğimi bile sadece kardeşim ve eşim biliyor kimseye söylemedim güzel haberleri yaz bize ayy çok heyecanlı
Aynen öyle kuzum sağlıkla gelsin inşallah valla 3-4 gün önce bir rüya gördüm bakalım inşallah doğru çıkarBen de öyle diyordum aileler dışında sizler biliyorsunuz aman sağlıklı olsunda kimse bilmese de olur