- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Elimde son 3 test vardı olunca şeytan dürtüyor sankiSilik bile olsa o cizgi orda var sen hamilesinbunu unutma belki biz yanlis goruyoruz kamera acisindan
Yarina kadar test yapma stres olma
Kan ver direk o artmistir icini rahat tut
Eli durmuyor insanin ben boyle gidip gelip test yapardim sonra dustu olmayinca her turlu olmuyor zor bir surec biraz disini sik olacak insallahElimde son 3 test vardı olunca şeytan dürtüyor sankivalla gidip bugün test veresim var beklicem bakalım evde progestan fitil vardı onu kullanmaya başladım dün inşallah sağlıkla ilerler
Evet canım o yüzden şu an net hamileyim diyemiyorum değer düşük olunca çok sevinmiyorum ki Allah korusun kimyasal olursa çok üzülmeyeyim diyeEli durmuyor insanin ben boyle gidip gelip test yapardim sonra dustu olmayinca her turlu olmuyor zor bir surec biraz disini sik olacak insallah
kuzu bunlar kaçıncı gün testleriŞu çizgiyi tam net görebilsem için rahatlıcak ya ama şu an daha belirgin oldu sanki bakEki Görüntüle 2975443
21 Aralık adet tarihimdi canım 3 gün gecikti işte dün kan 32 çıktı testler ile koyulaşma var mı diye takip ediyorumkuzu bunlar kaçıncı gün testleri
Merhaba canım. Bende dün gece vurdum iğnemi değerlendirme aşamasına geçeceğiz 36 saat sonrasında . Hayırlısı olsun hepimizin hakkındaSelam Kizlar
Ocak subat derken 2021i bitirdik
2022 ye hamile girebilmek umuduyla aciyorum bu topigi bu ay tedavi gorebilcekmiyim daha bilmiyorum
Tutmamis olmasi nasip ama bir yerlerde biseyleri eksikmi yaptim veya bilmedigim birseyler varmi hep beraber devam edelim insallah bu yolda ugrasan herkese hayirli evlat nasip olsun
Zaten artik butun kk biliyor bendeki cocuk hasretini bu donemde ne yediniz ne kullandiniz yazarsaniz sevinirim
Esim de bir problem yok
Benim hipofiz bezim calismiyor cok arastirdim ama pek kimse bulamadim bu konu hakkinda da
Artik gercekten de dipdeyim stres yapmamak icin de cok cabaladim ama konu basli basina stresli bana bir cikis yolu yazabilecek olan varsa da dinliyorum
Canim benim arkadasim hamile olduguna inanamayip 2 aylikken bile test yapiyordu hep böyle çıktı cok sukur bebeği şuan 1 yaşında21 Aralık adet tarihimdi canım 3 gün gecikti işte dün kan 32 çıktı testler ile koyulaşma var mı diye takip ediyorum
Ayy inşallah canım çok silik çıkınca insan tam emin olamıyor yarın inşallah kanda güzel artış olurCanim benim arkadasim hamile olduguna inanamayip 2 aylikken bile test yapiyordu hep böyle çıktı cok sukur bebeği şuan 1 yaşında
İnsallahhhhhhhhhhh,stres yapma kendine hayirli haberlerle önce bize sonra eşine dönAyy inşallah canım çok silik çıkınca insan tam emin olamıyor yarın inşallah kanda güzel artış olur
Valla şu an buradaki herkes biliyor eşim bilmiyorİnsallahhhhhhhhhhh,stres yapma kendine hayirli haberlerle önce bize sonra eşine dön
Ben de bunu yapacagim kesin, çünkü burası ailem gibi olduValla şu an buradaki herkes biliyor eşim bilmiyorCumartesi saat 2 buçukta test vericem inşallah güzel sonuç çıkarsa hemen paylaşıcam akşamda eşim öğrenir o biraz daha beklesin
Degerin dusuk degil korkma sadece yukselsin yeter gerisi bizi ilgilendirmezEvet canım o yüzden şu an net hamileyim diyemiyorum değer düşük olunca çok sevinmiyorum ki Allah korusun kimyasal olursa çok üzülmeyeyim diyeeşimede bu yüzden hemen söylemek istemedim
Ayy masallah hadi bakalim insallah tutar da 14 gun sonra guzel haberini alalimMerhaba canım. Bende dün gece vurdum iğnemi değerlendirme aşamasına geçeceğiz 36 saat sonrasında . Hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Sen kan verdinmi Peki KuzumBen de bunu yapacagim kesin, çünkü burası ailem gibi oldu
Yok bebegim, bugün ignenin 9.gunuDegerin dusuk degil korkma sadece yukselsin yeter gerisi bizi ilgilendirmez♥Insallah kimyasal olmasin ya
Ayy masallah hadi bakalim insallah tutar da 14 gun sonra guzel haberini alalim
Sen kan verdinmi Peki Kuzum
Benim 8. Gün iğne etkisi geçmişti canım sonra 12. Gün yapmıştım yine negatifti pes etmiştim Çarşamba günü yaptığım pozitif çıkmıştıYok bebegim, bugün ignenin 9.gunutestte yapmiyorum 2 gün yaptim testi. Nasıl azimliyim ya anlatamam,tez canliyimdir ben inat ettim yapmicam diye
Ay yapma cidden cok erken az daha gayret insallah pozitifi gorursun yaYok bebegim, bugün ignenin 9.gunutestte yapmiyorum 2 gün yaptim testi. Nasıl azimliyim ya anlatamam,tez canliyimdir ben inat ettim yapmicam diye
Sorun şu canim,gecen iğnede ilk 3 gün mide bulantısı aşırı gaz sancısı cektim. Bu iğnede sıfır belirtim vardi ay dedim ne güzel herhalde olacak. Dün geceden beri mide bulantim hafif kasik batmasi var. Bide az önce çok afedersiniz minnacik leke geldiBenim 8. Gün iğne etkisi geçmişti canım sonra 12. Gün yapmıştım yine negatifti pes etmiştim Çarşamba günü yaptığım pozitif çıkmıştıdayanabilirsen bekle bencede
İnşallah,biz basaracagizAy yapma cidden cok erken az daha gayret insallah pozitifi gorursun ya
Kız kötü düşünme yerleşme kanaması denen bir şey varSorun şu canim,gecen iğnede ilk 3 gün mide bulantısı aşırı gaz sancısı cektim. Bu iğnede sıfır belirtim vardi ay dedim ne güzel herhalde olacak. Dün geceden beri mide bulantim hafif kasik batmasi var. Bide az önce çok afedersiniz minnacik leke geldiadetim daha 5 ocakta
Amin canımmOnca zorluk ve sıkıntının sonrasında Rabbimden Deva'm geldi 3 gün sonra kucağıma alacağım insallah ❤Allahım bu yolda kimsenin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın hepiniz dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?