- 1 Nisan 2022
- 12.782
- 15.582
- 228
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.221
Sende sorun ne?Tabi dene canım içinde kalmasın
Ama bekle biraz cnm çok acele ettin gibime geldi ilişki günlerin ve catlamanin ne zaman gerçekleştiği onemliKuzu dmeek ki kuruma çizgisi diye bişi barmış ya oymuş benımkı bende anlamaıdm artık hiç bişi yapmam adeti beklerim
Pcos var bende. Tüp bebek kimyasal olunca benden ve eşimden genetik testler istediler. Test verip sonuçları işe doktor tekrar benimle konuşup ikinci transferi yapacakSende sorun ne?
Pcosla hamile kalan çok.Neden hemen tüp bebek etdinki?Pcos var bende. Tüp bebek kimyasal olunca benden ve eşimden genetik testler istediler. Test verip sonuçları işe doktor tekrar benimle konuşup ikinci transferi yapacak
İki şendir olmuyor kendiliğinden canımPcosla hamile kalan çok.Neden hemen tüp bebek etdinki?
Ah Kuzum insallah bu son negatif gorusun olur pozitifleri gorursun bundan sonraKuzu dmeek ki kuruma çizgisi diye bişi barmış ya oymuş benımkı bende anlamaıdm artık hiç bişi yapmam adeti beklerim
Kuzu erken biliyomusun haklısınAma bekle biraz cnm çok acele ettin gibime geldi ilişki günlerin ve catlamanin ne zaman gerçekleştiği onemli
İns kuzummmmAh Kuzum insallah bu son negatif gorusun olur pozitifleri gorursun bundan sonra
Bak ilişki günlerin kalp olanlarAma bekle biraz cnm çok acele ettin gibime geldi ilişki günlerin ve catlamanin ne zaman gerçekleştiği onemli
1.5 bende olmuyor..ama Allah'tan ümit hep varİki şendir olmuyor kendiliğinden canım
Tabbi ki canım umut hep var1.5 bende olmuyor..ama Allah'tan ümit hep var
Yok tabi ediyorum her şey..tedaviler boş çıkti..umutum mfk ürünlerine..yaş 34..artık olsun..zamanım yokTabbi ki canım umut hep varAma bu sürede de boş beklemek bana mantıklı gelmiyor tedavileri de aksatmamak lazım
Kuzu tüp bebekten daha yeni çıktım hemen ardından ilaç almak istemedim yine vücuduma. Bu sefer sağlığımdan olabilirim diye düşündüm. Zaten iki aya ikinci tüp bebek transferim olacak diye düşündüm. Daha önce de çatlatma iğneleri denedim ama fayda etmedi çünküTabbi ki canım umut hep varAma bu sürede de boş beklemek bana mantıklı gelmiyor tedavileri de aksatmamak lazım
O kadar kolay degil canım düşürmesi kötü düşünme hiç farkında olmayıp ne işler yapanlar neler yiyip içenler varKizlar olabilir mi ya iğnenin 12.gunu hiç inanmam ama ben dün o kadar çok yol yürüdüm ki bide ağır şeyler taşıdım varsa bile düşer diye düşünüyorum:/
Ya canm insalah vardır ve dediğin gibi yerinde kalmaya devam eder:) kan 14.gunu beklemem gerekiyor o güne kadar regl gelmezse burda onun öncesini kabul etmiyolarO kadar kolay degil canım düşürmesi kötü düşünme hiç farkında olmayıp ne işler yapanlar neler yiyip içenler varsen sabah kan ver istersen 12. Gune gore cizgi belirgin inşallah vardie
Kuzum hala hastanede kontrol altindayim bir gelisme yok daha bekliyorum
Haberdar et bizide kuzumKuzum hala hastanede kontrol altindayim bir gelisme yok daha bekliyorumsadece takip ediyorlar daha hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?