- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.061
Off sorma cok zor bende persembe yapmayi dusunuyorum artik simdiden alistirsam iyi olur kendimiPerşembe yapayım en iyisi. Zaman daraldıkça beklemek de çok zor geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off sorma cok zor bende persembe yapmayi dusunuyorum artik simdiden alistirsam iyi olur kendimiPerşembe yapayım en iyisi. Zaman daraldıkça beklemek de çok zor geliyor
Ayni gun igne olmusuz belirti var mi acaba sizdePerşembe yapayım en iyisi. Zaman daraldıkça beklemek de çok zor geliyor
Canım nasılsın? Kaçıncı gün yapalım test ben daha yanaşmıyorum hatta düşünmüyorum bile 9. GündeyimDiger kizlae nerdesiniz gunu yaklasanlar test yaptinizmi
Hafif Kasık ağrısı oluyor canim arada bir de alt karin ağrısı hafif yanmalı. Falza olmayan Süt gibi beyaz akıntı damlalari da oluyor ama ben de enfeksiyon olduğu için çok da belirti olarak görmek istemiyorum. Sen de var mi bir belirti ?Ayni gun igne olmusuz belirti var mi acaba sizde
Hayirlisi insallah hepimiz içinOff sorma cok zor bende persembe yapmayi dusunuyorum artik simdiden alistirsam iyi olur kendimi
Bel agrisi oldu 2 gun once çok hafif arada kasık agrisi cok fazla akintim var ben valla her dakika belirti ariyorum 2 ay once kimyasal gecirmistim o ay cok fazla gogus agrim olmustu suan yok o yuzden ümitli degilim fazlaH
Hafif Kasık ağrısı oluyor canim arada bir de alt karin ağrısı hafif yanmalı. Falza olmayan Süt gibi beyaz akıntı damlalari da oluyor ama ben de enfeksiyon olduğu için çok da belirti olarak görmek istemiyorum. Sen de var mi bir belirti ?
Oh minicik masallahKızlar 4.kan değerim 165,7 çıktı
Doktorum iyi daha minicik dedi
Hatırlatma yapayım ilk kan iğnenin 12.gunu
27 Aralık: 8,7
28 Aralık: 16
30 Aralık: 50,8
2 Ocak:165,8
Öğrendiğim zaman 2,5 haftalikmis sanırım
Tamam canım bende öyle düşündüm hadi bakalım hayırlısısutlaacc canim sende testi carsamba veya persembe yapabilirsin
Benim de 5 ay önce bir düşüğüm vardı şimdi karşılaştirdigim zaman pek o zaman yaşadığım belirtilere benzer bir şey yokBel agrisi oldu 2 gun once çok hafif arada kasık agrisi cok fazla akintim var ben valla her dakika belirti ariyorum 2 ay once kimyasal gecirmistim o ay cok fazla gogus agrim olmustu suan yok o yuzden ümitli degilim fazla
Maşallah canım 12. Gün kasette çizgi gördün mü? Öyle mi kan verdin?Kızlar 4.kan değerim 165,7 çıktı
Doktorum iyi daha minicik dedi
Hatırlatma yapayım ilk kan iğnenin 12.gunu
27 Aralık: 8,7
28 Aralık: 16
30 Aralık: 50,8
2 Ocak:165,8
Öğrendiğim zaman 2,5 haftalikmis sanırım
9İyiyim canım,yarin kan vericem carsamba kontrolum var halsizim sürekli yatiyorum eşim diyordu zaten hamile olsan nazin daha artar diye hahaha 9 ay sabir diliyorum
Kizzzzzzzz bidaha kaybolma
Bende pholicaps kullanıyorum
Polikistik varmış bende de bunu verdi doktor ilk kutuda faydasını gördüm bebek istiyoruz bu ay denedik olmadı ama adetimi düzene soktu sağlıklı bir şekilde yumurtluyorum bu yıl ilk defa günümde regli oldum inşallah ocak ayında da gebelik olur ama mutlaka tavsiye ederim gözle görülür bir şekilde işe yarıyor
Aayy Bende kullanan varmi diye araştırıp duruyorum canım evet zaten yumurtamayi düzene soktuğu için gebelik oluyormus bizim gibi polikistiklerde bazilari Bi kutu bitiminde bazıları iki de hamile kalıyor doktorum bana dedi 3 ay kullanılıyor en geç 4 ayda gebelik olur dedi yine burada okudum Birine daha doktor demis al bunu kullan 4 ay sonra gebe olarak geleceksin gebelik takibi yapicaz senle demis kız 2ci kutudan 6 tane faln içmiş hamile kalmış Rabbım bizede nasip etsin inşallahBende pholicaps kullanıyorum
Polikistik varmış bende de bunu verdi doktor ilk kutuda faydasını gördüm bebek istiyoruz bu ay denedik olmadı ama adetimi düzene soktu sağlıklı bir şekilde yumurtluyorum bu yıl ilk defa günümde regli oldum inşallah ocak ayında da gebelik olur ama mutlaka tavsiye ederim gözle görülür bir şekilde işe yarıyor
Sana doktor ne dedi gebelik için verdi dimiBende pholicaps kullanıyorum
12.gun testim böyleydi canım. Umudunu kaybetmeMaşallah canım 12. Gün kasette çizgi gördün mü? Öyle mi kan verdin?
Kızlar benim 12. Gün kaset negatif bugün 13 test yapmadım. Regli geçerse tekrar yapıcam ama umudum kalmadı adet belirtilerim başladı
Çok güzel canım sağlıkla al kucağına12.gun testim böyleydi canım. Umudunu kaybetme
guzel haberler ver bizeTamam canım bende öyle düşündüm hadi bakalım hayırlısı
Bugunmu 13. Gun Ay hadi insallah pozitife donerMaşallah canım 12. Gün kasette çizgi gördün mü? Öyle mi kan verdin?
Kızlar benim 12. Gün kaset negatif bugün 13 test yapmadım. Regli geçerse tekrar yapıcam ama umudum kalmadı adet belirtilerim başladı
Off bende oyle dusunuyorumBenim de 5 ay önce bir düşüğüm vardı şimdi karşılaştirdigim zaman pek o zaman yaşadığım belirtilere benzer bir şey yok
İnşallh kuzum hepimizin dönsün artıkguzel haberler ver bize
Bugunmu 13. Gun Ay hadi insallah pozitife doner