- 28 Ocak 2021
- 3.077
- 2.070
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Kız kötü düşünme yerleşme kanaması denen bir şey varben iğnenin etkilerini hiç yaşamadım. Bana sorarsan bence bugün test yapmalısın iğne etkisinin geçip geçmediğine bak daha sonra testte silik çizgi çıktığında iğne etkisi olup olmadığına emin olamazsın
Aynen canım, iğne etkisi geçiyor hadi bakalımAyy çizgi bakmaktan gözlerim kanıyor artıkama bugün yaptığında iğne etkisi geçmiş gibi duruyor canım mutlutablo
Ayy hadi inşallah canım benimAynen canım, iğne etkisi geçiyor hadi bakalımben yine duramayip eşimi pazar günü kan için götürürüm kesin,adamda sıkıldı
Ayy insallahİnşallah,biz basaracagizhepimiz hamile topiginde toplancaz inanıyorum
Ay Allah razi olsun insallah sende hemen dogurursun sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahOnca zorluk ve sıkıntının sonrasında Rabbimden Deva'm geldi 3 gün sonra kucağıma alacağım insallah ❤Allahım bu yolda kimsenin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın hepiniz dualarımdasınız
Hayırlı haberlerle insallah 2 hafta sonra gel canim,yumurtaliklar kac mm olmus? İliski nasil olsun dedi doktorun? Yat dinlen hicc kendini yorma stres yapma. Rabbim erteliyorsa guzellestiriyordurAyy insallahbugun igne yapcam ben
Ay Allah razi olsun insallah sende hemen dogurursun sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Şuan böyle çıkması normal, iğne gününü saymiyorum sayarsam 10.gun oluyor canımBaya azalmış gibi canım. İğne yaptığın günü sayıyor musun? Ben iğneyi sayarsam 5. Gün baya koyu
Anladım seninki baya azalmış ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun? ayy bu ay bana hiç vakit geçmiyor kızlarŞuan böyle çıkması normal, iğne gününü saymiyorum sayarsam 10.gun oluyor canım
Ay aman sakın düşünme,olmamis gibi yap sal kendini. Salarken ağır iş yapma amaAnladım seninki baya azalmış ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun? ayy bu ay bana hiç vakit geçmiyor kızlar
2 yumurtam vardi carsamba gunuHayırlı haberlerle insallah 2 hafta sonra gel canim,yumurtaliklar kac mm olmus? İliski nasil olsun dedi doktorun? Yat dinlen hicc kendini yorma stres yapma. Rabbim erteliyorsa guzellestiriyordur
Peki canim doktor iğneyi bugun vurmani söyledi mi? Benim ilk iğne zamanim doktorum iğneyi ertesi gün buraya geldigin saatte yap dedi. Hatta saat hala aklimda 10:422 yumurtam vardi carsamba gunu
Biri 13 biri 14 digerleri daha kucuktu
Bugun doktor yok o yuzden tahmini olarak buyumuslerdir diye dusunuyoruz bakalim Allah kerim
Peki sizce kacta yapsam ovitrelle i
Evet canim mutlu oldugum tek sey dustum ve evdeyim uzanarak bekliyccem bu sureyiInsallah olur y’a
İnşallah sen ne zaman yapıyorsun canımDegerin dusuk degil korkma sadece yukselsin yeter gerisi bizi ilgilendirmez♥Insallah kimyasal olmasin ya
Ayy masallah hadi bakalim insallah tutar da 14 gun sonra guzel haberini alalim
Sen kan verdinmi Peki Kuzum
Yaptım yapmam mı ayaklar dik bekledimAy aman sakın düşünme,olmamis gibi yap sal kendini. Salarken ağır iş yapma amabir de iliski sonrasi toto altina yastik,ayaklari duvara dik yarim saat kalkma. Canim diger ignemde de 11.gun gitmisti etkisi ama o sürede aşırı stresliydim ve cok takmıştım kafama. Bu iğnede 3 yumurtam 2 si büyüktü,bana da gün gecmiyordu ama gayet geciyor vallahi
Vallahi geçmiyor haklısın,benim artik siliklesti. Pazar günü bizimki laf dicek ben üzülüyorum diye erkenden kan vermemi istemiyor. Ama dayanamicam sanırım yine kaset test yapip negatif olursa kan veririm belkiYaptım yapmam mı ayaklar dik bekledimvalla elimizden geleni yaptık ödevimiz tamam artık gerisi Allah a kaldı
Kuzum olmuyor düşünmeden şu 1 hafta geçsede sonuçlansa her ay aynı döngü
İyi şükür az kalmış seninVallahi geçmiyor haklısın,benim artik siliklesti. Pazar günü bizimki laf dicek ben üzülüyorum diye erkenden kan vermemi istemiyor. Ama dayanamicam sanırım yine kaset test yapip negatif olursa kan veririm belki
Merhaba bende ayın 18 yaptım iğnemi sizce iğneden kaç gün sonra test yapmalıyımVallahi geçmiyor haklısın,benim artik siliklesti. Pazar günü bizimki laf dicek ben üzülüyorum diye erkenden kan vermemi istemiyor. Ama dayanamicam sanırım yine kaset test yapip negatif olursa kan veririm belki
İğnenin 6.gunu henüz, iğne günü sayilmadigindan. Şuan yapsaniz bile pozitif en erken 12 en gec 14 veya adet gecikmesi diyorlar. 10.gun öğrenende var,adeti gecikinci öğrenen deMerhaba bende ayın 18 yaptım iğnemi sizce iğneden kaç gün sonra test yapmalıyım
Ay evet canim az kaldı,insallah yeni yila gebe gireriz ayolİyi şükür az kalmış seninİnşallah pozitife döner canım Benim koca da öyle heyecanla bekliyor haberi ama nerde..
Kaset yap bi iki gün belirti olursa kan ver bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?