- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Canım değerim 32 çıktı sağlıkla yükselmesini beklicemCanım tebriklerrr 70 iyi bir değer bence sakın üzülme moralini yüksek tutÇatlatma iğnesinden sonra hangi günleri değerlendirdin? Nasıl anladın hamile olduğunu bizi de bilgilendir umut olll
Hahah anladım canım benim kocamdan bıkıyor üst üsteCanım değerim 32 çıktı sağlıkla yükselmesini beklicemçatlatma iğnesinin bir gün öncesini değerlendirmiştim çatlatma iğnesini 6 Aralık’ta vuruldum 7-8-9 değerlendirdim uzandım hiç kalkmadım canım bir dahada ilişki olmadı 3 gün üst üste olunca adam bıktı
Hayır canım hiçbir belirtim olmadı adetim 1 gün geçikince test yaptım silik çizgi çıktı şoke oldum kan testi verene kadar emin olamadım o kadar normal ki vücut hala hiçbir belirti yok belki beta henüz çok düşük olduğu içindir diyorum Cumartesi günü test vericem tekrar inşallah güzel sağlıklı bir şekilde ilerlerHahah anladım canım benim kocamdan bıkıyor üst üsteSağlıkla yükselir inşallah Başka belirtin oldu mu
Anladım canım zaten bu çatlatma iğnesi içinde 100 değerinde falan hcg hormonu var galiba onda bile pek bi belirti olmuyor.. demekki 5. Haftadan sonda başlıyor. Maşallah sağlıkla gelsinHayır canım hiçbir belirtim olmadı adetim 1 gün geçikince test yaptım silik çizgi çıktı şoke oldum kan testi verene kadar emin olamadım o kadar normal ki vücut hala hiçbir belirti yok belki beta henüz çok düşük olduğu içindir diyorum Cumartesi günü test vericem tekrar inşallah güzel sağlıklı bir şekilde ilerler
Ben iğneninde hiç bir belirtisi yaşamamıştım zaten benim beden bir tuafAnladım canım zaten bu çatlatma iğnesi içinde 100 değerinde falan hcg hormonu var galiba onda bile pek bi belirti olmuyor.. demekki 5. Haftadan sonda başlıyor. Maşallah sağlıkla gelsin
Benim icin cok zor olacak bacagim agriyor kolum tutmuyor esim de bu halde olmaz diyor Ajjajajjaİnşallah canım benimiğneyi vurul 4 gün üst üste değerlendir mutlaka güzel haberi bekliyorum senden
Belime kuvvet deyip esimi ikna etmeye caliscam insallah olur hepimizinkiArtık yapcak bisi yok zorla da olsa yap bellimi olur hiç beklenmedik zamanlarda tutuyor
Tesekkur ederim kuzum sol tarafimda bacagim ve kolum incinmisGeçmiş olsun canım inşallah bir şeyin yoktur
İğneyi vuruldum mu canım? İğne gününü boş geç sonraki 3 günü değerlendirirsin inşallah ağrında geçmiş olurBenim icin cok zor olacak bacagim agriyor kolum tutmuyor esim de bu halde olmaz diyor Ajjajajja
Kuzum iğneden sonraki günü değerlendir en garanti. Tutarsa tutar artıkBenim icin cok zor olacak bacagim agriyor kolum tutmuyor esim de bu halde olmaz diyor Ajjajajja
Belime kuvvet deyip esimi ikna etmeye caliscam insallah olur hepimizinki
Tesekkur ederim kuzum sol tarafimda bacagim ve kolum incinmis
Yok Kuzum normalde y’a yarin y’a cumartesi olacagim igne Allah nasip ederse o gune kadar gecer agri umarim da bisey yaparimİğneyi vuruldum mu canım? İğne gününü boş geç sonraki 3 günü değerlendirirsin inşallah ağrında geçmiş olur
Aynen oyle yapcam bugun yeromde kimildayamiyorum kiKuzum iğneden sonraki günü değerlendir en garanti. Tutarsa tutar artık
Netten arastirdigima gore yapiyorlar aceba gitmeden sorup gitsen telefonda olurmuKızlar bir sey sormak istiyorum,semnt polikliniği betaya bakıyor mu? Bakiyorsa aynı gün çıkıyor muydu beta sonucu yoksa sağlık ocağı gibi mi devlet hastaneleri de? Eşimden gizli iğnenin 13.gunu kan vermek istiyorum da. 31 Aralık günü veremem,varsa esime supriz olsun istiyorum
Ay canım benim günaydın, keşke pozitif olsa. Sıfır belirtiYok Kuzum normalde y’a yarin y’a cumartesi olacagim igne Allah nasip ederse o gune kadar gecer agri umarim da bisey yaparim
Aynen oyle yapcam bugun yeromde kimildayamiyorum ki
Netten arastirdigima gore yapiyorlar aceba gitmeden sorup gitsen telefonda olurmuAy insallah pozitiftir
Hayir oyle dusunme bakAy canım benim günaydın, keşke pozitif olsa. Sıfır belirtibelirti arayan ben nasil bir kafa rahatlığı yasiyorsam delirmemek elde değil
Evet bende tık yok hamile çıktım
Zaten aslinda belirtileri psikolojik olarak biz yapiyoruz beta cok az oldugu icin belirti olmamasi normaldir’ilk baslarda beta yukseldikce olur buda 5-6 haftayi bulur ama biz iste bir umut ariyoruzEvet bende tık yok hamile çıktımçok belirtiye takılma canım herkesin bedeni farklı Ben hala bakıyorum akıntı yok göğüslerim aynı hassasiyet yok belirti arayıp üzme kendini
Evet Kuzum y’a silik sanki biraz ama insallah yukseliyordur sen korkma Yarin bir kan ver insallah kat ve kat artmistirCanım bak sana çizgi silikleşiyor gibi ilk resim dün yaptığım diğerini az önce yaptımEki Görüntüle 2975436 Eki Görüntüle 2975435
Silik bile olsa o cizgi orda var sen hamilesinŞu çizgiyi tam net görebilsem için rahatlıcak ya ama şu an daha belirgin oldu sanki bakEki Görüntüle 2975443
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?