- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.021
Off akil olmasin zaten iki gram beynim kaldi oda bununla giderYani psikolojik olabilir aslinda bakalim bellir olur 3 4 gune bebek mi bulandiriyo akıl mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off akil olmasin zaten iki gram beynim kaldi oda bununla giderYani psikolojik olabilir aslinda bakalim bellir olur 3 4 gune bebek mi bulandiriyo akıl mi
Sen ne kadardir bekliyosun kuzumOff akil olmasin zaten iki gram beynim kaldi oda bununla gider
4 séné olacakSen ne kadardir bekliyosun kuzum
Çok olmuş senin herhangi birinizde bir rahatsizlik cikti mi yoksa sebebsiz infertilite mi4 séné olacak
Esimde bisey yok bende hipofiz bezi calismiyor oda gorevini yapmiyormus yumurtalar buyumuyor catlamiyorÇok olmuş senin herhangi birinizde bir rahatsizlik cikti mi yoksa sebebsiz infertilite mi
Oyy kuzum Allahın izniyle olur bu sene Rabbim şifa versin bizim sebebsiz 2 senedir ikimizde de bir sorun cikmadi sadece esimde biraz hareket sorunu var ama o da etki degilmis aslinda nasip isi ya Rabbim verecegi zamani biliyordurEsimde bisey yok bende hipofiz bezi calismiyor oda gorevini yapmiyormus yumurtalar buyumuyor catlamiyor
Ve ben hala iğne kullanıyoruminşallah güzel sonuç çıkar canım benim valla nazıda çekecekler kusura bakmasınlar o kadar ilaç ve iğneyi biz çektik onlarda azıcık naz çeksinler artık
Uslu dur kız,yapma yapma pazartesi yapOff uslu durmam lazim su surecte bugun de test yapmadim bakalim
Insallah hepimize nasip olsunOyy kuzum Allahın izniyle olur bu sene Rabbim şifa versin bizim sebebsiz 2 senedir ikimizde de bir sorun cikmadi sadece esimde biraz hareket sorunu var ama o da etki degilmis aslinda nasip isi ya Rabbim verecegi zamani biliyordur
Ne ignesi kullaniyorsunVe ben hala iğne kullanıyorum
Uslu dur kız,yapma yapma pazartesi yap
Kan sulandırıcı bebeğim.Insallah hepimize nasip olsun
Ne ignesi kullaniyorsun
off zaten korkuyorum
Ya Of hani o negatif gormek benim icin oyle boyle zor degil yani umarim ki gormemKan sulandırıcı bebeğim.
Kiz korkmaaaaa aaa,olmazsa da kendimizi salmiyoruz pozitif düşün negatifi cagirmaaaa
Gormezsin kuzum,evrene pozitiflik yollayalim bizYa Of hani o negatif gormek benim icin oyle boyle zor degil yani umarim ki gormem
Ay sifa olsun igne isi zor benim her yerim yara bêre igne ola ola
Yatip kalkip yolluyorum ya gittimi haber aceba ah bu bekleme sureci ne sanciliGormezsin kuzum,evrene pozitiflik yollayalim biz
Selam kaderdaslarim
Topik bize ugur getirsin
Umarim hic birimiz adet olmayiz
Belirtileri catlatma ignesi tarihlerini bati ve hamile kaldiktan sonra herseyi paylasalim
KULLANICI ADI Ovitrelle mutlutablo 15.12.21 @bgm21 Bat: Mavimsikelebek61 Bat: @Ema20 Bat: Magnifiaque 24.12.21 Sevm57 23.12.21 @Pamukseker38 26.12.21 @MiLissy 20.12.21 @dumansmom 24.12.21 @Hemsiree2e 18.12.21 @sutlaacc 23.12.21 @greengirl1 19.12.21 @Semsem21 23.12.21
Yazacaktım sildim sonra bişeyler oldu boş msj mı geldiE elfffkoc 42 bisey yazdiysan gorunmuyor canim
Pholicaps canm burda okudum biri de Bi kutu bitiminde hamile kalmış rahmi de temizliyormus
Bende pholicaps kullanıyorumBi kutuda iki kutuda da hamile kalan var bakalım denemekten zarar gelmez ben çocuk için elimden geleni yapımda gerisi Allaha kalmış önemli olan bizim elimizden geleni yapmamız şifa Rabbimden
Bende ovitrelle çatlatıcı iğne vurdurdum ilk kez onun için yazmak istedim aslında bilgilenmen içinE elfffkoc 42 bisey yazdiysan gorunmuyor canim
Ayy betus bak Mavimsikelebek61 harika bisey buBende pholicaps kullanıyorum
Polikistik varmış bende de bunu verdi doktor ilk kutuda faydasını gördüm bebek istiyoruz bu ay denedik olmadı ama adetimi düzene soktu sağlıklı bir şekilde yumurtluyorum bu yıl ilk defa günümde regli oldum inşallah ocak ayında da gebelik olur ama mutlaka tavsiye ederim gözle görülür bir şekilde işe yarıyor
Bugun kacinci gunundesin test gunun ne zaman seni de eklerim listeyeBende ovitrelle çatlatıcı iğne vurdurdum ilk kez onun için yazmak istedim aslında bilgilenmen için
İğneyi bugün saat 1de vurdurdum canm 15 16 Ocak test yapıcamAyy betus bak Mavimsikelebek61 harika bisey bu
Bugun kacinci gunundesin test gunun ne zaman seni de eklerim listeye