- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #1.041
Ayy hadi insallah guzel haberler alİğneyi bugün saat 1de vurdurdum canm 15 16 Ocak test yapıcam
Degerlendirebildigin kadar degerlendir bu sureci de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi insallah guzel haberler alİğneyi bugün saat 1de vurdurdum canm 15 16 Ocak test yapıcam
Doktorum 36 saat sonra ilişki dedi değerlendircez Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin bekleyen bacılarımla birlikte hepimizeeAyy hadi insallah guzel haberler al
Degerlendirebildigin kadar degerlendir bu sureci de
Tek 36 saati bekleme hergun de yap 36. Saatte de yap riske atmaDoktorum 36 saat sonra ilişki dedi değerlendircez Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin bekleyen bacılarımla birlikte hepimizee
Sprem kalitesi düşmesin diye doktorun dediği saatte değerlendirmeyi düşünüyoruz bakalımTek 36 saati bekleme hergun de yap 36. Saatte de yap riske atma
Istedigin gibi yeterki olsun daSprem kalitesi düşmesin diye doktorun dediği saatte değerlendirmeyi düşünüyoruz bakalım
Ben pazar yapmıştım,pazartesi de tekrarlamistim testi eger icinden test yapmak gelmiyorsa yapma kuzum daha cok stres olmaYatip kalkip yolluyorum ya gittimi haber aceba ah bu bekleme sureci ne sancili
Yunurtaliklarin kac mm di?Doktorum 36 saat sonra ilişki dedi değerlendircez Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin bekleyen bacılarımla birlikte hepimizee
Psikolojikmen korkuyorum simdi sen soyleyince yapim diyorum ama inanirmisin gecen ay 13. Gune kadar yapmadim ve 13. Gunde negatif gorunce dunya coktu bendeBen pazar yapmıştım,pazartesi de tekrarlamistim testi eger icinden test yapmak gelmiyorsa yapma kuzum daha cok stres olma
Bekle bekle,biliyorsun benim 9.negatife döndü 12.gun pozitif oldu o da belirsizdi yaniPsikolojikmen korkuyorum simdi sen soyleyince yapim diyorum ama inanirmisin gecen ay 13. Gune kadar yapmadim ve 13. Gunde negatif gorunce dunya coktu bende
9. Gun erken demi bekleyim
Off darisi banaBekle bekle,biliyorsun benim 9.negatife döndü 12.gun pozitif oldu o da belirsizdi yani
Benim de erken negatif oldu,demek ki bir seyler varmis bebegimOff darisi bana
Beni korkutan sey erken negatif olmasi
Birde midem felan bulaniyor diye dusunuyorim ya onlar da beni geriyor
Jajajjajaj soz ogrenim yerine yaparim gerci ben heycandan yapamam ama Ayy Allah’im goster bana o gunlerimiziBenim de erken negatif oldu,demek ki bir seyler varmis bebegim
Olabilir kuzum,bak bana da oldu benim adetim baslamadan 1 hafta hatta 10 gün öncesi midem bulanıyor belim ağrır heh adet olacagim sinyaller geliyor dedim kendi kendime nasip işte.
Yanarim yanarim esime sürpriz yapamadim ona yanarim
Sen öğrense yerimize yapiver kizzz
İlkinde olmazsa ikinci de olur kiz bosverJajajjajaj soz ogrenim yerine yaparim gerci ben heycandan yapamam ama Ayy Allah’im goster bana o gunlerimizi
Bana umut oluyorsun varya iyiki burdasin
Umutcicegim ya dedigin gibi olursa belirtiler benziyor hayirlisi
4. Cu bu artikin daha neİlkinde olmazsa ikinci de olur kiz bosver
Canimsin
Kiz yok ilk bebekte olmazsa ikinci bebekte olur4. Cu bu artikin daha ne
Varya ben ilk hamile kaldigimda senin dedigin gibi surprizi dogru durust yapamadim yaptim ama ajjajajaj kameraya bile cekemedimKiz yok ilk bebekte olmazsa ikinci bebekte olur
Bu süreci geciyorsun ama sonra kese düzgün mü,kalp atışı var mi yoksa dış gebelik mi bunlar başlıyor kadin olmak zor ya
Igneden en erken 12. Gun en gec 14. Gun bekleyebilirsen en net 13-14.gunde yapSelam kızlar. Iğneden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım? Hamile kalan arkadaşlar bata kaç gün kala öğrendiniz?
Ah Kuzum Sen zaten 23.undeydin yani bu carsamba veya persembe yapabilirsin hadi bismillahSelam kızlar. Iğneden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım? Hamile kalan arkadaşlar bata kaç gün kala öğrendiniz?
Perşembe yapayım en iyisi. Zaman daraldıkça beklemek de çok zor geliyorAh Kuzum Sen zaten 23.undeydin yani bu carsamba veya persembe yapabilirsin hadi bismillah