- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
- #4.001
Rica ederim guzel haberlerini bekliyoruzTa canım benim inşallah öyledir çok teşekkür ederim
Beklemedeyim kuzum
Tamam kuzum haber ver bizedeBeklemedeyim kuzumTest sipariş vermiştim Pazartesi inşallah gelince test yapıcam en son çatlatma iğnemde 18.gün adet olmuştum o yüzden erken davranmak istemiyorum. Birde malum bir kimyasalım var
Tamam canımTamam kuzum haber ver bizede
Canım ben hamileyim dün kan kestim 173 çıktı
Kese kalp tekme sonra saglikla kucagina alma da nasip olsun begumum hamdolsunCanım ben hamileyim dün kan kestim 173 çıktıinşallah sağlıkla ilerler
Aminn kuzumKese kalp tekme sonra saglikla kucagina alma da nasip olsun begumum hamdolsun
Burda kalan butun arkadaslara darisi
Yaaaaaa çok sevindimmmCanım ben hamileyim dün kan kestim 173 çıktıinşallah sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ederim canım benimYaaaaaa çok sevindimmmRabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insallaaaahhhh
insallah canimmm simdi senin bir arkadaşla konuşmanı okuyorum da sende jel mi kullanmıştınÇok teşekkür ederim canım benimTez zamanda seninde güzel haberini alırız inşallah
Evet kuzuminsallah canimmm simdi senin bir arkadaşla konuşmanı okuyorum da sende jel mi kullanmıştın
Yaaa nasil denk geldi bende onu arastiriyodum biliyo musun sonra da dedim ama ne ise yaricak sanki diyeEvet kuzumben burada birinden okudum jeli femara başladığımda sipariş verdim iğne vurulduğum gün dahil 4 gün ilişki oldu her ilişkide kullandım vesile olduğunu düşünüyorum çok inanarak almıştım
Amiiiin magnisim durmak pes etmek yok yola devam
Gynoseed jel kuzum Trendyol dan almıştım ben aldığımda 160 ti şimdi 280 olmuş sanırımYaaa nasil denk geldi bende onu arastiriyodum biliyo musun sonra da dedim ama ne ise yaricak sanki diyeadı neydi adini unuttum bende alim yaa
Hiç şaşırmıyorum artik valla olmuştur doğruGynoseed jel kuzum Trendyol dan almıştım ben aldığımda 160 ti şimdi 280 olmuş sanırımBiraz popüler olunca hemen zam yapmışlar
Ayy insallah bu defa hayirlisiyla guzel gecer ol der ve olurAmiiiin magnisim durmak pes etmek yok yola devambakalim klomen kullaniyorum pazar gunu yumurtaya bakicaklar gecen ay gibi olursa sali carsamba asilama olur heralde haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?