- 28 Ocak 2021
- 2.373
- 1.465
- Konu Sahibi Magnifiaque
Simdi pozitif dualar ediyoruz, dönecek benimki gibi olmuşEki Görüntüle 2979471
Kizlar tamamen negatif insallah doner pozitife
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi pozitif dualar ediyoruz, dönecek benimki gibi olmuşEki Görüntüle 2979471
Kizlar tamamen negatif insallah doner pozitife
Güzel seninde erken iğne etkisi geçmiş demek ki döner canım pozitif düşünüyoruz
Ayy Insallah Kizlar nasip etsin rabbim Sonuca da az kaliyor kalbim agzimdaSimdi pozitif dualar ediyoruz, dönecek benimki gibi olmuş
Bizlerde heyecanla bekliyoruz benim de igneme bugün baslamam lazım korkudan yapamıyorum,o kadar yakıyor kiAyy Insallah Kizlar nasip etsin rabbim Sonuca da az kaliyor kalbim agzimda
Yumurtalarim catlamiyormus ondan kist oluyormuş ilaç ta kisti büyütür diye ilacı igneyi bidahaki aya birakalim dedi Bi takviye ilaç var onu al dedi yumurta sağlıklı olmasını sagliyormus hatta burada araştırdım çoğu kişi kullanmış hamile kalmış ama pahallı biraz bakalim almaya calisicamyapim gelim o zaman sen iste yeter
Iyide canim kist olmasi hamile kalmane engel degil ki neden umitsiz oluyor bu doktor
Kız neymiş o ilaç bizede söyleYumurtalarim catlamiyormus ondan kist oluyormuş ilaç ta kisti büyütür diye ilacı igneyi bidahaki aya birakalim dedi Bi takviye ilaç var onu al dedi yumurta sağlıklı olmasını sagliyormus hatta burada araştırdım çoğu kişi kullanmış hamile kalmış ama pahallı biraz bakalim almaya calisicam
Pholicaps canm burda okudum biri de Bi kutu bitiminde hamile kalmış rahmi de temizliyormus sanırımKız neymiş o ilaç bizede söyle
Canım belli ki yumurtalarına 1 tane çatlatma iğnesi yetmiyo direnç gösteriyor. Benim doktorum 2 tane vurdu bana bu ay istersen bi konuş sendeYumurtalarim catlamiyormus ondan kist oluyormuş ilaç ta kisti büyütür diye ilacı igneyi bidahaki aya birakalim dedi Bi takviye ilaç var onu al dedi yumurta sağlıklı olmasını sagliyormus hatta burada araştırdım çoğu kişi kullanmış hamile kalmış ama pahallı biraz bakalim almaya calisicam
Baktım canım evet pahalı bir ilaç gerçekten ve 3 aylık kullanım öneriyorlarmış İnşallah faydasını görürsün canım benimPholicaps canm burda okudum biri de Bi kutu bitiminde hamile kalmış rahmi de temizliyormus sanırım
Bi kutuda iki kutuda da hamile kalan var bakalım denemekten zarar gelmez ben çocuk için elimden geleni yapımda gerisi Allaha kalmış önemli olan bizim elimizden geleni yapmamız şifa RabbimdenBaktım canım evet pahalı bir ilaç gerçekten ve 3 aylık kullanım öneriyorlarmış İnşallah faydasını görürsün canım benim
İnşallah ilaç hamilelik için vesile olur canım biz seninle Ocak ayında güzel haberleri alıcaz inşallahBi kutuda iki kutuda da hamile kalan var bakalım denemekten zarar gelmez ben çocuk için elimden geleni yapımda gerisi Allaha kalmış önemli olan bizim elimizden geleni yapmamız şifa Rabbimden
İnşallah kızlar valla içim kalbim çok daralıyor yorulduğumu hissediyorum ama buraya giriyorum yanliz olmadığımı görüyorum umut oluyor bana iyiki varsınız varız birbirimize destek oluyoruzİnşallah ilaç hamilelik için vesile olur canım biz seninle Ocak ayında güzel haberleri alıcaz inşallah
♀ daha 1 haftasi vardi test icin negatif yuzunden degildir bence ama merak ettim kotu bisey yoktur insallahMerve nereye gitmiş niye kapatmış hesabi ya kızlar bisimi kaçırdım noldu negatifi mi gördü üzgün yazıyor bide profilde
Aa daha yeni konuştuk iğne etkisi daha yeni geçmişti negatif yüzünden olamaz noldu acabaMerve nereye gitmiş niye kapatmış hesabi ya kızlar bisimi kaçırdım noldu negatifi mi gördü üzgün yazıyor bide profilde
Bende merak ettim ya ceza faln mi yedi ondan mı kapandi acaba yoksa o kapatmaz gurubu faln seviyo yaziyo♀ daha 1 haftasi vardi test icin negatif yuzunden degildir bence ama merak ettim kotu bisey yoktur insallah
Hadi gözün aydin kuzumKızlar beklenen kanama geldi ama bu akşam gelmedi ve bu kadar ağrılı gelmesi bir tık üzmedi değil