- 15 Aralık 2021
- 263
- 162
- 53
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
İnsallahEvet canim bende dun 21 sularinda oldum
Insallah ikimiz de pozitifi gorelim
Benimki biraz tahmini oldu kac mmde hic bilmiyorum doktor yoktu birde bacagim incindi yuruyemiyorum doktor oyle yapalim dedi hayirlisi artikbuna gore ocagin 6-7 sine test belli olur hayirlisi
O duyguyu ancak biz anlarız ama bence beta artıyor hissediyorumAminnbende çok isterim artmasını ama artmasa bile üzülmüyorum en azından 1 yılın ardından hamile kaldığımı bilmek bile güzel Tekrar femara devam ederim
İnşallah kuzumO duyguyu ancak biz anlarız ama bence beta artıyor hissediyorum
Hadi inşallah,bizi habersiz bırakmaİnşallah kuzumsaat 2 buçukta kan vericem işte
Ay hadi inşallah canımİnşallah kuzumsaat 2 buçukta kan vericem işte
Hayir hemen kotu dusunme hala silik de olsa cizgi var insallah artmistirKızlar henüz kan vermedim ama ben artık kimyasal olduğuna neredeyse eminimkaset test koyulaşmıyor tam tersi bugün çook silik çizgi çıktı mutlutablo Magnifiaque
Nasil bir akinti ?Kuzum kötüyü çağırma ya, Allah korusun. Bugun kanı verebilcek misin peki? Benim de akıntım geliyor dünden beri
Insallah ya ben dun degerlendiremedim uzgunumİnsallahbende aşılamadan döndüm bakalım bu sekilde bekliycez artık
İnşallah artmıştır kuzum eşimle birlikteyiz modum çok düşük kan vermeye saat 2 buçukta gidicem eşime yalan söyledim kuaför randevum var dedim oda iptal et gezmeye gidelim diye tutturdu kavga ettik kötüyü çağırmak istemiyorum ama mod olarak dokunsan ağlarım yaniHayir hemen kotu dusunme hala silik de olsa cizgi var insallah artmistir
Nasil bir akinti ?
Insallah ya ben dun degerlendiremedim uzgunumbenim manyak koca tutturdu kaliteli olsun bir gun ara verelim diye salak sanki doktorlardan daha iyi biliyor aglaya aglaya uyumusum Of bilmiyorum ne olacak
Bende ayın 18 iğne oldum 19 ilişki demişti doktor bizde yapamadık canım diğer günleri değerlendirdik ama ilk gün yalan oldu hayırlısı bakalım sıkma canını Allah can verdikten sonra olurHayir hemen kotu dusunme hala silik de olsa cizgi var insallah artmistir
Nasil bir akinti ?
Insallah ya ben dun degerlendiremedim uzgunumbenim manyak koca tutturdu kaliteli olsun bir gun ara verelim diye salak sanki doktorlardan daha iyi biliyor aglaya aglaya uyumusum Of bilmiyorum ne olacak
Beyaz kuzum,koku yok anlamadim gittiHayir hemen kotu dusunme hala silik de olsa cizgi var insallah artmistir
Nasil bir akinti ?
Insallaaaaah Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin anneligi babaligiBende dun ovitrelle yaptım, aynı tarihleri bekliyoruz guzel haberler veririz ins
Insallaaah hic tahmin etmediginiz kadar yukselmis olur degerinizKızlar kan verdim sonuç 1 saat sonra çıkar diye düşünüyorum inşallah güzel bir sonuç alırım
Ayy güzel temenniler için çok teşekkür ederim canım benimInsallaaah hic tahmin etmediginiz kadar yukselmis olur degerinizama modunuzu dusurmeyin o testlere hic guven olmuyor benim yengem de cok silik cikmisti abim falan yok bosuna bakmayalim diyodu aksam kan verdiler 1200 küsürdu degeri ama ben degerim 14 iken kopkoyu cizgiyle ogrendim testler biraz degisik en onemlisi kan caninizi skmayin❤
Çarşamba perşembe cuma üst üste degerlendirdim zaten bir yumurtam var oda pzrtesi 18di bilmiyorum catladimi noldu ne gitti bide kist vardı onuda kafama takmıyor değilim bakalım hayırlısı modum düşük biraz
İnşallah canımAy evet canim az kaldı,insallah yeni yila gebe gireriz ayol
İnşallah hamilesinde canımKızlar kan verdim sonuç 1 saat sonra çıkar diye düşünüyorum inşallah güzel bir sonuç alırım
Ben de bekliyorum bakalım canım. Hsg sonrası bu ay bişey kullanma dedi bana doktorum zaten hsg gebelik şansını ciddi oranda yükseltiyormuş. Benimde dün yumurtlama günümdü değerlendirdik bakalım bu arakar sık sık değerlendirmek lazım tabi. Hayırlısı olsun diyelim elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'a kalmış. Bekliyorum ben
Yaaa çok üzüldümKızlar kimyasal olduğu kesinleşti 2 gün önceki değer 32 idi bugünkü sonuç 33.31 çıkmışmutlutablo Magnifiaque
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?