- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- 83
- Konu Sahibi Magnifiaque
- #4.021
Spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını ve canlı kalmasını sağlıyormuş canımKizlar bu jel ne icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını ve canlı kalmasını sağlıyormuş canımKizlar bu jel ne icin
Ama bu asilamada olmaz cunki asilama iliskiyle degil demiSpermin yumurtaya daha hızlı ulaşmasını ve canlı kalmasını sağlıyormuş canım
Aşılama sonrası olan ilişkilerde kullanılabilir benceAma bu asilamada olmaz cunki asilama iliskiyle degil demi
Oh mantikli gerci ben anlamiyorum pek asilamadan amaAşılama sonrası olan ilişkilerde kullanılabilir bence
Bende pazar bi sorucam doktora ama aşılamadan sonra da 3 kere iliski oneriyorlar ya hic olmadi o zaman kullanabilirim diye dusunmustumAma bu asilamada olmaz cunki asilama iliskiyle degil demi
Aynen sonrasinda olabilir demekki guzel biseymis yazBende pazar bi sorucam doktora ama aşılamadan sonra da 3 kere iliski oneriyorlar ya hic olmadi o zaman kullanabilirim diye dusunmustum
Canımmm benim progesteron hormonuydu benim ki karıştırdın herhalde ben hiç prolaktin baktırmadım kuzummmRosegold0
bgm21
Hani siz prolaktin degerine bakarak bana demistiniz hamilesin diye
geceyagmuru da onu soruyor sizce progestan ilaci etkiliyormu Kizlar prolaktini ?
Ay yok ben karistirdim progestéron hormonun ile kuzumCanımmm benim progesteron hormonuydu benim ki karıştırdın herhalde ben hiç prolaktin baktırmadım kuzummm
Yaniii ?Ay yok ben karistirdim progestéron hormonun ile kuzum
Genel olarak prolaktinin ilacla alakasi yok ama sanmiyorum progestéronla da alakasi yok bugun ebeye sorcam bunuYaniii ?
Bana da bilgi verirsin olur muGenel olarak prolaktinin ilacla alakasi yok ama sanmiyorum progestéronla da alakasi yok bugun ebeye sorcam bunu
Canimmm Merhaba! Arada okuyorm buralari bu arada o jelin cok etkisini görenler var ben almadim farkli skntilar cikti..östrojen degerlim 500 kusurde cikti yumurtlama zamani doktor hoş seyler soylemedi Klomenide 5 tane ictim ilk 5 gün 3 olgun yumurtam vardi 20mm 18 mmYaaa nasil denk geldi bende onu arastiriyodum biliyo musun sonra da dedim ama ne ise yaricak sanki diye adı neydi adini unuttum bende alim yaa
Canim hayirli olsun bebisin Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsinGynoseed jel kuzum Trendyol dan almıştım ben aldığımda 160 ti şimdi 280 olmuş sanırım Biraz popüler olunca hemen zam yapmışlar
Ayy rabbim insallah bu defa hayirlisiyla en guzel sekilde nasip etsin dualarimizda sen ol bu ayBu akşam iğne oluyorum cuma aşılama bize yine bekleme yolları Magnifiaque
Kuzum ilac etkilemiyormus dedi daha cok erken bununla anlamak icinBana da bilgi verirsin olur mu
Peki catlatma vermedimi bu surecte geriCanimmm Merhaba! Arada okuyorm buralari bu arada o jelin cok etkisini görenler var ben almadim farkli skntilar cikti..östrojen degerlim 500 kusurde cikti yumurtlama zamani doktor hoş seyler soylemedipe Klomenide 5 tane ictim ilk 5 gün 3 olgun yumurtam vardi 20mm 18 mm
Canim benim cok tesekkur ederim Allah razı olsunAyy rabbim insallah bu defa hayirlisiyla en guzel sekilde nasip etsin dualarimizda sen ol bu ay
Yok kuzu yaa ne catlatma ignesi..dogum kontrol hapi verdi yasmin bu aksam ic dedi devam et dedi bende almadim.. hatta yarın sabah vereyimmi östrojen ve prolaktin testiKuzum ilac etkilemiyormus dedi daha cok erken bununla anlamak icin
Peki catlatma vermedimi bu surecte geri
Ay hadi hayirli haberler verelim birbirmize benimde klomen sonrasi yumurtlama uzeri 6. GünumBu akşam iğne oluyorum cuma aşılama bize yine bekleme yolları Magnifiaque